În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Pentru că așa se termină operațiunile în România, în ceață și fum

A apărut un articol în Haaretz potrivită căruia Black Cube pe Kovesi ar fi fost o operațiune realizată cu acordul SRI. Zorella nu prezintă dovezi în acest sens.

Ce pot să spun, din sursele mele, este că Dragomir nu a avut voie să colaboreze cu DIICOT pe acest subiect. Nu a spus nimic în fața anchetatorilor. Nimic. Din cauza tăcerii lui, dosarul s-a dus într-o fundătură. Ce pot să mai spun e că procuroarea de caz a fost scoasă de pe dosar și mutată din DIICOT în Parchetul General, iar dosarul a fost finalizat de procurorul rămas, cumva mână dreapta a ei. Dosarul a fost lungit nepermis de mult, după care a venit o sentință inofensivă care convenea tuturor părților implicate. Pentru că așa se termină operațiunile în România, în ceață și fum.
Ce să vezi, după sentința definitivă, Daniel Dragomir s-a evaporat în țări străine.

Vârfurile din servicii nu mai reprezintă demult statul român, ci o formă patologică a puterii. Sunt above the law.
Nu vom înțelege lucrurile sensibile, nu vom înțelege nimic despre cum decid aceste grupuri de influență puternice lucruri care în final ne afectează pe toți.

(Sursa: Pagina Sidonia Bogdan)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *