Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Vocea de pe Facebook: Politica e arta de a câștiga o competiție electorală și de a ști când să pleci fără a te face de tot râsul

Băi, îi spune cineva mai apropiat de Barna că aia cu politica e arta compromisului e o tâmpenie? Politica e arta de a câștiga o competiție electorală și de a ști când să pleci fără a te face de tot râsul. Tot timpul ăia care știu cu politica le bagă pe gât fraierilor tâmpenia asta cu arta compromisului. Să renunți la candidatura Anei Ciceală e un amestec de prostie, măgărie și lipsă de fler politic îngrozitor. Ca să nu spunem că mustește rău a ipocrizie. Barna a cheltuit pe imaginea lui milioane din banii publici alocați USR-ului și a pierdut rău. Singurul fel prin care și-ar fi putut ajuta partidul și justifica cheltuiala aia enormă pentru nimic ar fi fost o candidatură la Sibiu care să ducă la mai mulți consilieri USR+ în administrația locală. S-a pus pe burtă rapid dovedind că e un lider cel mult mediocru dacă nu laș. Ca să nu mai spunem că a decis să renunțe exact la candidații din facțiunea potrivnică lui că doar așa face un șef luminat. Hai că mai am un pic și depun cerere să mă fac membru USR+ la sectorul 3.
(Sursa: Pagina Valeriu Nicolae)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog