Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook. Primarii consacrați au căzut sub povara propriei suficiențe

Cazuri “școală”: SCRIPCARU, ROBU, FIREA, FĂGĂDĂU, HAVA.
Plus explicația „FENOMENULUI” PIELEANU!

Toți cei 5 evocați în titlu au fost învinși în alegeri de către niște cvasi-nulități sau corupți-dovediți, care vor îngropa rapid nu doar speranțele naivilor care i-au votat, dar vor deregla administrațiile din Brașov, Timișoara, București, Constanța, Alba-Iulia, până la un nivel de decadență care va scoate oamenii în stradă. De data asta, spre deosebire de-acum 1 lună, când doar anunțam public probabila înfrângere a celor evocați în titlu, sunt gata să și pariez că se va întâmpla așa.

Cei 5, în baza realizărilor sau a influenței politice pe care o exercitau datorită reprezentativității comunităților pe care le conduceau, dominau nu doar județele respective, dar influențau determinant și jocurile de putere din PNL și PSD. Aproape nimic nu se făcea la centru dacă nu erau și ei măcar consultați de-alde LuCOVID sau Marcel Ciolacu, fiind evocați mereu și public pentru consolidarea imaginii naționale a partidelor lor. Și pentru că MODESTIA NU SE DOBÂNDEȘTE ÎN TIMPUL EXERCITĂRII MANDATELOR, ci prin educația din familie și școli, ei și alții ca ei, au căzut tocmai sub povara acestui pupincurism practicat la adresa lor: brusc se simțeau și acționau ca niște personaje infailibile, „semizei” ce nu mai au nimic de învățat de la viață. Pe românește, NU LE MAI AJUNGEAI NICI CU PRĂJINA LA NAS.

Dominând presa locală și fiind influenți în cea centrală, și-au emis mesajele publice confortabil, cheltuind bugete uriașe de publicitate prin care își cumpărau favorabilitatea sau blocau aparițiile contracandidaților. În plus, și-au comandat sondaje de opinie pe care „trepădușii-sociologi” le-au cosmetizat corespunzător cu valoarea mare a facturilor pe care le-au încasat, sau și-au angajat consultanți și strategi scumpi, dar de doi bani ca valoare, numai buni să le aprobe propriile idei despre campanie. N-o să dau nume sau situații concrete, dar pentru că îi cunosc pe toți cei 5 de mult timp, iar unora chiar le-am apreciat realizările, i-am avertizat demult despre aceste greșeli ce-i vor duce la pierzanie. Au luat notă politicoși, apoi și-or fi zis în gând românescul „MERGE BRE ȘI-AȘA, FACE ĂSTA PE DEȘTEPTUL CU MINE, ARE VREUN INTERES”. Ei bine, n-a mers și-așa, și nu mai răsucesc cuțitul în rană, cred că am descris clar deja cauza principală a înfrângerii lor.
Nu închei înainte de a evoca rușinosul episod al exit-pollului girat public de către omniprezentul Marius Pieleanu (căruia aseară i-a tras un perdaf și Mirel Palada pe FB, cel care a performat cu cercetarea sa pe București, spre satisfacția RTV). Pieleanu, cel mai bogat sociolog, dar și prietenul tuturor politicienilor ce au nevoie de pupincurisme cu frecvență cotidiană, i-a păcălit din nou nu doar pe aceștia, dar și pe proprietarii superficiali din mass media, pe cale de consecință pe telespectatori sau cititori. Șeful AVANGARDE a înțeles demult ceea ce am descris legat de cei 5 primari perdanți: că dacă vrei să te îmbogățești din consultanță sau cercetare de piață, NU TREBUIE SĂ SPUI ADEVĂRUL, CI SĂ FII ÎN ACORD CU ASPIRAȚIILE CELUI CE „PLĂTEȘTE MUZICA”! Iar el în acest fel este doar neprofesionist și imoral, vina aparține celor ce l-au „tocmit”. Care vinovați, chiar dacă știau că acesta lucrează de peste 6 luni PENTRU REZERVIȘTI ȘI USR-PLUS, au preferat să-i creadă teoria conform căreia, PIELEANU ERA „INFILTRAT ÎN TABĂRA INAMICULUI”.
JALNIC, DAR TIPIC ROMÂNESC!

(Sursa: Pagina Cozmin Gusa)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii