În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Primarul nostru a adus turişti, armate de turişti, mii, milioane, ca să admire betoanele, dalele noi din Piața Unirii

A îndrăznit un cetățean să-şi spună of-ul la un clip care-l înfățişează pe magnificul primar al Oradiei, acest Suleiman, Sultan, Sandokan care a bătut din palme şi s-au prăbuşit case, care a feliat un deal şi l-a lăsat surpat, ca pe un vestigiu al trecerii lui. Cetățeanul a întrerupt curgerea rumeguşului din gura primarului şi a întrebat de ce s-a retezat tot ce e verde în Oradea şi s-a turnat beton. De ce nu mai e neam frunză verde nicăieri în oraşul ăsta când toată Europa luptă pentru verde şi biodiversitate?! Nu bine a terminat cetățeanul de întrebat că postacii, trolli, vigilenți, la posturi, ca să-şi merite banii, au sărit să-l facă praf, pulbere, arşice, să-i reteze cu topoarele vorbirii orice cuvânt verde, să-l nimicească, să-l arunce în dispreț, să-l compromită. Vrei verde, ai?! Eşti ungur, d-aia vrei verde! Îți dăm noi verde până te saturi! Dacă vrei verde, marş cu capul în apa Crişului că e verde fundul râului. Auzi, mă, tu faci campanie pentru partidul vostru şi vrei să-l discreditezi pe primaru’ nostru?! Păi, mă nenorocitule, partidul vostru e verde coclit! Tu vrei verde da’ nu ştii unde să pui cratima. Ai puso greşit! Hahaha! Primarul nostru a adus turişti, armate de turişti, mii, milioane, ca să admire betoanele, dalele noi din Piața Unirii. Sunt vintage, boule, de aia sunt toate crăpate!
(Sursa: Pagina Liliana Sime)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii