Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook. Primul candidat care are imn de campanie

Primul candidat care lansează un IMN DE CAMPANIE. Și tot primul care e și autorul versurilor! 😎👌👏
Anca Țurcașiu, Gabriel Cotabiță, Alin Oprea și încă câțiva interpreți valoroși interpretează Imnul “Mangalia”, pe care Mohammad Murad nu doar că și l-a asumat ca mesaj artistic în campanie, dar “doctorul-poet” i-a scris și versurile 😅✌️(videoclip filmat și montat de “maestrul” Petre Năstase!)
Și l-a lansat public chiar de ziua lui, care e azi (nu spunem câți ani împlinește, că e “BECHER”, suplu, să dea bine la electoratul feminin 😎).
La mulți ani MOHA! 🥂

https://youtube.com/watch?v=A0laG8S9NgQ

(Sursa: Pagina Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii