Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook. „Românii consideră că guvernul PNL este mai corupt decât guvernările PSDragnea”

CURS a publicat datele primului sondaj post-pandemie, realizat prin interviuri față-n-față, deci cu un grad de acuratete si precizie superior. 5 concluzii tari:

1. Majoritatea romanilor consideră că guvernul liberal este mai corupt decat precedentele guvernari ale PSDragnea, si mai grav, o largă majoritate dintre aceștia sunt convinși că PNL NU ARE OAMENI COMPETENȚI CARE POT GESTIONA CRIZA ECONOMICĂ; pe românește, LuCOVID a depășit-o si pe Veorica in topul rusșinos al neîncrederii și incompetenței, si-asta doar în cca 6 luni.

2. PNL este considerat INCAPABIL SĂ:

AJUTE FIRMELE ROMÂNEȘTI
REDUCĂ ȘOMAJUL
GESTIONEZE UN NOU VAL DE PANDEMIE
REZOLVE CRIZA INVĂȚĂMÂNTULUI ROMÂNESC
GESTIONEZE CRIZA ECONOMICĂ
SPRIJINE ROMÂNII AFECTAȚI DE CRIZA CORONAVIRUS;

Tradus in mod concis, ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ “BUNI DE NIMIC!”, LuCOVIDE!

3. Aceste concluzii ne zic în plus că MILUIREA PRESEI a fost o operațiune cvasi-inutilă, bună doar pentru edulcorarea șocului privitului zilnic în oglindă al echipei KlauSILĂ-LuCOVID; și ne mai dau perspectiva sumbră a scăderii accentuate a credibilității mass-media, care nu poate bate PERCEPȚIA REALITĂȚII SUMBRE, în ciuda eforturilor penibile de PR PLĂTIT DIN BANI PUBLICI; SI-ASTA-I FOARTE GRAV!

4. Sondajul are concluzii devastatoare si pentru OPOZIȚIA “PSD-PRO-ALDE”, condusă de către cei „3 CAVALERI AI NEPUTINȚEI (Marcel, Victor si Calin): doar 25% dintre români i-ar mandata să formeze un nou guvern în locul guvernului liberal, adică o susținere la cca jumătate din reprezentarea parlamentară pe care o au acum; de fapt, li se OFERĂ DIN PARTEA PUBLICULUI ETICHETA DE „EXPIRAȚI”! (alt guvern liberal ne-LuCOVID are 17% sustinere, tehnocrati 16%, uniune națională 12%)

5. Tabloul sondajului descrie imaginea unei CRIZE POLITICE SISTEMICE MAJORE! Devine limpede deci, atât nevoia de ALTERNATIVĂ IN INTERIORUL FIECĂRUI PARTID (ce-ar putea reșapa structurile, respectiv cosmetiza imaginea), CÂT ȘI NEVOIA DE UNA-DOUA MISCĂRI POLITICE NOI CARE SĂ POATĂ PRELUA PUBLICUL DEZAMĂGIT ȘI NEMULȚUMIT; daaar, pentru că asta nu prea se poate intampla in conditiile IMPUSE DRACONIC AZI DE CĂTRE “MÂNA NEVĂZUTĂ”, să ne așteptăm deci la o competiție electorală de tip „BĂLĂCEALĂ IN NOROI”, cu lovituri dure aplicate „pe NV” …
Și-asta, pentru că doar atât mai merităm în condițiile clare ale lipsei de civism care ne domină plenar!

(Sursă: Pagina Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *