Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook. Românii își pierd încrederea în măsurile pe care le luați pentru că văd că sunt luate după ureche

Am ajuns în situația în care suntem astăzi pentru că în loc să-i lăsăm pe doctori și pe specialiști să conducă lupta cu virusul le-am permis unor politruci ca Iohannis și Orban să preia comanda. Așa ajungem la tot felul de aberații cum este cea dispusă recent de primul sinistru al României, Ludovic Orban. “Nu trebuie să intre oricine la ATI. Există tendința de a interna la ATI bolnavi care nu necesită terapie intensivă.”

Și cum ar trebui internați bolnavii, Ludovic? Pe bază de carnet PNL-USR? Prin decret prezidențial? Asta este soluția voastră la lipsa de paturi ATI, limitarea internării? Nu mai bine ne spui câte paturi la ATI ați făcut din cele 105 miliarde de lei pe care le-ați împrumutat? Sau câte măști pentru persoane vulnerabile ați cumpărat?

Românii își pierd încrederea în măsurile pe care le luați pentru că văd că sunt luate după ureche, doar în scop electoral și fără să aveți vreun plan. Și dacă lucrul acesta se întâmplă nu știu dacă tabletele STS-ului vă mai pot ajuta!

(Sursa: Pagina Călin Popescu Tăriceanu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Românii își pierd încrederea în măsurile pe care le luați pentru că văd că sunt luate după ureche”

  • TRADICENE,nu te mai agita,derbedeii astia sînt la putere din cauza ta imbecilule deci marș la lada de gunoi politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *