Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook: Se fac doar experimente pe pacienți cu medicamente extrem de toxice

Toată lumea medicală e de acord că nu există tratament pentru Covid. Se fac doar experimente pe pacienți cu medicamente extrem de toxice.
Am prieteni asimptomatici sau cu simptome ușoare care au fost tratați cu medicamente pentru SIDA. Și dacă la SIDA doza este de o pastilă pe zi, lor, pentru covid, li se dă dădeau două pastile dimineața și două seara. Efectele adverse sunt îngrozitoare, numai o persoană perfect sănătoasă poate rezista. Cei cu comorbidități vor fi trecuți în statisticile decedaților de Covid.
Prima care mi-a povestit oroarea prin care a trecut este medic și a fost internată in spitalul în care lucra, asimptomatică, împreuna cu alți colegi medici, toți pozitivi. Și-au făcut un grup pe whats și au comunicat intre ei. Toți luau același tratament, chiar și asimptomaticii. Aveau diaree, vomitau, îi durea stomacul, capul, erau amețiți, nu se puteau ține pe picioare, le crescuse tensiunea foarte mult, făceau temperatură. Oameni tineri, fără comorbidități. Medici fiind și căutând pe google efectele adverse a ceea ce înghițeau, și-au dat seama că tratamentul primit era foarte toxic și au renunțat sa îl mai ia. Ăsta a fost norocul lor. După două zile in care au crezut că mor, la propriu, și-au revenit. Și acum au rămas cu groaza din spital, deși au trecut 3 luni de la externare.
Ăsta se numește genocid și nimeni nu răspunde pentru el. În schimb, e plină lumea de eroi.

(Sursa: Pagina Adriana Vitan Balint)

Toata lumea medicală e de acord că nu există tratament pentru Covid. Se fac doar experimente pe pacienți cu medicamente…


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Se fac doar experimente pe pacienți cu medicamente extrem de toxice”

  • Dumnezeule mare! Iar ăștia au dat legea carantinei in care promulga ca vei fi tratat obligatoriu. Și mai are cineva tupeul sa arunce cu pietre in romani cum face abominabilul medic Oancea de la Timisoara? Ăștia sunt criminali prin lege.

  • Nu contest sub nici o forma ceea ce relateaza Adriana Vitan Balint ca voce de pe Facebook. Sunt totalmente de acord mai ales ca citind articole medicale (ce sa vedeti, unii se mai si pricep si inteleg) nici la ora actuala nu se cunoaste ce tratament trebuie administrat pentru cacavid 19 pentru simplul motiv ca cest virus nu e studiat inca inde-ajuns ( cu toate ca acest virus nu e chiar asa de nou cum sustin ei si cel putin un articol a fost scris, de ex. pe un site al uniunii europene inca din 2012! O sa pun si linkul la articol). Ce ma deranjeaza ca se spun/expun aceste fapte criminale intamplate in spitale, fapte cu iz nazist, si nu se dau numele victimelor. De ce ar trebui numele victimelor? Pentru simplul fapt ca aceste experimente cu data, loc, nume si prenume sunt necesare, ca precedente, atunci cand alte victime vor actiona in instante aceste crime medicale! Si cei care ascund aceste fapte, chiar victime fiind, sunt partasi la crime! Rusine, popor de lasi si complici!!! Nu vreti sa dati sansa altor oameni ca sa nu fie ucisi de medicii iadului.

    • Despre gradul de „noutate” al cacavidurilor: Aici este unul din multele articole existente pe tema cacavid, articol publicat in 2012: „Novel coronavirus associated with severe respiratory disease: Case definition and public health measures” (https://www.eurosurveillance.org/docserver/fulltext/eurosurveillance/17/39/art20282-en.pdf?expires=1595060676&id=id&accname=guest&checksum=A40F5F27BBDC38CE71BCCB5A921C0C32). Cel care a condus studiul este membru al Centrului European de Preventie si Control al Bolilor. Articolul prezinta faptul ca aceasta familie de virusuri se gaseste pe tot globul distribuita in oameni, mamifere si pasari (Background:
      Coronaviruses are globally distributed and are found in humans, other mammals and birds.) Poate de aici si numerele de teste pozitive declarate (caci deja este distribuit de mult si la/in oameni)?? Articolul mai lamureste si o problema despre care maestrul Cristoiu discuta la un moment dat (legat de afirmatiile din 2020 ale lui rafila vis-a-vis de transmiterea acestor virusuri prin fecale, rafila recicland o informatie din 2012!…). Simplu: e vorba de fecalele din mediu care se usuca si particolele sunt luate de vant 🙂 🙂 Oare cate tone de kk sunt necesare in mediu ca sa infecteze tot globul? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *