Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vocea de pe Facebook. Se pare că Grindă nu a înțeles că nu este deloc în poziția de a oferi ceva cuiva

Sursele mele, care sunt mai bune decât ale lor, spun că, zilele trecute, Grindă sau, cum este alintat în familie, Ion Ștefan, ar fi sunat la USR și, pe un ton foarte ferm, le-ar fi cerut imperios să-l sune înapoi, să-l roage frumos să accepte să negocieze cu ei, să-i primească în alianță cu PNL la Consiliul Local Focșani și să fie atât de mărinimos încât să le dea un post de viceprimar. Răspunsul a fost, pare se, un ton de ocupat, cum se aude când interlocutorul îți închide telefonul în nas.

Se pare că Grindă nu a înțeles, după o campanie în care a atacat doar USR, iar nu PSD și după niște alegeri pe care le-a pierdut lamentabil, la un scor mai mic decât al PNL, că nu este deloc în poziția de a oferi ceva cuiva.

Dimpotrivă.
El este cel care trebuie să se așeze cu c*rul în sus și să-i roage pe cei de la USR să-i dea șuturi ca să-i vină mintea la cap.

În ce privește alianțele trebuie să fii grindă la cap să nu-ți dai seama că PNL are nevoie de USR, de cei doi consilieri locali ca să facă o majoritate în Consiliul Local Focșani și de cei 6 consilieri județeni ca să ajungă la același nivel cu PSD-ul, în Consiliul Județean.
Dar, toate astea depășesc mult capacitatea de înțelegere a lui Ion Ștefan, motiv pentru are aceste discuții și negocieri pică în sarcina lui Cătălin Toma.

(Sursa: Pagina Ionel Sclavone)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *