Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook: Sunt realmente stupefiat și îngrijorat de câtă ură aduna în ea propusa Lege a carantinării

Sunt realmente stupefiat si ingrijorat de cate ura aduna in ea propusa Lege a carantinarii…Ura fata de pacienti,fata de cadrele medicale,fata de parinti si copii,fata de proprietatea personala si cate altele!
Ganditi-va in ce situatie ingrata vom fi pusi noi ,medicii,intre a decide cine trebuie si cine nu trebuie”izolat-internat”!Daca nu o facem si omul pleaca acasa si mai infecteaza pe cineva suntem acuzati de zadarnicirea combaterii bolilor.Daca silim pacientul sa ramana in spital,putem fi dati in judecata.Si pierdem sigur! Cu alte cuvinte suntem transformati in carne de tun,partasi la o „afacere”profund imorala!Vorba celor de la Sindicatul Sanitas,vom fi sclavi si tortionari in acelasi timp!Cat cinism!
Extrem de suspecta graba cu care se doreste pusa in practica o lege extrem de „sensibila” pt noi toti deopotriva! Sper ca Senatul Romaniei,CCR si cine inca mai poate sa nu permita aparitia acesteia in forma monstruoasa propusa!
Colegi medici care aveti ceva de spus,faceti-o ACUM,in ceasul al 12-lea! Nu cred ca ne dorim sa fim partasi la multe abuzuri ce ar decurge din aplicarea formei actuale propuse a Legii Carantinarii! Mihnea Hurmuzache,medic primar Boli Infectioase,Iasi
(Sursa: Pagina Mihnea Hurmuzache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook: Sunt realmente stupefiat și îngrijorat de câtă ură aduna în ea propusa Lege a carantinării”

  • De ce blamam numai politicul? Spiritul civic a murit in Romania. Populatia nu vrea sa se apere impotriva acestor abuzuri antidemocratice, antipopulatie facute cu suportul medicilor (de noua generatie Bologna) care nu sunt interesati de soarta ta, a mea, a lui, a ei…Banii sa curga. Nu mai asteptati ca altii sa va rezolve problemele sociale, legale daca acestea nu va convin. La vot: nu veniti, la refrendumuri: nu veniti, la dialog social: nu veniti. Stati doar pe Facebook…Pacat ca si altii vor suferi din cauza unui popor de legume. Suntem singura tara care are asa o lege aberanta, inutila (caci deja aveam legi pe aceasta tema) si periculoasa! „Bravos”, natiune! Stati in casa la TV, FB, bere, mici si discutii sterile. Nu mi-e ca o sa plangeti voi dupa ce tocmai s-a votat aceasta lege, mi-e ca o sa planga cei care nu merita asa ceva si care traiesc intr-o tara de muti, orbi, analfabeti functionali. Pana si puscariasii au mai multe drepturi decat noi asa cum se prevede in aceasta lege.

  • Ce este mai rau ca PSD-ul condus in mod abuziv de ne-scolatul si cu creierul spalat de ciolacu+tractoristul stanescu, vor, dar vor, sa demonstreze ca sunt un fel de rogojina a iohanisto-pdl-si ce a mai ramas din pnl.Chiar mai membri psd va e frica de brunetelul asta de ciolacu.

    • Lasa politichia. Lupta-te pentru drepturile si libertatile tale. Esti dator sa te aperi de abuzuri. Din cauza celor ca tine sufera poporul asta. Stati numai la comentariii politice fapt care nu rezolva nimic, in rest habar n-aveti de nimic.

  • Nu-i nici o mirare , intrucat ” les sots n’ont pas assez d’étoffe pour etre bons „

  • Asa este,corect.

  • Sclavi si tortionari. Medicii au fost eroi, au fost laudati. Se va ajunge cand medicii vor fi injuratj. Asta datorita cozilor de topor, asa zisi medici specialisti, arafat, rafila, cea de la iasi, cel de la timisoara, marinescu etc. Toti sunt mincinosii aprofesionisti, asemanatori cu asimptomatici care nu au ce transmite, mananca tot. Pacat de medicii destepti care tac din gura, si lasa doar prostii sa vorbeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *