Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vocea de pe Facebook: TelVerde, telefonul turnătorului, suni acolo și spui unde și cum ai văzut tu că au fost încălcate normele

0800800165 TelVerde, telefonul turnătorului, suni acolo și spui unde și cum ai văzut tu că au fost încălcate normele! A fost TelVerde pentru inundații, că sa ajutam?
Ce simplu, frumos și mai ales, gratuit poți turna. Ai toate condițiile. Oribilă ideea.

Tot ce fac oamenii aceștia care ar trebui să ne protejeze, e să împrăștie teroare. Nu transparență, nu corectitudine, nimic, doar știri alarmante și abuzuri. Vor să ne facă o țară de turnători. Fenomenul Pitești aplicat la nivel național. Noua românilor nu ne e frică atât de boala cât de spital, spital pentru care am platit cu toții cu vârf și îndesat, ar trebui să le fie rușine să ne spună că nu au locuri, că nu sunt condiții. Nu să ne amenințe și să se laude. Dacă venea cutremurul ăla mare cu care ne tot amenința înainte de Covid domnul Arafat, ce făceau? Erau mai multe locuri atunci? Sau dacă se surpă un mal cu sute de case, ce facem? Pentru asta îl plătim? Să-și tragă baticul peste gură și să ne zică „Vai, tăticu, o să mori”? Grupul Gobbels de comunicare ce sens are? Să numere morți pe abac, după formula lui Caragiale? Pentru asta îi plătim? Cât ne costa acest grup de jurnaliști și ce rost are el ? Sunt o adunătură de emasculați, de fameni, nu știu decât să amenințe și să se jeluie. Și știți ceva? Sunt oameni care nu mai ies din case, oameni care nu au net, care nu fac decât să se uite la TV închiși în case, vă dați seama ce trăiesc? A trecut vremea miștourilor și a glumelor.

Ei trebuie scuturați de pe poporul român precum puricii de pe câine. Nu v-ați smuls parul din cap când ați auzit că baza de date de la Ministerul Sănătății va fi predată MAI? De ce? Care e rostul? Treaba asta nu spune decât un singur lucru. E război împotriva poporului român. Nu se mai umbla la finețuri, gen maltratat istoria, s-a trecut la baionetă, unul câte unul. Dacă vrem sa supraviețuim nu trebuie să ne distanțăm ci sa stăm că pinguinii, unii în alții,metaforic vorbind. Să facem un fond comun de optimism, bunătate, speranță. Să nu fim cu mască, fără mască, bolnavi vs sănătoși, progresiști vs tradiționaliști, să renunțăm la a ideologiza orice, să ne unim, de fiecare dată când am stat uniți, a fost bine. Experimentul comunist nu trebuie să se repete. Acest TelVerde trebuie sa dispară, ca un simbol al faptului că refuzăm să fim o națiune de turnători, condusă de trei babe plângăcioase.

(Sursa: Pagina Ivona Boitan)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *