Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook: Testările și carantinările, folosite împotriva adversarilor! În politică și-n sport

Gică Popescu, fostul căpitan al Naționalei, zice ieri într-un interviu:

„Eu am o întrebare. Din toată societatea românească, de ce doar fotbalul trebuie să se testeze înaintea unui meci? Nimeni altcineva nu se mai testează! Ospătarii, înainte să înceapă programul, nu se testează! Medicii nu se testează, nimeni nu se testează în afară de fotbal!

De ce trebuie să o facem noi tot timpul? Noi infectăm mai mult?! Nu suntem tot oameni şi noi?! Noi suntem singurii care ne testăm în această societate. Nu e normal şi acest lucru trebuie să se schimbe. Dacă un jucător are simptome, înţeleg să se testeze, dar dacă nimeni altcineva nu se testează în afară de fotbal, pot spune că asta e discriminare!

Noi am cheltuit în jur de 30 de mii de euro (…)!”

Are dreptate, dar cu mențiunea importantă CĂ SE TESTEAZĂ SĂPTĂMÂNAL SAU CHIAR DIN 3 ÎN 3 ZILE, TOATE LOTURILE SPORTIVE AFLATE ÎN PREGĂTIRE, iar cheltuielile (deloc mici!) sunt achitate de catre Federațiile Naționale care, ATENȚIE, NU AU ÎNCĂ PERMISIUNEA SĂ ÎNCEAPĂ NICIO COMPETIȚIE SPORTIVĂ …

Și ca să vă mirați și mai tare, aproape toți îngroșăm conturile clinicii private REGINA MARIA, PENTRU CĂ ARE „REȚEA NAȚIONALĂ” ȘI … PENTRU CĂ ASTA A FOST RECOMANDAREA MINISTERULUI SPORTURILOR! Adică, aceeași clinică ce a pus la pământ CFR CLUJ, TESTÂND ÎN MOD FALS CA FIIND POZITIV APROAPE TOT LOTUL DE FOTBALIȘTI! Și NIMENI DIN STATUL ROMĂN NU ANCHETEAZĂ ce s-a întâmplat acolo, desi pe tembelul de Musta ce „bagă groaza în popor”, l-a luat gura pe dinainte și a afirmat că e vorba despre un funcționar al REGINA MARIA CARE A TRECUT ÎN FIȘE POZITIV ÎN LOC DE NEGATIV. Și funcționarul încă nu e arestat sau măcar cercetat/anchetat …

Aseară la o emisiune la RTV, primarul din Dărmănești, localitate decisă spre a fi carantinată prin decizia lui Raed Arafat, a afirmat că la ei in județ , deși au fost propuse pentru izolare prin carantină și localități conduse de către LIBERALI, a fost decisă carantinarea DOAR PENTRU COMUNELE CONDUSE DE CĂTRE PESEDIȘTI! La fel ca în cazul EXPERIMENTULUI GORNET, UNDE A FOST CARANTINATĂ ILEGAL COMUNA, mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă de la oraș, viața comunității a fost bulversată total, și-acum se luptă (tardiv!) în justiție pentru dreptul lor.

Pot continua cu alte exemple, dar mi se pare suficient ca să pricepem că NU MAI E VORBA DESPRE PROSTIE ȘI INCOMPETENȚĂ, CI DESPRE UN PLAN AGREGAT „DE PUS JOS TOT CE MIȘCĂ” ȘI E CONSIDERAT FIE ADUCĂTOR DE NORMALITATE (SPORTUL!), FIE ADVERSAR (POLITIC!).

Iar pentru că nicio INSTITUȚIE DIN JUSTIȚIE, SERVICII SECRETE SAU POLIȚIE NU SE SESIZEAZĂ, ne lămurește că este vorba despre o COMPLICITATE IMPUSĂ ȘI COORDONATĂ DE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL DE PUTERE, respectiv cu acceptul CUPLULUI GROAZEI, KlauSILĂ-LuCOVID.

Și-așa transpare și răspunsul la „întrebarea întrebătoare” de ce cred KlauSILĂ, LuCOVID și liberalii cred că vor câștiga alegerile locale chiar și cu candidați slabi, cum sunt cei de la București:

PENTRU CĂ VOR FOLOSI METODELE DE MAI SUS, PRECUM ȘI ALTELE PERMISE DOAR ÎN STAREA DE ALERTĂ, JUCÂND CU „CORONAVIRUSUL PE MASĂ”!

ÎN CONDIȚIILE COMPLICITĂȚII ACTORILOR STATALI, CARE TAC, NU VĂD ȘI NU AUD, crezând că vor trăi 1000 de ani în pace… OARE?!

(Sursa: Pagina Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *