Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook. The winter is coming, baieti. The winter of our discontent

Au trecut 8 luni de stare de urgenta/alerta, au cheltuit si furat zeci de miliarde pe nimicuri, au umplut spitalele cu „asimtomatici” si pre-bolnavi, au tinut pe bara medici chirurgi, specialisti si rezidenti, iar acum se dau de ceasul mortii ca nu mai au paturi la ATI, ca au medicii si asistente in pragul disperarii si colapsului fizic si psihic, ca nu mai au locuri in spitale, motiv pentru care ii pun pe medicii psihiatri si pe specialistii in reabilitarea dependentilor de droguri sa se ocupe de bolnavii de covid. Si, in acelesi trimp, ticalosii dau vina pe populatie, ca respira, ca face nunti si botezuri, ca se duce in pelerinaje, ca isi duce copii la scoala. Si pun militieni sub acoperire sa ii urmareasca pe cei care nu poarta masca si nu tin distanta sociala (ca si cand masca, izolarea la domiciliu si distanta sociala nu ar fi fost principalele mijloace de raspandire a molimei, prin slabirea organismului si indepartarea sanselor imunizarii). Si ii pun pe turnatorii inascuti sa filmeze si sa ciripeasca la organ incalcarea mărețelor si coerentelor masuri de preventie … Timp in care cheltuielile astronomice facute, pentru umplerea conturilor sponsorilor politici, sunt trecute la secret de stat …
The winter is coming, baieti. The winter of our discontent.
(Sursa: Pagina Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *