Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Vocea de pe Facebook. Toată această demență libertariana trebuie dusă până la ultimele ei consecințe

#eleganță Eu sunt o doamnă la locul ei, dar ultimele ieșiri în decor ale talibanilor libertarini de la guvernare impun…

Publicată de Maria Cernat pe Joi, 4 martie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Toată această demență libertariana trebuie dusă până la ultimele ei consecințe”

  • Pai da Dreapta pe paine,pai trebuie lasati berbecii sa dea cu capul de zid,altfel nu pricep,pai asta inseamna Dreapta,marirea privilegiilor celor bogati(si putini) si restrangerea drepturilor celor saraci si multi,pana la statutul de sclavi.Si sa nu credeti ca bogatii,smecherii,patronii angajatorii au avut de suferit in criza asta Covid,ei au prosperat,le au crescut averile(ca doar nu cred o iota din smiorcaielile lor la TV cum le a afectat criza afacerile ca nu mai pot sa si ia iaht si trebuie sa se multumeasca cu Ferrari,ca nu se mai pot duce in Maldive sau Bali si trebuie sa se opreasca in Dubai sau in Tenerife ,mi e si greata de mi vine sa borasc cand aud patronatele din Romania ca se plang de criza cand,pana la criza Covid patronii si bogatii Romaniei etalau niste averi,facute in 10-20 de ani de 4-5 ori mai mari decat ale unor dinastii de afaceristi Occidentali,care isi faceau averile in cel putin 4-5 generatii de s a minunat toata planeta ce averi au facut peste noapte unii pe aici prin Romanica),greul crizei l au dus si il vor duce salariatii ramasi someri,oamenii de rand ,salariatii,saracii,oricat ar urla patronatele si bogatii ca le e greu,ei nu au prea avut de suferit in criza,de suferit au avut doar angajatii lor,insa saracii la noi sunt de Dreapta si voteaza cu Dreapta care le taie drepturile.Da asta e,asta i tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *