Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook. Vai de viață noastră până pe 6 decembrie când se va încheia acest „circ” al alegerilor

Doamne, câtă mizerie în sufletele unor oameni! De dragul politicii, de dragul funcțiilor, ar fi în stare să pună la zid pe oricine. Și câtă aroganță la unii că sunt mai buni decât alții! Păcat de culorile pe care și le-au ales politic! Sunt nevoite să suporte mizeria umană! Culorile ar trebui să ne infrumusețeze viața, nu să ne-o întunece. Au grijă mulți să ne-o amărască doar pentru a-și satisface interesele personale. Văd că iar am intrat la capitolul,, oligofreni, handicapați”. Dacă aș putea i-aș interna măcar o lună într-un spital de psihiatrie pe cei care folosesc asemenea cuvinte. O lună… Ca să simtă câtă durere există în spatele acestor cuvinte! Vai de viață noastră până pe 6 decembrie când se va încheia acest,, circ” al alegerilor. Că la noi asta a ajuns! Democrația înseamnă cu totul altceva. Dar este nevoie întâi de multă, multă EDUCAȚIE!
(Sursa: Pagina Dănilă Florentina)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii