Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Vocea de pe Facebook. Vânzătorul din piață mi-a dat mereu mai mult. Niciodată un magazin nu mi-a vândut produsul dacă nu aveam 50 de bani

Am ales 4 mere si le-am pus pe cantar. Vanzatorul imi zice 5.5 lei ‘domnisoara, nu vreti sa mai pun unul pana la 6 lei’? ‘Nu, ca nu le mananc si imi e rusine sa le arunc’. Ii dau 6 lei si ii zic sa pastreze restul. Omul baga mana in nuci si alune si-mi arunca in punga un pumn intreg. Teoretic pumnul ala valoreaza mai mult ca merele.

Asta e o chestie pe care am observat-o in piata mereu. Mai, dar mereu. Vanzatorul din piata mi-a dat mereu mai mult. S-a scotocit in buzunare sa-mi dea restul de 50 bani mereu si daca nu a avut a cerut la vecinu’ de stand. Am capatat nuci, un porumb, o rosie, o floare, o legatura de leustean, in plus de la pietari. Niciodata un magazin nu mi-a vandut produsul daca nu aveam 50 de bani. Niciodata.

Sa turui de 8 luni cum vrei tu sa protejezi economia si sa-i saracesti pe cei mai amarati, mi se pare o super ipocrizie. Sa va fie rusine Orban, Guvernule, domnule Presedinte! Puteati sa controlati mai des. Puteati sa-i ajutati.

Croitoreasa, vanzatoarea de la CocoRico, rockerul care are rosii bune, gagica insarcinata de la branza, mamaia care imi zice mereu sa fiu sanatoasa si-mi mai pune doi ardei, producatorul care are solar si face experimente cu castravete amar si-mi aduce menta si busuioc, dar si toti amaratii care atarna pe la piete pentru pomana, batranii pe care vanzatorii astia ii stiu pe nume, pensionarii dependenti financiar de piete. Si taranii, taranii…. cum protejati voi economia si ii saraciti pe cei mai amarati, ma? Sa va fie rusine!

(Sursa: Pagina Danina Arsene)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Vânzătorul din piață mi-a dat mereu mai mult. Niciodată un magazin nu mi-a vândut produsul dacă nu aveam 50 de bani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *