Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Vocea de pe Facebook. Vin toți marii „șefi” și ne spun că noi suntem vinovați pentru creșterea numărului de infectați

Incredibil ce se întâmplă la Iași la Mitropolie. Te legitimezi la poartă cu buletinul. O mulțime de jandarmi! Dacă ești din Tomești, la 5 km de Iași, deci din jud. Iași, nu poți intra. Dar poate ai ieșit din spital și vrei să te duci să te închini. Nu ai buletin de oraș, ești dintr-o comună! Nu ai voie! Așa ceva… Noaptea minții! Doar alegerile nu au prezentat niciun pericol. Și nici cele din decembrie nu se amână. Două spitale modulare din Moldova, care au costat enorm și au toată aparatura necesară la momentul actual, ridicate acum câteva luni, se dărâmă, stau goale. Nu au toate avizele. Și vin toți marii,, șefi” și ne spun că noi suntem vinovați pentru creșterea numărului de infectați. Noaptea minții!!! Mai ieșim oare din,, noapte”?!
(Sursa: Pagina Dănilă Florentina)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Vin toți marii „șefi” și ne spun că noi suntem vinovați pentru creșterea numărului de infectați”

  • Da,aveți dreptate dar ce face rahatul de popor roman? Îi place,Vă închipuiți cîteva mii de oameni care ar forța intrarea la catedrala din Iași? Ar avea curajul vreun janarm/polițist să se opună? NUUUUUU.Popor mămăligar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *