Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook. Zice Bode: demnitarul nu are dreptul sa îi spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet!

Va invit in capul si logica lui Bode! Aduceti pe oricine ca e loc, nu e prea multa mobila! Zice Bode:

  • demnitarul nu are dreptul sa ii spuna soferului sa mearga mai tare sau mai incet!
    SPP-istul, atentie, este la dispozitia omului politic! La dispozitia exclusiva a acestuia! Stie ca de relatia cu el depinde statutul sau! Poate fi oricand schimbat, detasat, retras daca politicianul x are si cea mai mica nemultumite fata de acesta! Nu scrie in legea de functionare asta, evident! Scrie in legea alternativa, neoficiala, pastorita de Pahontu! Dar, totusi, sa zicem ca Bode nu ne minte in fata, sa vedem urmatoarea intelepciune care i-a tasnit dintre buze, dupa saptamani de tacere, semn ca a stat si a ticluit toate aceste explicatii:
  • demnitarul ii transmite soferului destinatia si ora la care doreste sa ajunga!

Deci, tu demnitar daca esti la Brasov, e ora 14 si la 15.30 vrei sa fii la Bucuresti ca esti tu demnitar si nu te intereseaza cum va face ala sa-ti respecte doleanta, evident ca nu o sa-i spui ca trebuie sa o calce! Ala va lua masina in spinare la nevoie si va alerga cu ea peste munti ca stie ca daca nu ajunge la timp, tu, demnitarule, e posibil sa-i faci probleme. Asadar, enuntul cu “demnitarul nu are dreptul … e anulat de fix urmatorul “demnitarul ii transmite…”!

Dupa care vin toate prostiile pentru gaste despre cum facea el nani in pijamalele preferate, pe bancheta din spate si visa la autostrazile pe care le va inaugura anul acesta(sigur ca da) in timp ce SPP-istul cel rau si asupritor de demnitari, vira, schimba benzile, claxona, aprindea toate elementele acustice si luminoase de pe masina!
#ProstealaProstelii #ProstiaLaCoteAlaramante #ORusineNationala

(Sursa: Pagina Ionuț Cristache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii