Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Voiculescu îl ridiculizează pe Orban: A lansat un supliment alimentar

În orice campanie electorală obiectivul celor aflați la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică. Zilnic trebuie să vină cu ceva, o „realizare a partidului”, oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă „ei chiar muncesc, nu stau degeaba”.
Și când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferință de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017.

Ce nu va spune premierul este că la 3 ani de la militarizare, după milioane de euro investite fără niciun plan și nicio direcție, Institulul nu a produs nimic altceva decât o gaură și mai mare în buget* și multe pensii speciale.

Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un… supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizație de punere pe piața – un fel de extras de măceșe care se va putea vinde și la Plafar. Atât s-a putut.

PS. Ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri.


* ÎNTREBARE: Câți angajați ați spune că are Institutul Cantacuzino?
P.S.: După ce au luat Institutul Cantacuzino de la Ministerul Sănătății unde eu îl adusesem înapoi în 2016 (prin OUG a Guvernului Cioloș) – pentru că rostul său a fost dintotdeauna legat de sănătate – nimic notabil nu s-a întâmplat. Ba din contră: singura parte cu adevărat funcțională a Institutului Cantacuzino – laboratorul – lucrează mai puțin decât acum 3 ani pentru că odată cu transferul la Ministerul Apărării, „prietenii” lor de la Ministerul Sănătății au găsit o ocazie bună să îi scoată din flux. Activitatea laboratoarelor este acum neglijabilă deși în spitale ar fi atât de mare nevoie! Cât despre activitatea de cercetare… (Vlad Voiculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Voiculescu îl ridiculizează pe Orban: A lansat un supliment alimentar”

  • Da ba, da’ e sarma occidentala, d-aia cu mici lame, nu d-aia cu ghimpi cum era aia comunista. Atat a putut mandra si brava Armie Romana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *