Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Vom crăpa toți de foame, vaccinați și nevaccinați. Cumva și merităm

Analiza SWOT a pieței muncii din România, cuprinsă în Strategia pentru Ocuparea Forței de Muncă 2021-2027, aprobată în ultima ședință de Guvern, arată o imagine apocaliptică a sărăciei severe care va lovi țara în următoarea perioadă. Astfel, Executivul anunță că migrația și plecarea forței de muncă în afara țării se vor accentua, pe fondul dispariției unor locuri de muncă și creșterea numărului de șomeri ca efect al pandemiei.

Pe scurt, sărăcie extremă și șomaj. Problema este că sărăcia naște și mai multă sărăcie. În absența locurilor de muncă, oamenii părăsesc țara. În perfecțiunea acestui cerc vicios, lipsa forței de muncă face imposibilă redresarea țării. Sărăcia se răspândește ca o molimă în sănătate și educație, rezultatul fiind și mai multă sărăcie. Iar sărăcia și lipsa de educație înseamnă sclavie.

Ați crede că toată lumea este preocupată de acest aspect, se fac eforturi. Nu. Președintele a ieșit astăzi, bronzat, înalt, Von Fikus Bronzatus, și ne-a spus că deschiderea economiei este condiționată de vaccinare. Dacă eu scriu acum că unii au necaz pe această țară și vor să o bage în faliment, sunt conspiraționistă, de aia nici nu scriu…

Mai mult, toată lumea să înceteze orice activitate, mai ales cei din zonele rurale. Aleșii locali să nu se mai eschiveze cu treburile pentru a căror rezolvare au fost și aleși și, șoc, chiar plătiți, și să treacă să pună umărul la vaccinarea din ușă în ușă. Door to door…

În ciuda realității, a celor numai 227 se decese, a studiilor care indică o rată de imunizare naturală spectaculoasă, continuăm propaganda șantajistă a vaccinării.

Fac și eu o previziune. Vom crăpa toți de foame, vaccinați și nevaccinați. Cumva și merităm, dacă aceștia sunt aleșii noștri. (Sursa: Facebook Ana Iordănescu)

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Vom crăpa toți de foame, vaccinați și nevaccinați. Cumva și merităm”

  • Sa crapati,bine!!!Noul slogan electoral. 😈 😈 😈

  • E ordin pe unitate de la Marii Baieti,vaccinarea,si se executa intocmai si la timp,ca firmele producatoare de vaccin trebuie sa si faca profitu(m am vaccinat si eu,nu de alta dar cam mi s a facut dor de calatorii,si mi trebuie”pasaportu”adica vaccinu),oricum ala e ca si apa sfintita,ca ti bagi vaccin sau 100 de mg de Borsec in vena e tot aia.Insa am ramas cu dreptu de a fi prosti noi Romanii,si mai ales conducatorii nostrii,aici Marii Baieti nu se baga.Iar Europa cum isi revine un pic isi va chema romanasii la munca,la reconstructia Vestului,ca doara nu or sedea degeaba in Romanica ,vor avea treaba in Vest,doar sa si revina coana Europa nitel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *