Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Vom fi admiși în Schengen numai dacă până în primăvară nu se termină războiul din Ucraina

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Vom fi admiși în Schengen numai dacă până în primăvară nu se termină războiul din Ucraina”

  • In tot răul și un bine,ori mai multe,dacă acum fără Schengen ne confruntam cu deșeuri,gunoaie din occident aduse ilegal in Tara,cu droguri de toate felurile,arme,cu mărfuri de contrabanda,contrafăcute,expirate ,Imaginați-va avalanșa acestora dacă ar fi liberă circulație conform spațiului Schengen.Toate binefacerile occidentale s-ar revarsa pe bieții romani care și așa nu mai pot de atâta bine.

  • Maestre, noi nu mai suntem în măsura să negociem nimic. De ce? Fiindcă fără UE suntem în curul gol, ultimul cerșetor iar ei o știu.
    Noi după 89 le-am dat tot ce aveam, toată industria la preț de 1 dolar!! Cred că s-au tăvălit occidentalii de râs la cât de proști am fost.
    Când am intrat în UE am dat și ce mai rămăsese disponibil in țară, până și apa (așa se explică prețul mare la apă într-o țară plină de ape curgătoatre).
    Acum nimeni nu ne mai ia in seamă fiindcă nu mai avem nimic, nu mai sutem în stare să concurăm cu nimic. Noi mai avem doar forța de muncă și aia îmbătrânită.
    Bucălatul ăsta de Aurescu e vai steaua lui de prost, dar știe să profite – avioane, hoteluri, diurne toate gratis.
    E oglinda peneleului, tâmpiți, profitori și trădători!

  • Chiar nu are efect boicotul?
    https://youtu.be/sss2TxqYmj4

  • Opriţi-vă cu predicţiile in legătura cu Schengen, este clar că nu vă pricepeţi la acest subiect,ați dovedit-o.
    Nu vă pricepeţi, pentru că sunt atât de multe informaţii, la care nu aveţi acces, iar războiul din Ucraina nu se termină până în primăvară, o spun Europa și S.U.A. care au bugetat ajutor de razboi, pentru tot anul 2023.

  • interese nationale…
    pai ceva mai cetos decit interesele nationale …greu de gasit,…cred.
    intrebati i pe politicieni ce inteleg ei prin interese nationale si va fi suficient. unii inteleg prin nationalism …fix globalismul, adica ‘aducerea la acelasi numitor’, care e si comun si mondial. asa ca o discutie care e si despre interesele nationale incepe cu definitia intereselor nationale, …care e zdrente, in opinia mea.

    • interese particulare, nu nationale, au fost la temelia intrarii in ue si nato. ulterior acestea au fost cele care s-au implinit, nu cele nationale. astfel, s au implinit dorinte particulare …la schimb cu interesele nationale, care au fost inlocuite, de cei care au initiat trocul, cu interesele globalismului. astazi ne dovedim ‘globalizati’ cu talent, dorintele particulare s-au implinit, …totul a mers ca la carte. bravo!, …nu se supara nimeni.

      • cei care au avut si au in vizor ro au avut interese superioare Banilor, interesul lor a fost ‘alte interese’.
        adica in timp ce unii, paci, aflati pe cai mari, urmareau sa si mareasca averile, altii, din afara ro, aveau ca interes inserarea in ecuatia de miscare a statului ro propria ecuatie de miscare, deci au avut ca tinta, dincolo de Bani, una fundamentala, Dezradacinarea.
        adica…se poate spune ca unii, paici,au vandut sufletul neamului pe cave parale. sufletul, nu trupul, asa cum se tot spune…
        daca vindeau trupul tarii, doar, era ceva. insa ei au vandut pe ceva parale chiar sufletul

        • imi amintesc ca inainte de revolutie datinile, traditiile si obiceiurile se manifestau ….chiar cu drag. eu, ca banal exemplu, am fost ‘facut’ pionier intr un …muzeu de etnografie si folclor :)))
          astazi…avem alte datini, traditii si obiceiuri. cu totul altele. cu metamorfoza asta s-au ocupat cei care au dat parale primind in schimb acces la sufletul neamului.
          teza cum ca trupul tarii a fost scos la produs dupa revolutie e falsa. nu, dincolo de trup a fost vandut si sufletul.

        • bineintees ca altii tre sa faca bani paici, prin ro. altfel nu se poate. insa una e sa duci carute cu aur catre turci, alta e sa vinzi sufletul neamului. noua generatie de dupa revolutie au trimis si carute cu bani catre ‘turci’, insa au facut si o nefacuta: au vandut sufletul neamului. spre deosebire de inaintasii lor.
          asta a fost ‘revolutie din 89’, o metamorfoza fundamentala in neam, s-a trecut de la scoaterea la produs a trupului tarii la vanzarea lui, insa in mod fundamental s-a trecut de la doar ‘afaceri cu trupul tarii’ la afaceri cu sufletul neamului.

          deci bineinteles ca in 89 a avut loc o revoluie, cum sa n aiba loc. a fost revolutia care a adus ceva nou-nout: sansa de a i vinde neamului sufletul.
          n au ratat o!, chiar l au vandut.

          sa scrijeliti adanc in piatra istoriei ‘Revolutia din ’89’, e momentul in care paradigma s a schimbat in mod fundamental, incepind cu ’89 s a purces la vanzarea sufletului neamului. pina in 89 s-a scos la produs trupul, dupa 89 trupul a fost scos la vanzare, iar sufletul …l au cumparat unii pe te miri ce parale, spre fundamentala rusine.

          • daca asta a fost revolutia din 89,
            adica trecerea de la scoaterea tarii la produs
            la vanzarea trupului tarii la pachet cu sufletul ei,
            abia acuma se justifica inghesuiala la pus mana pe statutul de ‘mare revolutionar’ :))

        • regula unanimitatii e esenta Intregului.

          de asta niciodata un sistem politic care nu e rinduit dupa regula asta e impotent, pentru ca regula majoritatii e improprie Intregului, deci rinduirii unui neam.

          insa regula majoritatii poate fi folosita dupa dorinta, evident.

          renuntarea la regula unanimitatii in ue e sinonima cu renuntarea la aceasta regula pina la ultima molecula a ue! :)), caz in care natiile vor fi pa! oficial.

    • globalizarea a urmarit metamorfoza ecuatiilor de miscare a neamurilor, ale natiilor.
      globalizarea n a fost despre finante si economie, in primul rind, ci a fost o poveste care a vizat cumpararea sufletului natiilor pe ceva parale.
      deci nu despre bani a fost vorba in globalizare, ci, cu Banii pe post de momeala Potenta, a fost vorba de cumpararea …pe bani, a ‘sufletelor neamurilor’
      globalizarea a reusit, acum s a trecut la globalizarea sufletelor aflate in zgarda, adica la ‘globalizarea cuantica’, pina la urma aducerea la acelasi numitor comun a dorintelor oamenilor, singirele care Definesc Viitorul.
      avand acces la ecuatia de miscare a dorintelor oamenilor unii pun Viitorul sub control. direct Viitorul!, Prezentul devenind, astfel, un Efect,…un implacabil efect ( in cre te poti misca …liber!:)))) )

      • urmatorul nivel? pai…ti se da control relativ asupra trupului, noul val de nationalism fiind despre trup, nu despre suflet ( deci se schimba referinta de la sufletul neamului la… trupul tarii, care oricum nu ti mai apartine :)).
        de fapt oare citi se mai ingrijesc de sufletul natiilor pe care le conduc, azi? ( nu in sensul Dezradacinarii!:))), ca aci grija e plenara pe vremurile astea 🙂 )

  • Nu credeți că nu aveți dreptul să-i jigniți pe români indiferent de pregătirea lor???
    Aveți impresia că ziariștii vechi sau noi au școală ???
    Ați dovedit că ați rămas cu sechelele comportamentului comunist!!!!!!!!!!

  • Plăcuța incriminatorii de pe statuia lui Goga de la Iași a dispărut.

  • in timp ce noi ne preocupam cu intrarea in ue, altii aveau preocupari superioare in ce ne priveste, spre ex globalismul.
    intotdeauna preocuparile noastre au fost din start mai marunte decit cele care erau in desfasurare in zona in care ne am manifestat. daia ne au si luat prinsurprindere, daca ne au luat, unele decizii.

    la fel e si azi, preocuparile noastre par a fi acoperita din start de altele, care sint definitorii pe planeta, astazi.
    ___
    poti proteja interesele nationale daca si numai daca te manifesti in cea mai capabila coaja de ou, ca abia aia defineste ecuatii de miscare in mod fundamental

    • Macar de puneai Fane 2 sau Fane prim.Asta dovedeste ca nu prea umbli pe aici,ca ai fi observat ca exista deja un Fane.

      • Tizule, scuzama, n-am crezut ca te deranjez cu numele. Credeam ca-i mai important sa vezi cu ce se ocupa sefii nostri in timp ce noi vrem in Schengen.
        Urmatorul comentariu voi fi Fane 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *