Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

We Singing Colors lansează în concert single-ul De Noi

Duo-ul We Singing Colors lansează single-ul De Noi în cadrul unui concert în clubul Control din București, miercuri, 6 aprilie, începând cu ora 19.30 și având invitată specială trupa Claiming Apollo.

Piesa a fost compusă direct în sala de repetiție la începutul acestui an, în vremea restricțiilor de tot felul , iar versurile au venit de la sine, de data aceasta în limba română, fiind a doua piesă în limba maternă, după Cântec de seară. Noul single De Noi va fi cântat în premieră live în seara concertului și va fi disponibil de miercuri, 6 aprilie, pe toate platformele de streaming. Piesa a fost produsă, înregistrată, mixată și masterizată de Daniel Olteanu la Inspirat Studio.

 

E piesa pe care am vrea s-o aibă în traistă toți cei care nu știu încotro îi poartă ziua de mâine, dacă pe cerul lor va fi lună sau soare, întuneric sau lumină. Am compus-o într-un moment în care viitorul părea că nu mai vine, în care toate visele se năruie și-ți vine să lași totul baltă pentru o lume mai bună. Acum, cu războiul la ușă, pare că totul e și mai aproape decât în momentul când am compus piesa. – (Roxana & Andrei)

Biletele pentru concertul din 6 aprilie au fost puse deja în vânzare pe platforma Eventbook și se pot achiziționa de pe linkul următor, studenții având reducere 50%: https://eventbook.ro/music/bilete-we-singing-colors-lansare-single?hall=club-control

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal.

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova, totul culminând cu al doilea album, Lone Learner, lansat în 2018.

Concertul din Club Control va fi în formula de full band, așa că duo-ului format din Andrei Hațegan (voce, chitară) și Roxana Niculae (voce, clape) li se vor alătura Vlad Ionescu (tobe) și Narcis Axinte (bass și chitară), alături de Mihai Dragolea (bass).

Trupa invitată să deschidă show-ul We Singing Colors este Claiming Apollo. Deși sunt un nume nou în muzică românească, băieții au rădăcini în trupe cu o bogată istorie: The Mono Jacks, Oliver, The Speakers și Arashai. Claiming Apollo sunt ei: Alex Nițu (voce, chitară, pian), Mircea Moroianu (chitară), Iulian Ștefănescu (bas), Dorian Cazacu (tobe).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog