Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Xi Jinping s-a întâlnit cu președintele Poloniei, Andrzej Duda

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, s-a întâlnit, duminică, la Beijing, cu omologul său din Polonia, Andrzej Duda.

Xi Jinping a declarat că preşedintele Poloniei a venit în Beijing pentru a-şi onora promisiunea făcută cu cinci ani în urmă de a participa la Jocurile Olimpice de Iarnă din Beijing, fapt ce demonstrează prietenia chino-poloneză care rezistă la provocările internaţionale şi respectul celor două state faţă de spiritul olimpic.

Xi a subliniat că China este dispusă să participe activ la construcţia hub-urilor de logistică în Polonia, pentru transformarea țării în centru al lanţului industrial şi al celui de aprovizionare dintre China şi Europa. China este dispusă de asemenea să mărească importurile din Polonia precum produse agricole şi alimentare. De asemenea, încurajează afaceriștii chinezi să investească în Polonia, având încrederea că aceştia vor fi trataţi cu egalitate şi fără discriminare.

Întreg articolul îl găsiți aici 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *