Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Zâna și spiridușii vă pregătesc ceva

Zâna, pe numele ei Denisa Vasiliu, un artist plastic de valoare, dar și spiridușii, adică elevii de la Cercul de pictură Hârtop, județul Suceava, vă pregătesc, special pentru dumneavoastră, stimați cititori, ceva deosebit. Dar, înainte de toate, iată contextul.

Lunile petrecute la Breaza, în județul Prahova, au fost luminate de multe lucruri, nu numai de lumina solară de acolo. Unul dintre ele a fost întâlnirea cu Cercul de pictură Hârtop, din județul Suceava.|
Am descoperit o comunitate teribilă. În afară de obișnuitele ore de pregătire, au și scopuri caritabile. Astfel, au fost organizate licitații de mare atractivitate, cu tablouri realizate de cei mici, dar și de profesorul lor, doamna Denisa Vasiliu. Banii erau direcționați către oamenii care aveau mari probleme.

Acum vine surpriza plăcută. Avem în față un nou asemenea proiect.
Este vorba despre o nouă licitație online de tablouri ce se alătură campaniei caritabile „O facem la Fălticeni”. Donațiile vor fi folosite, la sărbătorile de iarnă, pentru copiii defavorizați din zona Fălticeni.

Iată ce citesc: „Pregătim un concurs pentru tine! Fii primul care află mai multe detalii despre cum poate câștiga un tablou, urmărind viitoarele postări de pe pagina noastră de Facebook. Tablourile propuse spre licitație sunt realizate pe suport din lemn. Licitația se va desfășura pe pagina noastră de Facebook – Cercul de pictură Hârtop, coordonator Denisa Vasiliu. Data de start a licitației este 4 decembrie 2021”.

Personal, ca de obicei, voi urmări lucrările care îmi plac mai mult și voi oferi o sumă de bani. Pe măsura posibilităților, vreau să ajut și la promovarea proiectului.
Vă invităm, cu mare căldură, și pe dumneavoastră să vă implicați. Succes!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *