Ambasadorul american știe cumva că în spatele Black Cube e Președintele Klaus Iohannnis?!

Ambasadorul american știe cumva că în spatele Black Cube e Președintele Klaus Iohannnis?!

Cele 217 pagini ale Dosarului Black Cube (din care voi publica un document crucial în noaptea de duminică spre luni), coroborate cu alte documente şi informaţii oficiale şi neoficiale date publicităţii începînd cu 6 aprilie 2016, cînd, urmare a unei scurgeri în presă, e detonat Scandalul arestării celor doi israelieni, stau sub semnul unui adevăr cu valoare de axiomă:
Toţi cei 10 de la Black Cube, în frunte cu Dan Zorella, sînt convinşi că Operaţiunea Tornado, de investigare a şefei DNA pentru suspiciuni de corupţie beneficiază de autorizaţie neoficială (gen, această discuţie n-a avut loc) de la cel mai înalt nivel.
Ţin să precizez asta, deoarece imediat după apariţia în presă (la ştiripesurse.ro, în 21 octombrie 2016) a unor fragmente din Depoziţia lui Dan Zorella din 27 iunie 2016, dată în faţa unui inspector LAVAH 433, la Tel-Aviv, s-a lansat în toată presa prin ofiţerii acoperiţi şi agenţii de influenţă ai Serviciilor diversiunea potrivit căreia Dan Zorella minte.

Pentru a fi mai convingătoare în tragerea românilor pe sfoară, agentura din presă a Serviciilor s-a precipitat să susţină că Mossadul e un Serviciu specialist în dezinformare.
Teza diversionistă a fost susţinută cu încăpăţînare şi după publicarea de mine, în 25 octombrie 2016, pe cristoiublog.ro, a Depoziţiei Complete.
Avînd doar Depoziţia lui Dan Zorella, opinia publică a fost lesne manipulată pentru a crede că israelienii inventaseră o legendă, o poveste de acoperire, cum se spune în termenii spionajului mondial, pentru a-şi justifica drept legală Operaţiunea ilegală de spargere a e-mail-urilor din România.