Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Ambasadorul american știe cumva că în spatele Black Cube e Președintele Klaus Iohannnis?!

Cele 217 pagini ale Dosarului Black Cube (din care voi publica un document crucial în noaptea de duminică spre luni), coroborate cu alte documente şi informaţii oficiale şi neoficiale date publicităţii începînd cu 6 aprilie 2016, cînd, urmare a unei scurgeri în presă, e detonat Scandalul arestării celor doi israelieni, stau sub semnul unui adevăr cu valoare de axiomă:
Toţi cei 10 de la Black Cube, în frunte cu Dan Zorella, sînt convinşi că Operaţiunea Tornado, de investigare a şefei DNA pentru suspiciuni de corupţie beneficiază de autorizaţie neoficială (gen, această discuţie n-a avut loc) de la cel mai înalt nivel.
Ţin să precizez asta, deoarece imediat după apariţia în presă (la ştiripesurse.ro, în 21 octombrie 2016) a unor fragmente din Depoziţia lui Dan Zorella din 27 iunie 2016, dată în faţa unui inspector LAVAH 433, la Tel-Aviv, s-a lansat în toată presa prin ofiţerii acoperiţi şi agenţii de influenţă ai Serviciilor diversiunea potrivit căreia Dan Zorella minte.

Pentru a fi mai convingătoare în tragerea românilor pe sfoară, agentura din presă a Serviciilor s-a precipitat să susţină că Mossadul e un Serviciu specialist în dezinformare.
Teza diversionistă a fost susţinută cu încăpăţînare şi după publicarea de mine, în 25 octombrie 2016, pe cristoiublog.ro, a Depoziţiei Complete.
Avînd doar Depoziţia lui Dan Zorella, opinia publică a fost lesne manipulată pentru a crede că israelienii inventaseră o legendă, o poveste de acoperire, cum se spune în termenii spionajului mondial, pentru a-şi justifica drept legală Operaţiunea ilegală de spargere a e-mail-urilor din România.

Lectura celor opt depoziţii date în faţa inspectorilor de la LAVAH de toţi cei de la Black Cube implicaţi în Operaţiune (cei doi tineri au fost anchetați în România) arată că fiecare e abordat la comisia rogatorie ca suspect de „aderare şi constituire a unui grup infracţional, hărţuire, comiterea de infracţiuni informatice care include dereglare/perturbare calculator, accesul la material de pe calculator în mod ilegal pentru a săvîrşi o altă infracţiune, în scopul de a vătăma un funcţionar public din România”. Daniel Dragomir a fost arestat preventiv pe 14 septembrie 2016 sub acuzaţia de instigare la constituirea de Grup infracţional.
Aşadar, în viziunea DIICOT, Operaţiunea Tornado a fost o operaţiune ilegală desfăşurată de un Grup alcătuit din 10 angajaţi ai Black Cube la instigarea lui Daniel Dragomir.

Că din tot Grupul stă la puşcărie doar instigatorul Daniel Dragomir e o altă poveste.
O poveste ţinînd de enigmele uriaşe ale acestui Scandal produse de secretomania de tip securistic a autorităţilor din România.
Cei de la Black Cube s-au apărat şi se apără invocînd convingerea lor că Operaţiunea a fost legală, chiar şi în cazul spargerii e-mailurilor, deoarece era vorba de o Operaţiune de investigare a unor suspiciuni de corupţie faţă de un funcţionar public din România şi, potrivit articolului 302, Cod Penal, dacă există un interes legitim e-mailurile pot fi accesate pe şest.

Dan Zorella declarase în Depoziţia sa din 27 iunie 2016 că, după întîlnirea cu Daniel Dragomir din 1 februarie 2016, a verificat dacă fostul ofiţer SRI spunea adevărul (vorbea în numele unor autorităţi de cel mai înalt nivel în România) apelînd la Meir Dagan, fostul şef al Mossad și președinte de onoare al Black Cube.
După ce a verificat în România, Meir Dagan i-a răspuns lui Dan Zorella că, da, „e vorba de un proiect foarte important şi sensibil pentru statul român”.
Diversiunea angajată de agentura de presă a Serviciilor pleca de la o credinţă:
În presă n-o să apară şi alte documente decît Depoziţia lui Dan Zorella.
Şi în aceste condiţii, va fi lesne de susţinut că Dan Zorella minţea pentru a conferi legalitate unei acţiuni ilegale.

Credinţa s-a dovedit însă falsă.
În presă au apărut (şi o să apară) şi alte documente.
Şi aceste documente arată în chip zdrobitor că Daniel Dragomir mai întîi şi Meir Dagan mai apoi i-au convins pe cei de la Black Cube că Operaţiunea e autorizată şi legală în virtutea articolului 302 CP.
Aşa se explică o ciudăţenie, sesizată la izbucnirea Scandalului de întreaga presă independentă:
Imprudenţa stupefiantă cu care lucraseră cei doi tineri israelieni, prinși și arestaţi ca nişte guguştiuci.

Stenogramele publicate deja confirmă că Daniel Dragomir şi Avi Yanus au avut în 24 şi 27 aprilie 2016, după arestarea celor doi israelieni, discuţii telefonice în care Daniel Dragomir continuă să susţină că Operaţiunea e legală.
La solicitarea lui Dan Zorella, Daniel Dragomir trimite reprodus articolul 302 din CP.
Aşadar, toate documentele studiate de mine (unele publicate pe cristoiublog.ro) dovedesc în chip zdrobitor, că israelienii erau convinşi că desfăşoară o Operaţiune la solicitarea unor Autorităţi române care nu-şi puteau permite s-o investigheze pe Coruţa Kovesi.
Această convingere le-a fost dată de Daniel Dragomir şi de confirmarea lui Meir Dagan.

Meir Dagan a murit pe 17 martie 2016.
Nu cred că israelienii mint susţinînd că au apelat la el.
Din documente se vede că ei n-aveau prea mare încredere în asigurările date de Daniel Dragomir.
Apelul la Meir Dagan e firesc.
Cum e firesc, credem, că Meir Dagan, preşedinte de onoare al Black Cube, nu risca să compromită firma trimiţîndu-i pe angajaţii Black Cube la o Operaţiune ilegală, minţindu-i că-i legală.
Cu cine a vorbit în România Meir Dagan nu vom putea afla de la fostul şef al Mossad, deoarece a murit pe 17 martie 2016.

Dacă numele nu-l putem şti, notele definitorii le putem avansa:

 1. Trebuia să fie o persoană suficient de apropiată de Klaus Iohannis sau ştiută de Meir Dagan ca suficient de apropiată, pentru ca fostul şef al Mossad, obişnuit cu autorizările neoficiale, să creadă că respectiva persoană exprimă poziţia Preşedintelui.
 2. Trebuia să fie o persoană care ar fi vrut să-i prezinte lui Klaus Iohannis un Raport despre suspiciunile de corupţie în cazul Codruţa Kovesi, pentru a-l convinge să n-o numească, dar care ştia că şefa DNA nu putea fi verificată de o instituţie din România (nici măcar secretă), deoarece beneficia de protecţia americană.
 3. Trebuia să fie o persoană care să poată garanta celor de la Black Cube protecţia informativă.
 4. Trebuia să fie o persoană cu suficiente puşculiţe la îndemînă pentru a face rost de bani negri ca să plătească firma Black Cube.

Un alt depozitar al adevărului e Daniel Dragomir.
Doar Daniel Dragomir ar putea spune pînă la urmă cine sînt persoanele puternice care i-au comandat investigarea.
Din cîte ştim, Daniel Dragomir tace.
Dacă ar spune n-ar risca în cazul unor clienţi, oameni de afaceri.
O înţelegere cu procurorul i-ar aduce o pedeapsă mai mică.
Ar risca urieşeşte dacă în spatele său s-ar afla persoane mai puternice decît simplii oameni de afacere sau simpli politicieni.

Nu ştim dacă DIICOT ar putea gestiona un asemenea Scandal.
Ştim însă că Daniel Dragomir ar risca urieşeşte.
Pentru că şi-ar risca viaţa.
Pînă cînd (nu excludem) Daniel Dragomir va spune totul, ne putem permite să credem că, într-adevăr, în spatele său sînt persoane de înalt nivel în statul român.
Ştiţi cine ne face să credem asta?
Nimeni altul decît ambasadorul american Hans Klemm.

Vineri, 4 noiembrie 2016, aflat la o întîlnire cu studenţii, Hans Klemm a declarat următoarele:

„Ţări precum Macedonia, Republica Moldova au venit în România pentru a obţine sfaturi despre cum să lupte împotriva corupţiei. Ieri (joi – n.red.), Suedia i-a acordat o distincţie importantă Laurei Codruţa Kovesi pentru ce a realizat ca şef al DNA.

Dar nu numai vecinii voştri, ci şi alte ţări văd lupta României împotriva corupţiei. DNA a pus oameni puternici în închisoare, iar ei luptă împotriva DNA. Oameni ameninţători se întorc împotriva Codruţei Kovesi foarte dur. Lupta va trebui să continue”.

De la venirea ca ambasador în România, Hans Klemm s-a manifestat public drept Înaltul Protector al Codruţei Kovesi pe teritoriul nostru național.
Sprijinul fățiș dat unui demnitar român de un diplomat străin e unic în Istoria modernă a României.
Nici ambasadorul german la București (în timpul Mareșalului Antonescu), nici ambasadorul sovietic (pe vremea lui Dej) nu și-a putut permite să se afișeze ca Protector al unui cetățean român, supus înainte de toate legilor românești.

Dacă dăm crezare zvonurilor, şefa DNA e protejată de americani nu numai prin intermediul ambasadei din România, dar şi prin intermediul Antenei FBI şi Antenei CIA de la Bucureşti.
În ce temei dat de Legile internaționale?
Iată o întrebare care nu se pune la popoarele de babuini.

Înalta Protecţie de care se bucură Codruţa Kovesi dă peste bot agenturii din presă care s-a grăbit să se întrebe propagandistic:
De ce era nevoie ca Preşedintele să apeleze la Black Cube pentru investigarea Codruţei Kovesi?

Cum adică – susţine agentura, dacă nu voia s-o reconfirme, Klaus Iohannis avea toată puterea să n-o facă?
Păi cum să cuteze Klaus Iohannis să n-o numească pe Codruţa Kovesi aşa, fără nici un motiv întemeiat, cînd ambasadorul american la București declară pe toate drumurile că e protejata Marelui Stăpîn care e America?
Cine să investigheze suspiciunile de corupție în cazul Protejatei?
SRI? SIE? DIICOT?

Declaraţia de vineri, 4 octombrie 2016, nu se limitează la Cîntarea Codruţei Kovesi.
Ambasadorul american invocă „oameni puternici”, ridicaţi împotriva Codruţei Kovesi.

E al treilea mesaj de acest fel pe care ambasadorul american îl lansează în spaţiul public.
Prima oară, l-a lansat pe 25 octombrie 2016 într-un interviu dat new.ro, cînd a susţinut că „oameni puternici pe care DNA i-a trimis în spatele gratiilor luptă împotriva instituţiei condusă de Laura Codruţa Kovesi”.
A doua oară a fost cu prilejul decorării de către ambasada Suediei şi ea, decorarea, împreună cu filmulețul omagial, dorindu-se un avertisment public de genul:
Codruța Kovesi e de neatins! Mai e puțin și v-o impunem ca Sfîntă în calendar.
În loc de moaștele Sfintei Paraschiva o să pupați dîra de urma prin praf a Codruței Kovesi!

Dacă ne uităm la data cînd ambasadorul american a început campania de susţinere publică a tezei că şefa DNA se confruntă cu oameni puternici, drept pentru care apărarea ei intră în Parteneriatul româno- american, alături de Baza de la Deveselu, vom observa că e vorba de 25 octombrie 2016, la două zile după ce apariția primului fragment din Depoziţia lui Dan Zorella a declanşat Scandalul implicării în Operaţiune a lui Klaus Iohannis.

Să recapitulăm:
Ambasadorul american, adevăratul Stăpîn al României, unind în aroganţa sa pe Killinger şi pe Kaftaradze, ambasadorul lui Hitler şi respectiv ambasadorul lui Stalin, se angajează într-o campanie agresivă de susţinere a Codruţei Kovesi în faţa ameninţărilor venite de la ”oameni puternici”.

Cine sînt aceşti oameni puternici, a căror luptă împotriva Codruţei Kovesi e contracarată de însuşi ambasadorul american?
Sebastian Ghiţă?
Păi, Sebastian Ghiţă s-a autodenunţat în 27 septembrie 2016.
De atunci, cum excelent observa Bogdan Iacob pe site-ul InPolitics.ro, ambasadorul american n-a zis nimic pînă pe 25 octombrie 2016, la apariţia dezvăluirilor privind Black Cube.

Traian Băsescu? Victor Ponta? Dan Adamescu? Elena Udrea? Călin Popescu Tăriceanu?
Să fim serioşi.
Sînt aceştia atît de puternici în statul român încît ambasadorul american să simtă nevoia să-i avertizeze în public că șefa DNA e intangibilă?
Sînt, pe dracu!
Toţi cei anchetaţi de DNA sînt la mîna Codruţei Kovesi.
Ce să facă anchetaţii împotriva Codruţei Kovesi?
S-o denigreze în presă?
În care presă?
Cu mici excepții, cînd vine vorba de Codruța Kovesi ziarele, site-urile, televiziunile vorbesc despre Codruța Kovesi stînd în poziție de Drepți.

Dacă nu cumva pregătește terenul pentru o diversiune cu un atentat ratat la adresa Codruței Kovesi, atunci cei cărora Hans Klemm le dă un avertisment după apariţia documentelor Black Cube nu pot fi decît oameni puternici politic, în statul român.

Cei care o pot constrînge pe Codruţa Kovesi să demisioneze.
Cine altcineva ar putea face asta decît cel care a autorizat investigarea Codruţei Kovesi?
Tare mă tem că ambasadorul american se referă la Klaus Iohannis!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Ambasadorul american știe cumva că în spatele Black Cube e Președintele Klaus Iohannnis?!”

 • „Cu cine a vorbit în România Meir Dagan nu vom putea afla de la fostul şef al Mossad, deoarece a murit pe 17 martie 2016.”
  Dagan a revenit la mine după o zi, două, la telefon și mi-a precizat că a efectuat toate verificările în România și într-adevăr este vorba despre un proiect foarte important pentru statul român, noi trebui să desfășurăm activitatea precum a spus Daniel doar din România și astfel vom fi protejați de organizație. Vom funcționa ca o celulă a SRI și să avem succes, o misiune importantă” se arată în declarația lui Zorella, publicată de stiripesurse.ro.
  Cred ca dovada existentei acestei convorbiri telefonice de la Dagan catre Zorella s-ar putea verifica.
  Adica mortul nu mai vorbeste acum, corect, dar a …vorbit.
  Lume Justitiei :
  „I: Care este numarul lui Dagan de pe care Dagan a sunat catre Romania?
  R: Nu stiu, banuiesc ca s-a folosit de pre-paid. ”
  Cartela pre-pay ?
  Asta cu cartela pre-pay ….interesant … tocmai era un subiect intens tocat in media prin martie 2016.
  Ziua Veche : SRI dispune, în momentul de faţă, de cea mai înaltă tehnologie pusă la dispoziţie de partenerii americani, prin care e suficient să aibă o singură amprentă vocală, a subiectului, pentru a intercepta orice convorbire telefonică, indiferent de pe ce terminal se efectuează.
  Sistemului Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Sistemul are la bază o serie de proiecte realizate în ultimii ani în Statele Unite şi Europa. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine la care SRI şi SIE au acces, nu sunt lansaţi de statul român, ci de cel american, în colaborare cu ţări europene. Serviciile de informaţii române “închiriază” acces la aceşti sateliţi pe baza unor înţelegeri între serviciile secrete ale ţărilor NATO. Sateliţii sunt folosiţi pentru interceptarea tuturor comunicaţiilor: telefonie, e-mail, fax, transfer bancar, radio şi emisii electro-magnetice extrem de slabe.
  Oricum asta cu Black Cube… „cubul” pare ca se transforma in ghem de sfoara foarte incalcit 😉 …….si unde duc firele?
  La ideea deja vehiculata prin presa ca de fapt e un razboi SOROS versus STEINMETZ ?
  Deocamdata, multe inca raman in zona speculatiilor.

 • Este o poveste mult prea naiva ca sa fie credibila din urmatoarele motive:
  – De ce ar pune botul cei de la Black Cube (fosti ofiteri Mossad) la o poveste spusa de un fost ofiter SRI tras pe dreapta din motive de coruptie?
  – (Iar daca, prin absurd, ar pune botul) de ce ar suna la Iohannis sau la distrusi ca MRU ca sa confirme povestea, cat timp sunt alte cai mai facile si mai batatorite?
  – Iar daca (tot prin absurd) ar fi sunat la Iohannis sau MRU sa confirme operatiunea si (sa spunem ca) ar fi primit o confirmare, cum de au neglijat ca Codrutza are protectie contrainformativa americana ???

  Pare mai degraba o facatura a SRI sa-l infunde pe Dragomir, iar motive ar fi fost destule: Dragomir s-a laudat sus si tare ca stie el cine a luat o parte din banii aia de rascumparare la povestea cu jurnalistii rapiti in Irak.
  Iar Codrutza, la cateva zile de la arestarea gugustiucilor israelieni s-a grabit sa afirme (fara s-o intrebe nimeni): „Lasa, bai nene, ca oricum n-au gasit nimic in mailurile alea… Case closed!”
  Ii uram multa sanatate si rabdare lui Daniel Dragomir, va avea nevoie.

 • A, era sa uit. cred ca modul in care s-a derulat afacerea BC spune multe. BC este o filiala privatizata a Mossad-ului. Si nu cred ca fara comanda, isi lasa Mossad-ul acoperitii sa fie anchetati. Iar Mossad-ul nu prea asculta de multe comenzi! In locul Dulapului National as intra la idei si m-as orienta.

 • Ceea ce face LCK este de-o importanata deosebita pentru Romania.
  In ultimii 20 de ani Statul Roman a jefuit Romania. Mai rau ca sovieticii, mai rau ca fanariotii. Au facut-o datorita imunitatii parlamentarilor, transmisa in mod feudal functionarilor protejati de acestia. Daca pina in 1996 parlamentarii si functionarii au furat in folos personal, dupa au devenit instrumente ale unor grupuri de interese din Occident implantate dupa 1990, acestia asigurind protectia autohtonilor.
  Insa geopolitica le-a jucat acestora o festa. Evolutiile din Orientul mijlociu, Ucraina, Turcia fac Romania importanata pentru Statul american. Si pentru UE.Ba chiar si pentru Rusia. Au nevoie de o Romanie stabila. Nu pot permite arhitectilor haosului mondial sa ucrainizeze Romania.
  O Romanie stabila nu poate fi o Romanie saraca, jefuita. O Romanie in care cumperi cu un pumn de euro orice functionar. Dar toti functionarii in Romania isi cumpara postul. Fiindca acest post este aducator de profit fara nici un risc. Munca DNA, a DIICOT, a DGA fac ca riscul sa creasca, sa devina enorm. Nema Profit plus pirnaie. Devin neinteresante posturile de functionari ai statului! Deja agentii de influenta a grupurilor ce au jefuit Romania in ultimii 20 de ani se pling in presa aservita ca daca DNA continua in acest mod , nu se vor mai gasi candidati care sa devina functionari de stat de frica puscariei. Deci DNA / DIICOT/ DGA isi ating scopul. Pericol mare. Si pentru ca toata campania trebuia sa poarte un nume i s-a spus : Laura Codruta Kovesi. Iar acest nume trebuia distrus. Cu orice pret!
  Miza nu mai este economia Romaniei. De data aceasta este Statul Roman. Care trebuie preluat. Vezi articolele lui Tache pe enational.ro, declaratiile PRU despre preluarea Statului Roman de agentii de influenta a lui Soros. Soros fiind doar o interfata. Dar un Stat Roman cu functionari care nu pot fi cumparati pe un pumn de euro, devine neinteresant. Costa mult sa-l restructurezi spre coruptie, ca sa devina profitabil. Asa ca pericolul trebuie ucis: in fasa. Iar acest pericol poarta un nume: Laura Codruta Kovesi. Care trebuie ucis. Cu orice pret!
  Un stat functional are nevoie de un corp de functionari care sa-l faca functional, sa-l tina in functiune. Nu degeaba Basescu in timpurile lui neticalosite, numea statul existent, stat ticalosit. De la Cotroceni il vedea foarte bine. Poti sa ai cele mai bune legi, fara functionari care sa la aplice, nu valoreaza doi bani. Poti sa pompezi bani in economie ca sa o stimulezi, cu functionari corupti, banii dispar ca si nisipul in Sahara. Iar frica pazeste mosia! O stia si unul din regii Prusiei, care atunci cind prindea cite un functionar cu ocaua mica il batea cu bastonul propriu si personal pina obosea, apoi il arunca in puscarie si il scotea de acolo cind isi aducea aminte de el; daca isi aducea. Azi cu bastonul numai e voie. Dar a ramas beciul domnesc. Si frica de el. Si ne mai trebuie un pic ca ea sa intre in Oase. Si cind a intrat putem creste remunerarea-nu profitul. Si poate ca atunci, ziua nu pare prea indepartata, cu un corp de functionari nemtesc, va functiona si Romanica noastra draga.Si Romanica noastra draga o sa poata sa-si plateasca dascalii si medicii si cercetatorii si muncitorii si taranii ( ce sa-i faci am crescut sub comunisti), nu sa fie jecmanita de copii ticalositi Asa ca draga maestre ( te citesc de pe vremea Zigzag) lupta matale impotriva LCK si a binomului iti jigneste inteligenta. Cred ca de data asta fortele haosului vor pierde. Sunt prea multe semnale, prea multe forte coalizate impotriva lor. Iar adversarul principal al acestor forte ale haosului poarta, in Romania, un nume: Laura Codruta Kovesi

  PS. Desigur astept si eu rezultatele din 8.11. Va reusi statul profund american sa se debaraseze de ticalosii lui?

 • Israelul are tot interesul sa musamalizeze cazul BC, la recomandarea USA, așa ca nu va mai stroflociti sa-i invinovatiti pe cei implicati in scandal !!!

 • Mi-am adus aminte de un film „Ziua cand vin pestii”. Cum ar fi sa inceapa sa lipseasca piese din scut? De tot rasul, nu, mai ales daca ele ar fi furate de cei din miscarea pro-rusa? Pana la urma DNA-ul este sala in care dansau demnitarii dintr-o povestire volteriana dupa ce trecusera printr-un hol intunescos plin de comori.

 • Indiferent pe cine ar banui Klemm ca se afla in spatele operatiunii, Black Cube a fost angajat pentru a investiga mai multe aspecte legate de Kovesi, aspecte care , daca ar fi probate, multe dintre ele ar fi incomparabil mai gave decat acuzatia de plagiat. Evreii de la BC n-au furnizat niciun indiciu clar ca ar fi descoperit dovezi care sa confirme sau sa infirme ceva dintre cele enumerate pe 16 pagini ca obiective de investigatie. Dimpotriva. Si nici macar n-au incercat sa obtina informatii clasificate, secrete de stat,ca sa fi acuzati de spionaj. Cei 2 gugustiuci au fost acuzati ca au spart 3 conturi de email , nefiind aplicabil art.302 al.5 Cod penal pt. ca n-au descoperit nimic inciminator in conturile sparte. Daca evreii de la BC nici nu aveau ce dovezi sa gaseasca pt.aspectele enumerate pe 16 pagini, inseamna ca atat LCK cat si ambasadorul Klemm n-ar trebui sa aiba niciun motiv de ingrijorare ca niste fraieri(oricare ar fi aia) au dat o gramada de bani unei firme serioase de investigatii care n-a gasit nicio proba incriminatoare. Problema este insa alta. La acuzatia de plagiat, probele sunt prea evidente. Iar la intrebarea privind plagiatul si musamalizarea din trecut a chestiunii, domnul Klemm a tinut sa precizeze in raspuns ca el o aplauda puternic pe Kovesi. Desi n-a putut sa fie atat de ridicol incat sa spuna ca dusmanii i-au comis plagiatul in teza de doctorat, totusi a lasat sa se inteleaga ca si acuzatia de plagiat o considera un atac al dusmanilor. Deci, potrivit lui Klemm, chiar plagiatoare sa fie, aceasta este o pata mica, prea mica, minuscula, prin raportare la succesul ei in a conduce lupta anticoruptie, fiind calauzitoare ca Steaua Polara pentru poporul roman (asa de bine reprezentat in filmuletul omagial) care merita aplaudata puternic. Steaua Polara este pentru Carul Mic ce este buturga mica pentru Carul Mare. 😆

 • 1 – faptul ca toti israelienii implicati sustin acelas lucru (ca ar fi fost autorizata de la Bucuresti), nu inseamna nimic. Doar nu sunt indioti sa declare fiecare altceva. Au o lectie invatata pe care o spun.

  2 – faptul ca Dragomir sustinea ca „actiunea” a fost autorizata de la „cel mai inalt nivel de la Buc. ..”, iarasi nu inseamna nimic.

  3 – cand cu „piciul” militar din Turcia, ati fost convins ca Erdogan si-a aranjat acel puci. De ce nu se poate ca si in cazul de fata sa se aranjeze ceva asemanator: se „autorizeaza” ceva de genul celor intamplate, la un mod neofcial, dupa care sunt panditi cei care actioneaza si, la un moment dat, sunt arestati. Si totul pentru o „imagine”: SRI-ul cel vigilent ce nici M0ssad-ul nu-l strapunge, tanti Kovesi care se lupta cu balaurul coruptiei ce ii vrea capul trimitand si spioni straini, deci si problema plagiatului trebuie sa fie falsa, ca uite ce de oameni rai ii vor capul, nu? Plus ca acum, dupa cum se vede, Domnul Cristoiu este fooarte preocupat cu acest caz, nu se mai intampla nimic demn de mentionat in tara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *