De ce e ținut în pușcărie Daniel Dragomir? Pentru ca SRI să poată pune în scenă marele spectacol Codruța Kovesi denigrată de bandiţii de corupţi!

De ce e ținut în pușcărie Daniel Dragomir? Pentru ca SRI să poată pune în scenă marele spectacol Codruța Kovesi denigrată de bandiţii de corupţi!

Marinela Dragomir a trimis procurorului șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, o scrisoare deschisă prin care îi acuză public pe procurorii care instrumentează cazul soțului ei, Daniel Dragomir, de „tortură psihică, pentru a-l determina să recunoască faptele expuse de procurori”.

Documentul, trimis, probabil, tuturor redacțiilor bucureștene, a fost reprodus în extenso de multe site-uri și preluat de televiziunile de știri. În mod ciudat pentru unii, explicabil pentru mine, care știu Dosarul Black Cube, documentul, deși de maxim interes public, a fost trecut sub tăcere de agentura Binomului SRI-DNA din presă, potrivit mecanismului de propagandă bolșevică Știrile care nu există.

Am primit Documentul pe e-mail și l-am citit înainte de a fi reprodus pe site-urile presei minim independente.
Dincolo de autodenunțul care e confesiunea de mai sus, deși cei de la Noua Securitate știu adevărul, mă văd obligat să declar, pentru cititorii mei, că nu Marinela Dragomir e cea care mi-a trimis e-mail-ul, fie și pentru că între mine și familia Dragomir nu e nici o legătură.

Protestul Marinelei Dragomir e întrutotul justificat, și dacă presa noastră n-ar colcăi de ofițeri acoperiți și agenți de influență ai Noii Securități, sub semnul misiunii de esență a jurnalistului cea de a apăra individul călcat de șenilele Instituțiilor de forță, s-ar crea în România un Scandal pe cinste.