În premieră absolută: Cele cinci persoane din anturajul Codruței Kovesi cărora cei de la Black Cube le-au spart e-mail-uirile

În premieră absolută: Cele cinci persoane din anturajul Codruței Kovesi cărora cei de la Black Cube le-au spart e-mail-uirile

(Am pus mîna pe varianta originală și deci completă a Depoziție lui Dan Zorella, organizatorul Operațiunii Black Cube!)

Gîndul de luni, 24 octombrie 2016, de pe cristoiublog.ro, dedicat Scandalului Black Cube, debuta astfel:

„Duminică, 23 octombrie 2016, Evenimentul zilei a publicat varianta completă a Declaraţiei făcute în cadrul Comisiei rogatorii din 27 iunie 2016 de către Dan Zorella, directorul Black Cube şi coordonatorul Operaţiunii din România.

Analiza corectă a acestui document crucial în Scandalul Black Cube, investigarea – acuzată de DIICOT ca fiind cu mijloace ilegale – a şefei DNA, Codruţa Kovesi trebuie să ţină cont de următoarele:

Aceste rînduri au fost receptate de cei care puseseră mîna pe document în varianta sa autentică (se spune că se învîrte prin unele redacții de mai mult timp!), ca o dorință a mea de a avea și eu documentul.
Așa se face că luni dimineața, la BAR fiind, m-am pomenit cu un plic în care se afla Documentul. Din nefericire Depoziția a fost fotografiată pe furiș și în viteză. Prin urmare, cu tot chinul meu de a descifra unele pasaje sau cuvinte (nu multe), folosind chiar și lupa, n-am reușit să-l reproduc pentru cititorii mei în întregime. Cititori mei s-au convins poate că sunt prea bătrîn ca să mai fac jocurile cuiva din România postdecembristă. Sunt sigur că ei mă vor crede că anumite pasaje nu le-am reprodus nu pentru că aș fi ținut să protejez pe cineva, ci pur și simplu pentru că n-am reușit să le descifrez. Dacă cineva are o variantă mai bună a Documentului, pe care n-o poate da el publicității din motive lesne de interes, îl rog să mi-o trimită pentru a o reproduce în părțile în care am pus puncte puncte.