Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Vocea de pe Facebook. Nimeni nu va păți ceva, cu condiția să meargă în on-line

Cică… un părinte care nu va trimite copilul la școală riscă să facă pușcărie! Vezi Doamne, ar impiedica școlarizarea propriului copil. Ok… 1. Nu o împiedică, va merge în mediul on-line, doar apară sănătatea familiei. 2. Cei care au împiedicat dezvoltarea sistemului educational, adică toată clasa politică veche și actuala… vor face pușcărie? Vor răspunde penal? Și… pot continua cu astfel de exemple. Nimeni, dar nimeni nu va păți ceva, cu condiția să meargă în on-line. Altă întrebare… (Sursa: Pagina Iulian Cristache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii