Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

2022 pe plan extern: cinci evenimente care au făcut Istorie și cinci care s-au dovedit plesnitori mediatice

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „2022 pe plan extern: cinci evenimente care au făcut Istorie și cinci care s-au dovedit plesnitori mediatice”

  • Globalizarea a facut din lume o singura Civilizatie. ca vrea ca nu vrea, tot asa e.
    ce mai poate fi facut, in acest caz, e …’o polarizare a sinelui’ Civilizatiei,
    caz in care juma de lume o sa fie unipolara, ailalta o sa fie multipolara, intre ele manifestandu se un ‘razboi geros’

    pentru ca alta varianta nu mai exista, aceastase va manifesta ca fiind singulara.

  • cit se va reusi pastrarea ‘razboiului din ucr’ in limitele de acum?
    fix atat cit el are potentialul sa hraneasca pandemia de efecte ale santiunilor, sau pandemia de efecte in general. razboiul din ucr e ‘folosit’!, el devine, musai prin reactiunile plenar disproportonate manifestate in fata lui, motiv de schimbare fundamentala in lume, abia aceasta schimbare fiind cea care conteaza in mod fundamental.

    ‘schimbarea’ numindu se ba marea resetare, ba marea revolutie, ba metamorfoza. depinde in care sfera te pozitionezi.

    ‘schimbarea’ e Cauza, ‘razboiul’ e un Efect al nevoiii fundamentale de ‘schimbare’, de innoire a temeliilor civilizatiei.

    nevoia fundamentala de innoire a temeliilor civilizatiei subordoneaza orice alta dinamica pe planeta. de ce pe planeta? pai pentru faptul ca globalizarea a unificat dinamicile la nivel mondial, ‘civilizatia’ devenind …una. polarizata, poate, insa doar una.

    • mai intai a fost ‘pandemia de efecte ale sanctiunilor’ si abia dupaia ‘razboiul’, acesta fiind calea pe care ‘pandemia de efecte ale sanctiunilor’ a pasit. de asta si e ‘pandemia de efecte ale sanctiunilor’ evenimentul fundamental al anului ( al marii resetari, al marii revolutii, al metamorfozei,…e la alegere )

  • tentatia e mare, sa spui ca razboiul e vedeta anului.

    in opinia mea nu razboiul e vedeta anului,
    ci pandemia de efecte ale sanctiunilor de razboi.
    dupa cum nu covidul a fost vedeta, la vremea lui, ci pandemia de efecte ale deciziilor plenar disproportionate luate in fata covidului.

    deci de o vreme, de citiva ani, vedele nu sint ‘impulsurile’,spre ex covidul sau razboiul din ucr,
    ci reactiunile disproportionate manifestate in fata ‘impulsurilor’
    _________________
    ce ar fi fost razboiul din ucr fara sanctiunile aferente?!

    • tot asa cum razboiul mondial se inchide prin cel care l a inceput, si revolutia mondiala se inchide prin cei care au reactionat plenar disproportionat.
      fata de un razboi mondial, care avea pe post de cistigator sau perdant oameni, revolutia mondiala lucreaza cu ‘sisteme’
      deci perdante vor fi sistemele sociale care s-au manifestat plenar disproportionat in fata stimulilor numiti ‘covid’ sau ‘razboi’, intre care cel dintai e ‘sistemul politic’ .
      la finalul revolutiei mondiale perdantul fundamental va fi ‘sistemul politic’, ‘noul sistem politic’, al Noi Lumi, urmand a fi …o Inteligenta Artificiala. doar stati si priviti minunatia pe care o implinesc politicieni …oameni, inca oameni, momentan.

  • ‘razboi razboi’
    si revolutia mondiala tot razboi e, are un potential de innoire de 1,6 ori mai mare decit un razboi mondial, fiind si obligata sa se manifeste ordonat, in stare de echilibru, fie el si relativ.
    revolutia mondiala pe care o traim e o impletire de pandemii care inbolnavesc sistemele sociale, tinta revolutiei fiind innoirea din temelii a sistemelor sociale, cele noi avand ca pivot Inteligenta Artificiala. deci revolutia mondiala e un razboi razboi, insa unul in care bombele sint ciurucurile, nu vedetele, ca vedete sint neurostiintele cuantice.

  • Bună dimineața!
    Presa noastră cea plăpândă și săracă cu duhul a trecut de la plandemia arafatică la o clămpăneală aiuristică despre război. Pierzătorul clar al războiului din imediata apropiere este bătrâna Europă care suplimentar are o conducere cu idei falimentare și toacă o mulțime de bani.
    Vă întrebați de face un rege de nu se plictisește. Ei bine face exact aceleași lucru ca Margareta și Duda sau ca excursionistul din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *