Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

A început Noaptea Sfântului Bartolomeu în USR. Deocamdată în Filiala Diaspora, mîine în toată țara

Pentru cine e mai sărac cu duhul, mesajul e următorul:
De la 6 luni suspendare în sus, respectivul nu e dorit în USR, poate să se ducă să se spânzure, să-și facă partid, treaba lui, nu ne interesează.
Cei care au primit 6 luni suspendare sau mai puțin, pot fi tolerați ca lipitori de afișe, sponsori eventual, dacă mai vine Barna într-un turneu prin Diaspora și e nevoie de un bufet suedez, dar să nu care cumva să emită pretenții la candidaturi sau funcții de conducere… Capisci?
Funcțiile de conducere sunt doar pentru mankurți gen Ferguson sau nevertebrate gen Lorincz și alți menestreli de la curtea lui Barna I-ul, vicepremier și coregent al USRPLUS.
Cine nu pricepe sau se face că nu pricepe, pățește ca Teohari sau ca nefericiții din seara asta!

(Text și foto: Dumitru Dobrev)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *