Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

A trebuit să vină premierul polonez ca ai noștri să-și amintească de dezastrul cerealelor ucrainene

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „A trebuit să vină premierul polonez ca ai noștri să-și amintească de dezastrul cerealelor ucrainene”

 • Domnule Ion Cristoiu
  Cei care au iesit in 2017 sunt plecati afara sau blazati…
  Romania(sistemul securist-comunist) si-a batut joc de generatia celor din 1989-1990-1991-1996-2004-2014-2015-2017-2018…
  Aceste lucruri se vor „razbuna”
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

 • Avem declaratiile a doi presedinti: Romania, stat mafiot si Romania, stat esuat. Asa ca, n-am inteles cine si ce asteptari are. Mai vreti si desene?

  • @cib a scris pe 30/03/2023 la 12:28
   Unul din cei mai mari „papatori” de „magiun din hazna” si nerusinati da semne de oboseala.
   https://observatornews.ro/politic/rares-bogdan-a-rabufnit-cea-mai-rusinoasa-zi-de-cand-am-intrat-in-nenorocita-asta-de-politica-517505.html
   Sobolanii din sri isi cauta locuri caldute.
   „Așa după cum dezvăluiam zilele trecute, Eduard Hellvig a decis să își ia soarta în mâini și să intre în diplomație.
   În timp ce prim-adjunctul Răzvan Ionescu își va continua cariera militară la o structură NATO.”
   https: //www.national.ro/dezvaluiri/hellvig-pleaca-doamna-coldea-facuta-general-791378.html
   Urmeaza „Hunger Games” & „Le Radeau de la Meduse”
   Toate Bune!!!
   Vali Constantinescu

   • Sa trecem de aceste „trivialitati”. Incepe peste tot implementarea banilor digitali cu termen de valabilitate, gen credite sociale. De saptamana viitoare in SUA se porneste rularea dolarului digital. Si la rusi daca nu ma insel. Peste tot. Va fi veselie mare pe coaja. Cashul va fi istorie in cativa ani. N-o sa mai conteze cine conduce coaja ca oricum vor fi tot aia indiferent de ce culoare au. Nu va mai fi durere si-ntristare, doar loc cu verdeata!

 • Doar nu vroiați să vorbească despre cereale Johannis sau Ciolacu? 😀

 • Mai tineti minte Forma fara fond a lui Maiorescu – Asta este Ciuca !!!!!! In plus, Ciuca face pe el de frica in fata Com Europ, i se citeste teroarea pe fata.

 • Trasabilitate – Posibilitate de identificare și urmărire a unui aliment sau substanțe incorporate într-un aliment pe parcursul tuturor etapelor (producție, prelucrare și distribuție) în scopul asigurării unui nivel înalt de protecție a sănătății consumatorilor. (DEX)
  S-a folosit ori de câte ori produsele alimentare livrate de la un producător erau infestate cu un microb/boală în anii anteriori. Metoda și posibilitățile de urmărire nu trebuie inventate, acestea există și se puteau aplica și în cazul cerealelor.
  Curios e că produselor ucrainene nu s-a aplicat și în mod automat se ajunge la falimentarea producătorilor din țările de tranzit. Parcă s-a dorit inducerea unei crize alimentare. E al nu știu câtelea favoritism facilitat de CE. Să mai vorbim de canalul Bâstroe care prin adâncire este tot un abuz tolerat?!
  Felicitări tuturor premierilor și europarlamentarilor care își apără interesele naționale!
  #-iștii ar trebui luați la întrebări și scuturați bine. Dacă ne uităm și la secretomania din jurul PNRR-ului și la aberațiile incluse trebuie să ne întrebăm interesele cui au servit, că ale noastre nu.

 • Cind aud de „ai nostri” îmi vine sa deschid o muiangerie (pardon)…..Ma fac si eu un intreprinzator de viitor….

 • Nea Ioane, daca nu avea alegeri polonezul se comporta fix la fel că ai noștri…hai să lăsăm fariseismul românesc!

 • Atacarea conductei de gaz interes american, tranzitarea granelor interes american, razboiul din ukraina interes american ruso-chinez, adancirea canalului interes ukrainean si american ,23 august 2024 interes romanesc.

 • E mai ușor sa faci circ decât sa cauți în DEX cuvântul „trasabilitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *