Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Abonați la banul statului, varianta cumetrii politice

Ați văzut multe emisiuni cu profesorul Păun care înfierează pensiile speciale si modul in care statul cheltuie bani pe tot felul de sinecuri.
Mai că îți dă și o lacrimă când îl asculți.

Acum nu știu cum se face, dar profesorul de la ASE (bugetar) este si președinte la FNGCIMM (bugetar), de unde încasează încă o indemnizație.
Ok, asta e, cine poate oase roade, dar parcă ar trebui să fie si puțin mai reținut din această perspectiva.

Dar sa va prezint o perspectivă și mai….explozivă.
Domnul Paun are un subaltern în Consiliul de Administrație pe care il conduce:
Pe domnul Radu Stroe, membru CA, beneficiar de pensie specială/de serviciu, dar si ocupant, în același timp al unui post de Consilier la Cabinetul Președintelui Curtii de Conturi a României.
O persoană care câștigă cam 29.000 de lei net, în fiecare lună.

Domnul Cîțu (ca și domnul Păun) discută oripilat de salariile bugetarilor, de sporuri, de ce vreți si nu vreți, dar plătește lunar sinecuri unor beneficiari de pensii speciale dar si angajați, la nivel înalt, ai unor instituții de control.
Un aspect care mi se pare conflict de interese evident este acela că domnul Stroe, este consilier la Curtea de Conturi, institutie care are în atribuții controlul gestionarii garanțiilor și banilor publici de la FNGCIMM.
Adică, se controlează singur.

Dacă vouă vi se pare normal, mie nu mi se pare!
Abonați la banul statului, varianta cumetrii politice!
Aceștia si mulți alții sunt „asistații sociali” ai PNL.

(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *