Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Abuzul făcut astăzi de Orban și Anca Dragu e uluitor și deschide Cutia Pandorei

Ce s-a întâmplat astăzi în Parlament cu privire la conducerile TVR și RRA este o mizerie și mai mare decât prima!
Curtea Constituțională a României a decis că numirile directorilor generali interimari ai TVR și RRA, de către Parlamentul care a încălcat legea, au fost nelegale!
PNL și USR au repus, astăzi, pe ordinea de zi a plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului numirile de interimari la TVR și RRA.
Parlamentarii PNL și USR s-au retras, astfel încât să se constate lipsa de cvorum, iar numirile interimarilor să fie făcute de Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului, adică o mână de oameni. Asta fiindcă deciziile BPR nu pot fi contestate la CCR!
Doar că au încălcat din nou legea: BPR pot numi interimari la TVR și RRA doar dacă plenul reunit nu s-a putut întruni pentru a numi un Consiliu de Administrație. Doar că, astăzi, nimeni nu a propus formarea unui CA în plen!
Nu o să comentez asupra numelor persoanelor, v-am mai spus că o cunosc pe interimara de la TVR și că mi se pare că este o pălărie mult prea mare pentru ea!
Dar abuzul făcut astăzi de Orban și Anca Dragu e uluitor și deschide Cutia Pandorei…(Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Abuzul făcut astăzi de Orban și Anca Dragu e uluitor și deschide Cutia Pandorei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *