Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Acordul privind cerealele – un punct de plecare și pentru alte acorduri între Rusia și Ucraina?

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Acordul privind cerealele – un punct de plecare și pentru alte acorduri între Rusia și Ucraina?”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Pai si-americanii o sa stea in banca lor?… No, no, no. Tocmai s-a anuntat ca „rusii” au bombardat Odesa!… 🙂

  • Exemplu cel mai elocvent e alegerea lui Zelenski in urma emoției create de filmul realizat tocmai cu acest scop de grupul ucrainean dirijat din SUA pentru a alege o marioneta care sa-i reprezinte interesele.
    Și in cazul lui Buhnici,care a fost un exercitiu de manipulare emotiva vedem ce usor putem distorsiona percepția alegătorilor asupra unuia sau altuia care vor candida,alegerea va fi in acest caz una falsa,și vom menține starea vegetativa din instituția prezidențială ,de coma indusa.
    Sigur in spatele tuturor aceste tactici stau serviciile,care vor decide cine va fi următorul președinte,e un scenariu horror,un mecanism diabolic.

    • Și serialul lui și cu Zelenschi descrie perfect situația din țara vecină…oricum nu se va termina cu bine pentru el, iar visele din sezonul în derulare sunt doar vise…
      Cât despre personajul Buhnici, cine e si cu ce se ocupă că n-am auzit niciodată de el.

  • Bine v-am găsit ,Maestre Ion Cristoiu ! Dacă spunem că poporul rus nu este vinovat de acest război și de agresiunile lui, nu înseamnă că suntem pro ruși și pro Putin ,înseamnă că noi conștientizăm că rușii ca cetățeni nu au nicio vină pentru jocurile politice și economice ale marilor puteri care au generat războiul dintre Rusia și Ucraina prin neacordarea unui loc Rusiei la masa tratativelor, lucru care se întâmplă și acum prin sancțiunile impuse Rusiei ,doar că poporul chinez este de felicitat că a votat împotriva acestor sancțiuni ! Așa , că orice părere ar avea Zekenski – potrivit anumitor surse media -, că cei care au semnat un contract al Ucrainei cu Rusia sunt niște trădători ,este ceva fals, pentru că aceasta nu face decât să deblocheze stocarea de cereale din portul Odesa și ajută Ucraina și este posibil să mai poată exista și alte acorduri pe viitor între Rusia și Ucraina ,chiar dacă ,conform acelorași surse media ,Zekenski ar fi dispus urmărirea penală a 600 de persoane considerate trădătoare ale intereselor Ucrainei în acest război, tot un fel de Maschirovsca, dar în stil ucrainean, Maestre , prin faptul că Zelenski cunoaște aceste lucruri, dar el vrea mereu arme pentru continuarea războiului ! Vă mulțumim pentru un Jurnal Video superb, foarte frumos și obiectiv prezentat și argumentat ,de mare actualitate !

    • @Ileana Vasilescu
      Da…..nu am vreo treaba cu rusi americani sau altii…am fost EU…acolo pe frontiera cu Ucrainei cu Rusia…si la unul din punctele de trecere scria Moscova….vreo 250 km….anul trecut prin vara parca parasutisti englezi faceau exercitii exact pe acolo….pe frontiera estica a Ucrainei….era clar ca rusii vor reactiona…s-au apropiat mult prea mult de ei….
      Toate Bune!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *