Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Acuzații de la PLUS: Premierul a refuzat să discute despre asta, că avea mai mare încredere în epoleți

Domnul Cîțu nu înțelege unde e problema campaniei de vaccinare și de ce a pierdut din viteză.

Repetă obsesiv că ”e bizar” să ceri statului ca această campanie să fie de succes, că el și epoleții care l-au înconjurat doar au pus la dispoziție doze și le-au cărat unde trebuie.

Domnul Cîțu a crezut că e de ajuns ca armata să fie cărăuș de vaccin și gata, totul va fi bine, statul nu mai are responsabilitate după ce le pune în frigider.

Ei, e chestiunea pe care nu a înțeles-o nici de la Vlad Voiculescu și nici acum nu pare să o înțeleagă când e ministrul Sănătății e asta:

Într-o temă atât de sensibilă legată de sănătatea lor, oamenii trebuie să primească apel la vaccinare de la medicul care îl îngrijește, care îi poate răspunde la întrebări în cazul – și iată că sunt foarte multe – în care are neliniști.

Încă un motiv. În țara care este pe ultimele locuri la competențe digitale de bază domnul Cîțu spera să se înscrie toată lumea singură pe platforma făcută de STS.

Și o minciună spusă, că nu s-a implicat Ministerul Sănătății în campania de vaccinare. Ministerul i-a propus campanii și premierul a refuzat să discute despre asta, că avea mai mare încredere în epoleți. (Sursa: Facebook Liviu Iolu)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *