Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Adevărata prevedere neliniștitoare e abil ascunsă în Legile Siguranței

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Adevărata prevedere neliniștitoare e abil ascunsă în Legile Siguranței”

  • Maestre, nu va suparati, o intrebare pentru dvs si confratii podcastului: pana acum pe ce planeta ati locuit? Ma intreaba Azorel, catelu’ din parc.

  • Foarte interesante și foarte reușite emisiunile ,podcasturile ,
    edumneavoastră cu domnii Robert Turcescu și Ionuț Cristache ,Maestre ! Este nevoie să știm ce se întâmplă în jurul nostru pentru că cetățeanul de rând ar putea să ia iarăși o atitudine umilă ,de supunere,față de cei de la putere și sa fie pus în viitorul apropiat în postura de a alege la conducerea țării oamenii mai nepotriviți decât cei dinaintea lor !Vă mulțumim pentru un jurnal foarte frumos, Maestre Ion Cristoiu !

  • Bună seara, Maestre Ion Cristoiu !I-ați ales foarte bine pe domnii Ionuț Cristache și pe Robert Turcescu pentru a vă exprima liber în niște emisiuni spectaculoase, cu teme complexe ,deosebit de frumoase și de interesante !În viața noastră alegerile au o importanță colosală !Ele te pot conduce la victorie, la o viață împlinită sau te pot îndrepta vertiginos spre…ruină ! Noi ,ca neam nu am excelat mereu în a ne alege conducătorii !Dovadă sunt cei aproape 33 de ani din decembrie 1989 și până acum în care nu am evoluat prea mult în niciun domeniu ! Vă mulțumim pentru o emisiune foarte frumoasă și foarte interesantă, Maestre !Felicitări, mult succes și toate cele bune vă dorim ,Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *