România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Adevărata Sală a Tronului Regal, pe care n-o vom vedea niciodată

Românilor de azi au posibilitatea de a vedea, pe parcursul unei vizite contracost la fostul Palat Regal, actualmente Muzeul Național de Artă al României, Sala Tronului Regal.
Sub genericul Vizite istorice ghidate în spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor) vizitele se organizează o dată pe lună, sâmbăta şi duminica.
Rară și cu complicații, vizitarea Sălii Tronului nu-ți aduce în față fosta Sală a Tronului, ci un simulacru.
Adevărata Sală a Tronului, din 1937, o vedem în imaginea care însoțește acest text.
Dar, vorba franțuzului În lipsă de altceva mai bun te culci și cu nevastă-ta.

20160109_102400_edited


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Adevărata Sală a Tronului Regal, pe care n-o vom vedea niciodată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *