Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Adrian Marinescu, omul din spatele medicului | Interviurile lui Cristoiu

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Adrian Marinescu, omul din spatele medicului | Interviurile lui Cristoiu”

  • Acest domn Marinescu recunoaste cu seninatate si nonsalanta ca la inceputul pandemiei anul trecut spitalele erau pline pentru ca internau persoane asimptomatice si cu forme usoare . Acum aceste persoane nu mai sunt internate si pe buna dreptate.
    Doar ca acea hotarare de a aglomera spitalele a creat panica si frica in randul populatiei.
    Domnul Marinescu si cu intreaga echipa de vedete medicale de televiziune ne este dator cu recunoasterea greselii si cu scuze . Dar el pare foarte senin si nu arata semne de culpabilitate .

    In al doilea rand , ma asteptam sa povesteasca despre incendiul ce a avut loc chiar in sectia condusa de dansul . Ce cauta butelii de oxigen in saloane , domnule Marinescu ? Oxigenul trebuie instalat in camere speciale si este condus prin tuburi prin perete . Pentru ca buteliile pot exploda in saloane domnule Marinescu . Spuneti , povestiti , asumati va greselile . Intelegeti de ce nu mai au romanii incredere in medicina romaneasca

  • Acest domn Marinescu recunoaste cu nonsalanta ca anul trecut la inceput pandemiei spitalele erau pline pentru ca au internat asimptomatici si forme usoare. Aceste persoane astazi nu mai sunt internaute.
    Deci panica si frica au fost induse intentionat si nemotivat.
    De ce domnul Cristoiu nu a remarcat acest lucru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *