După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Adrian Marinescu, omul din spatele medicului | Interviurile lui Cristoiu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Adrian Marinescu, omul din spatele medicului | Interviurile lui Cristoiu”

 • Acest domn Marinescu recunoaste cu seninatate si nonsalanta ca la inceputul pandemiei anul trecut spitalele erau pline pentru ca internau persoane asimptomatice si cu forme usoare . Acum aceste persoane nu mai sunt internate si pe buna dreptate.
  Doar ca acea hotarare de a aglomera spitalele a creat panica si frica in randul populatiei.
  Domnul Marinescu si cu intreaga echipa de vedete medicale de televiziune ne este dator cu recunoasterea greselii si cu scuze . Dar el pare foarte senin si nu arata semne de culpabilitate .

  In al doilea rand , ma asteptam sa povesteasca despre incendiul ce a avut loc chiar in sectia condusa de dansul . Ce cauta butelii de oxigen in saloane , domnule Marinescu ? Oxigenul trebuie instalat in camere speciale si este condus prin tuburi prin perete . Pentru ca buteliile pot exploda in saloane domnule Marinescu . Spuneti , povestiti , asumati va greselile . Intelegeti de ce nu mai au romanii incredere in medicina romaneasca

 • Acest domn Marinescu recunoaste cu nonsalanta ca anul trecut la inceput pandemiei spitalele erau pline pentru ca au internat asimptomatici si forme usoare. Aceste persoane astazi nu mai sunt internaute.
  Deci panica si frica au fost induse intentionat si nemotivat.
  De ce domnul Cristoiu nu a remarcat acest lucru?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog