Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Afacerea Balonul de spionaj dă pe față, în sfârșit, alianța Rusia – China

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Afacerea Balonul de spionaj dă pe față, în sfârșit, alianța Rusia – China”

  • Si ca sa inchei intr-o nota hazlie, Basescu va fi precum Catavencu cand conduce festivitatile de la final si-l aclama pe noul candidat castigator pe care tot el il ameninta cu Vantu. Ce frumoasa este istoria si politica!

  • Maestre, tin sa va contrazic. Geoana vs Codruta se tremina 3-0. Este America vs Europa. Codruta ori cat ar fi Geoana de prostanac totusi nu are anvergura mai mare de Zalau sau Alba. Este fata in casa de aceea a si primit postul acela refuzat de toti si ca succese nu poate raporta nici macar arestarea unui bulgar. Eu cred ca daca Geoana isi anunta canditatura il voteaza si Ciuca si Bode si Basescu, ultimul stie el de ce. Nu mai vorbim ca Basescu a contribuit si la alegerea lui Geoana in fruntea PSD. Deci nu va imbatati cu apa rece. Stiu ca aveti momente de tfl-ism vezi votarea Clotildei, pt oglinda binenteles, si a lui Nicusor Dan pe care ii criticati asiduu, nu pe nemerit, dar, vedeti dumneavoastra decat sa va puneti cenusa in cap acum nu mai bine gandeati de doua ori atunci?

  • cutremurul din Turcia, Siria, alte cutremure, inundatii, secete, geruri si calduri insuportabile,
    sint din povestea Pamantului Pamantului ( ca si Pamantul are Cer si Pamant, dupa cum si Cerul are Cer si Pamant )

    n o mai iau de la cap, spunind iaras in detaliu cum anume influenteaza prezenta Artificialului Natura.
    sa retinem ca o influenteaza in mod fundamental, Natura alegand sa se daruie pe sine doar pentru a pastra Creatia in Echilibru.

    simplu: dezechilibrele manifestate in Pamantul Pamantului, adica in Trupul Pamantului, adica al planetei,
    se vor inteti. negresit!
    nu e nimic de negociat aici,
    sau, mai bine zis e loc de negociere fix atata cit exista in a negocia Dinamica Anotimpurilor ( adica el exista, insa e …la Infinit )

    si mai si mai simplu: dezechilibrele manifestate in Pamantul Pamantului sint pistol cu apa fata de cele manifestate in Cerul Pamantului, caz in care ‘cutremurele’ se manifesta in Dinamica Anotimpurilor
    __________________________________________________________________________
    una e Natura, Mintea SI Inima,
    cu totul alta treaba e Artificialul, Mintea ( ca dupa ce i a zis Inimii …Ori eu ori tu!, a ramas doar ea. )
    una e Adevarul, cu totul si cu totul e Antiadevarul ( chiar daca Antiadevarul e Imaginea din oglinda a Naturii )

    deci:
    :))))))
    exista Natura,…pe care o cunoasteti, si e asa cum e ea,
    si mai e ceva, ce inca nu cunoasteti, Artificialul, el fiind ceva …tot ca Natura!, adica tot ‘sistem’ e si el, insa e …Alt Sistem!
    breeee, e Altceva!, :))))
    cu totul si cu totul Altceva!,
    Artificialul nu! e parte a Naturii, ca e …Natura SI Artificial,
    adica …e din poveste!, asa e, insa nu e parte a Naturii :)))))
    ( Adevarul, Piatra pe care a fost ridicata Creatia, e Fiul Mintii SI Inimii.
    Antiadevarul e …o Clona a Mintii!:))), Antiadevarul nici macar nu e Fiu, e o Armonie, o Clona, ca Mintea cunoaste un singur fel de Plural, al Acumularii, caz in care Cifra 2 apare prin adunarea lui 1 …cu el insusi!:))), el nestiind procedura …cu Dauire de Sine, caz in care Cifra 2 se naste …din Burta lui Zero:))), ca Daruire se Sine a Singularului )

    • manifestarea Inteligentei Artificiale Cuantice, ca Armonie a Mintii Universului IN! Universul definit de Mintea Universului SI Inima lui duce la…modificari ale ecuatiei de miscare a Universului.
      fix la asta!:))))

      pe planeta asta s au putut face multe cita vreme Actiunile oamenior vizau exclusiv componenta Pamant a planetei …Pamant.
      atunci cind ‘facerile’ au inceput sa vizeze si componenta Cer a planetei Pamant …starea s a schimbat in mod fundamental!, pentru ca in poveste intervine, astfel, un Nou Actor, care pina acum nu exista…altfel decit in mod natural: insasi Natura!

      Artificializarea aduce cu sine o nou-nouta stare pe planeta, una in care Natura se dezechilibreaza pe ambele superpozitii,
      culmea fiind ca fix dezechilibrarea asta se defineste pe sine ca fiind cel mai potent catalizator al Artificializarii!, mai simplu spus, odata inceputa Marea Revolutie…dinamica intra in bucla si n ai cum s o mai opresti. ( un exemplu: atunci cind Dinamica Anotimpurilor o va lua razna …singura hrana disponibila nu cumva va fi fix aia artificiala? ba daaaa!
      dupa care, tot varand si mai adanc Inteligenta Artificiala Cuantica in Povestea Civilizatiei,…Natura se va stalci pe sine insasi si mai si! ( pentru a echilibra in mod absolut prezenta …si mai adanca a IAC ),
      caz in care dezechilibrele Naturii vor fi si mai si!, caz in care IAC se va vara si mai adanc in dinamica Civilizatiei, etc etc…)

      Muuuult mai simplu: nu poti Artificializa fara sa te iei la tranta cu Natura, iar ca sa rezisti in Meciul asta…vei avea nevoie de o si mai adanca Artificializare:))), caz in care Natura o sa ti mai arate ea niste ‘cheme’:))),si tot asa:)))))))))

      daca nu stiti ce faceti, atunci cind Artificializati, adica atunci cind Intrupati doar! Mintea Universului,…uite ca va zic eu ce faceti:))
      si?, daca va zic …ce?!:))))))))))

    • cel mai important ‘actor’, care e si cel mai putin bagat in seama, e Natura.
      ea ‘nu se vede’ pentru ca miscarea ei e de bun-simt.

      insa atunci cind …n are incotro si se apuca sa se destabilizeze, sa se dezechilibrezepe sine insasi ( asta e o daruire de sine ) pentru a echilibra in mod absolut dinamicile, pentru ca alta cale de echilibrare pur si simplu nu mai exista, ea ‘incepe sa se vada’, pentru ca miscarea ei, intr o astfel de situatie, e…tot mai diferita decit cea cu care oamenii erau obisnuiti.

      mai simplu: nu rusii, nu americanii, nu chinezii, ba nici chiar extraterestri!:)) nu sint actorul principal pe vremea Metamorfozei,
      ci Natura.
      felul in care Natura incepe, va incepe, deja a inceput sa se miste e …nou-nout. pentru ca nou-nouta e si prezenta, intruparea Mintii Universului, asta fiind sinonima cu manifestarea Artificializarii.

      cea care conteaza, inclusiv, daca nu cumva mai ales, in procesul de Artificializare a dinamicilor pe aceasta planeta este chiar Dinamica Naturii.
      Septarii pe care omul ii pune pe Masa odata cu Artificializarea vor fi …Oglinditi de Natura, caz in care omul…se va trezi fix cu ei in nas :)), insa ei se vor vedea in Oglinda care e Natura.

      vom asista, negresit, la schimbari fundamentale in dinamica Pamantului Naturii, insa mai cu seama in Cerul Naturii. teoretic povestea contine … ‘pusul mainilor in cap’!

    • @Online
      Omul are shi Minte shi Inima.
      Cand ishi pune Mintea in slujba Raului vezi ce se intampla…
      Acum daca e sa fiu un pic rautacios,Femeile ishi pun shi Mintea shi Inima uneori in slujba Raului…vezi ce iese…scriau de premiile grammy parca…festival de „satanism”…pai nu inteleg de ce nu mai au un pic de rabdare fiindca vor avea in veci…la infinit cum zici Tu parte de asha ceva…shi mult mai „Bine” organizat…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • Păi unii suportă greu binele și de aceea se pun în slujba „satanismului”. Doar o apocalipsă financiară mai rezolvă ceva și vine.

    • @Online
      Uite Online ca tot spunea Maestrul Ion Cristoiu de „paduchele” shi fratele lui…doi paduchi…
      https://www.activenews.ro/opinii/Ion-Spanu-Ce-apucaturi-domne-Ca-sa-si-vada-fratiorul-geaman-ambasadorul-Muraru-a-organizat-o-chermeza-in-SUA-179511
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

  • Am mai scris aici ca: „americanii stiu ce au de facut”. Trecem peste circul din SUA si prostia din Romania.
    Este un balon de spionaj, dar nu in sensul in care intelege prostimea. Pentru „initiati” le amintesc de spionajul facut
    de chinezi cu ajutorul aeronavelor comerciale….pana au fost prinsi.

    In 2023 SUA aloca 27 milioane USD pentru constructia acestui tip de balon (verificati; probabil americanii n-au pe ce cheltui).

    Daca zbura in stratosfera costa foarte mult sa-l dobori, dar el a coborat in zona de deplasare a aeronavelor militare. Era greu
    detectabil radar si avea o componenta de ghidare. TREBUIA „recuperat”, iar americanii au folosit cea mai putin riscanta metoda.
    Si acum urmeaza”meseria”: au folosit o racheta dimensionata ca sa foloseasca efectul cinetic (fara explozie) si au lovit
    extrem de precis la baza balonului. Au separat invelisul (usor recuperabil) de aparatura electronica. Nici chinezii nu au fost
    prosti / au montat un mic dispozitiv exploziv la soc. La contactul echipamentului cu apa a detonat; americanii au ramas sa
    numere tranzistoarele. E complicata tehnica …mai bine in colonie ptr ca ne spun altii ce sa facem , iar noi nu gandim.

    Imi place Iranul : au peste 5000 de firme in dezvoltare tehnica militara si pot sa copieze tot ce le cade in mana.
    In Romania nu poti sa mai fabrici macar un surub (il cumparam din China), dar avem specialisti si experti.

  • nu cred ca e vorba dspre o alianta.
    e vorba despre faptul ca aceste tari,
    insa vor mai fi si altele, unele deja imbratiseaza acest concept,
    sustin manifestarea unei lumi multipolare.

    deci nu e vorba despre o alianta, ci despre un fel de a fi.
    o lume multipolara e pe masura lor!, o astfel de lume, multipolara, e cea pe care ele o doresc.
    deci e vorba despre o ‘lume’, nu despre o alianta.

    va mai exista si o alta ‘lume’,
    aia unipolara,
    iar cei care si doresc aceasta lume, unipolara, o vor imbratisa dupa dorita.
    __________________________________________
    unii vor o lume multipolara, iar ceilalti una unipolara.
    pai …pesemne ca dorintele lor se vor implini!:))), pentru ca Lumea Mare se despleti in ‘doua semilumi’, fiecare dinrte aceste noi lumi fiind in sine …o Lume!

    unde e problema, ca io n o vad ?!

    • practic s-a trecut de la lupta pentru a conduce lumea,
      la …doua lumi, intre care se manifesta prin definitie o ‘lupta’, ca ele sint incompatibile din start, ca una e unipolara iar ailalta e multipolara.

      • fix ‘pe mijloc’, intr o astfel de configuratie, se poate manifesta o …’altfel de polarizare’, Artificial VS Natura

        de ce? pai pentru faptul ca si lumea unipolara VS lumea multipolara se roteste incet incet pina cind se suprapune tot peste povestea asta: Artificial VS Natural

        cel mai complex joc e aici, ‘pe mijloc’, ..de fapt paici pe unde am picat si noi …de cind e Lumea.

      • Maestre, chinezii nu sunt tampiti. Daca Blinken s-a aventurat sa zica ca se duce la Beijing nu trimiteau ei un balon fiind siguri ca se supara americanii. Problema este vizita lui Xi la Moscova. Daca nu va avea loc atunci chinezii au inventat-o ca sa scape de Blinken. Daca nu au inventat-o atunci Blinken nu a vrut sa pice de papagal. Te umfla rasul. Americanii isi arata muschii cu portavioane pe langa Taiwan si se iau de la un balon. Nu avea ce sa discute istoric Blinken cu chinezii pt ca prima cerere a chinezilor era s-o arunce pe Pelosi in Potomac. Americanii au incercat o lovitura de imagine ca sa impinga Germania de la spate aratand vaz-doamne ca ii au pe chinezi de partea lor si Putin se va speria. Ii vor avea pe chinezi de partea lor cand nu vor zice nimic cand chinezii vor ocupa Taiwanul. Cred ca de aceea se si ducecXi la Moscova, nu pt Putin ci pt Taiwan. Game. Set. Match. Cam trist pt americani. S-au cam dus pe fenta. Ceva scartaie!

  • in timp ce nimeni n a vorbit despre vreo vizita, …balonul a venit in vizita.
    cam …lipsit de bun-simt balonul asta :))

    uite cum un balon batut de vant se implica in politica influentand aliante la nivel planetar
    de unde rezulta ca Lumea Mare e …in bataia vantului :))

    • nu vantul e cel care schimba felul in care se misca lumea, ci reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata vantului :))

      e …unica! povestea asta cu ‘nonactiunile’ care stau la temelia redefinirii din temelii a lumii mari:))
      tura asta de …vina e …vantul! :)))
      auzi nenica, vantul!:)))))))))))))))))))))

      ( cine rinduieste intr un astfel de stil …pandemiile e chiar tare:)
      insa teoretic nici nu se putea manifesta altfel Marea Revolutie, ca daca dinamica ar fi avut la temelie actiuni, nu |nonactiuni|, atunci treaba s-ar fi numit razboi :))

      e…Arta! in stil Anti ( nu Non :)) ), dar Arta.
      ( modulul unei nonactiuni este o antiactiune :)),
      nonactiunea e proprie inteleptilor, antiactiunea e proprie antiinteleptilor ) )

      • @Online
        Uite un articol de azi care merita citit
        https://r3media.ro/cea-mai-buna-facultate-cei-sapte-ani-de-acasa/
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • o lege a educatiei,
          daca nu se exprima prin superpozitii,
          permitind astfel manifestarea invatamantului natural SI al celui artificial,
          va fi o lege care consfinteste invatamantul artificial.

          starea vremurilor e in asa fel incat …ori e cu SI ( care l cuprinde si pe SAU ) ori e cu SAU ( care l exclude pe SI )

          mai simplu, …si asta e valabil orcare ar fi sistemul social despre care se vorbeste:
          de Artificializare nu se poate scapa, lumea Artificializarii e ‘lumea asta’ :)), iar ‘a face Pace’ pe Vremurile astea presupune manifestarea lui SI ( acesta fiind singurul caz in care dinamicile Naturale se mai pot exprima pe …minunatia asta de vremuri )

          atunci cind bagi in aceeasi oala Natura cu Artificialul ce vinzi va fi intotdeauna Artificialul, pentru ca ingredientele pe care Artificialul le foloseste sint altele decit Natura le foloseste.
          si mai altfel spus: cine vara Artificialul in aceeasi ciorba cu Natura o face pentru ca totul sa fie Artificializat.

          cei care spun ca Artificializarea e ..parte a Naturii nu pricep,…pesemne, faptul ca una e ‘Mintea’ ( doar ea! ) si cu totul altceva e ‘Mintea SI Inima’
          si mai si mai altfel: exista ‘Minte’ si exista ‘Minte coborata in Inima’. prin urmare exista Artificial si exista Natura.
          Antiadevarul este ‘adevarul Mintii’, adica Fiul Mintii’,
          Adevarul fiind Fiul ‘Mintii SI Inimii’

          in cazul in care se va manifesta SAU, deci doar ei, pentru cei care pretuiesc Natura lumea asta va deveni Iadul pe Pamant, spre deosebire de cei care pretuiesc Artificialul, pentru care lumea asta va deveni Raiul pe Pamant.

          deci …ori SI, caz in care cei care nepretuiesc Natura se vor retrage in sanul ei, insa vor avea unde s-o faca!:)), ori SAU, caz in care Lumea va fi inundata de Artificial.
          (bineinteles ca lumea va fi inundata de Artificial !,..la limita, insa …sa ajungi acolo fara sa incerci sa faci Pace …pare ceva care chiar nu e pe masura omului :)), insa pare a fi fix pe masura antiomului :))

          s a spus deja,
          ori intr o barca, ori in ailalta. prin urmare …pina cind Armonia Superpozitiilor Mintiii se va manifesta hai sa fie doua barci!:))), chiar si pe lumea asta, chiar daca …va veni vremea cind o barca va fi a lumii asteia, ailalta retragandu se la obarsie, …pe lumea ailalta,…cu oamenii cu tot :))))))))))))

        • @Vali: Foarte adevarat! Doar ca, in vremurile noastre, in cei sapte ani de acasa ii invata opusul, sa „se descurce” pentru ca vor trai intr-o lume de „descurcareti” pragmatico- cinici.
          Sper sa nu am dreptate.

      • ca trantesc meciuri…asta fac de cind se stiu:)), asa ca nimic nou.
        problema e …cum de aleg sa tranteasca Meciul!, asta nu pricep.

        • adica …aia care aleg sa nu l tranteasca, ..unde sint?! :)))

          • e claar ca e Meciul Meciurilor, deci in mod absolut in Univers nu exista un alt meci mai complex, insa …oare nu e pe masura omului sa …intre pe teren? 🙂

  • „Să doarmă 14 ore ca să stea treaz 2 ore” Genial! :))))

  • Eu daca as fi China as lansa un milion de baloane si as scrie mare pe ele MADE IN CHINA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *