România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Afganistarea războiului din Ucraina

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Afganistarea războiului din Ucraina”

 • Domnule Ion Cristoiu
  1.Asta cu „criza” din colonia penitenciara romanica,o scamatorie de doi bani a profesorashului de provincie de etnie sas iohannis.M-a pacalit si pe Mine…jucand „cartea nationalista”…o singura data.
  2.Acum razboiul din ucraina 10 ani,adica beligerantii sunt atat de lipsiti de imaginatie incat bis la asta…”The Yugoslav Wars refer to a series of separate but related ethnic conflicts, wars of independence, and insurgencies that took place in the former SFR Yugoslavia from 1991 to 2001.”
  Doar ca
  a.acum beligerantii nu sunt 20 ci 200 milioane teritoriul implicat…extrem de mare…direct o superputere nucleara…nu tine.
  b.Dacă războiul se prelungește, bărbații și femeile vor fi supărați că nu se pot căsători și vor fi reduși la mizerie sub greutatea cheltuielilor de transport.Sun Tzu
  c.am ascultat delaratiile anglosaxonilor…americani si britanici…n-au nici cea mai vaga idee cat va dura…
  3.acest oras englez…manchester…imi povestea un Prieten care a fost prin liverpool…ce am vazut….britanicii…”perfidia albionului si silent knife”…acu o joaca pe „superba izolare”…da sa munceasca altzii pentru ei…cam s-a urcat smecheria la capu supusilor…lui tanti quuena…li s-a urat cu binele bautorilor de rom…ce mi-a placut…am vazut un militzian local singur intre oameni neinarmat cel mai probabil…si inca una bucata cashetar…acel stand de prezentare…sufera de boala fostelor imperii…nu doar ei…mai multe „puteri”…”fosta-i lele cat ai fost” occidentale…sters…”fad” oras…
  Toata Stima Maestre!!!

 • Afganistanizarea, cred că ar fi termenul corect folosit, nu afganistarea…

 • sungura care se consuma e definitia Ucrainei.
  atunci cind ea va fi epuizata o noua definitie a Ucrainei va fi disponibila.
  pentru ca definitia Ucrainei sa si consume potentialul, absolut tot ce hraneste consumul va fi disponibilizat cu darnicie.

 • Maestre un prost gust vestimentar că la englezi nu vezi în Europa. Nu ieșiți sambata seara pe strada, va va întâmpina un număr șocant de fete bete și stridente. O lume în plina degenerescență.

 • Aveti mare dreptate domnule Cristoiu in legatura cu arhitectura Manchesterului! Centrul din Liverpool este mai coerent, dar periferia este groaznica si destul de murdara. Singurul oras cu adevarat frumos si de vizitat neaparat in UK este Edinburgh

 • -e o mica problema:
  prin ucraina mai sunt si rusi
  altfel O DADEA !
  (e iugoslavizare
  maestre;sa nu pomenim de irgun si haganah)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *