Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Alegerile locale de la București sunt mai interesante decât prezidențialele de la toamnă

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Alegerile locale de la București sunt mai interesante decât prezidențialele de la toamnă”

  • Maestre ,lamuriti-ne ,cine e acest online care bate campii necenzurat pe site-ul dvs?Sa nu murim prosti ,nu de alta.

    • draga offline, ti-as răspunde io, însă …habar n am cine sunt!:)))
      m-am declarat învins(ă) la ‘cunoasterea de sine’:)))
      recunosc!, …nu (mă) cunosc :))
      🙂

    • acu’ …daca regii și împărații aveau un măscărici pe aproape, satul Maestrului de ce n ar avea?!:))))))))

    • m i s a zis că ..sint un boschetar sentimental :)))))))
      cînd am poposit la nceputuri, paici, așa că …de ce sa nu o lăsăm așa cum a picat?!:))), caz în care ați aflat și …ce sunt?:)), …că Io n am nimic împotriva celui care m a definit așa :)), …las’ așa!:)

    • ..maaare diferența între noi, și e normal sa fie așa, că dvs sunteți off, in loc sa fie invers:))))), însă și pentru faptul că Io îmi doresc să mor Prost, pe cînd dvs …fix prost nu vă doriți să muriți:)))))))
      hai că sunteți haios/haioasa :))))

    • un singur lucru vreau sa se reție,…că bat câmpii cu talent :)))))
      daca pina și io l văd, e clar că există :))))))))

    • Omu’ bate campii, aparent. Ce altceva ar putea duce sectiunea de comentarii in derizoriu? Orisicat, grea misie!

      • cib, draga, cita vreme io zmangalesc paici, aceasta sectiune va ramane ceea ce e, adica buricul tirgului
        :))))

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Macar in Rusia presedintele decide. Bine ori rau.
    In Romania insa decid fie cei de la UE fie cei din USA, NATO etc. iar „alesii” doar executa.
    Deci nici nu stiu de ce se mai face tot circu’ asta cu alegeri in Romania. Inclusiv locale.
    Chiar ma intreb ce s-ar intampla daca lumea n-ar iesi la vot ci ar boicota tot circu’…?
    Cu o prezenta la vot de sub 10%, populatia chiar ca le-ar da una peste „bot” la toti smecherii si s-ar duce dracu’ toata sandramaua cu „legitimitatea” acestor iresponsabili.
    Altfel nu vad cum se va putea opri acest „joc politic” devenit dezgustator.
    Pot sa vina „regizorii” cu orice filmulet… cata vreme imparatu’-i in fundu’ gol, fix asta se vede…!

    • Ca sa ajunga sa fie „selectati” pe vreo lista la orice fel de alegeri, eligibilii trebuie sa fie „certificati” de catre „Manastire” ca fiind vrednici „cantareti in strana”. Ca e strana din stanga sau din dreapta Iconostasului nu are nici cea mai mica importanta. Deci, orice alegi, alegi ce iti ofera „Manastirea”. In asta consta arta si talentul „democratiei”. Fiindca, nu-i asa, „votul tau conteaza”. Si uite asa, bajetii nici nu mai trebuie sa se deranjeze sa „faca” alegerile. Indiferent cine joaca, „ai nostri” castiga. Principiul se aplica local, national cat si international. Jos comunizmu’!

      • :))
        …povestea merge chiar mai departe, pentru ca inclusiv ‘polarizarea sinelui civilizatiei’, care e tot una cu manifestarea ‘celor doua semilumi’, e despre aceeasi poveste, daia ‘ce ramane’ mai e doar …’a treia componenta a unicului foton’, adica …a treia lume :))

  • ‘MApN a publicat proiectul noii legi privind gestionarea crizelor – Măsuri în caz de război, o nouă pandemie sau alte situații (Document)’ (stiripesurse ro )

    daca acest proiect rezuma …nevoia de definire a ‘starii de revolutie’, prin ‘masuri necesare in caz de manifestare a diverselor crize’,…la ordinea zilei pe vremea Marii Revolutii, atunci aceasta lege ar putea deveni fundamentala …din momentul in care se manifesta
    e de urmarit care e tinta ei, …pina la urma.

  • in filmuletul prezentat Esenta sta fix in ‘adevarul’ cuprins in ce a visat tipul:)),
    aia e Esenta clipului electoral:), inclusiv ‘partea’ pe care ati taiat o …motivat 🙂

    restul, adica regia, etc, e …haina care a imbracat Esenta.

    rezumat: cel care a pus la cale clipul era un fin cunoscator al poporului rus!, …ailalti, adica regizorii, scenografii, actorii si ce o mai fi fost …sint ‘tactica’ :))

    acel clip ‘a spus adevarul’, aia a facut, iar poporul, chiar si la nivel subliminal,…s a prins si …s a dus la vot.
    ar fi putut fi pus la cale un clip care sa aiba aceeasi tinta si sa fie imbracat tot in hainele profesioniste ale ‘industriei de film’ insa care sa fie bazat pe ‘minciuni’:))
    uite ca a fost aleasa o alta cale…, deci dincolo de ‘film’, e …o fina cunoastere a poporului rus!, aia e Esenta clipului

    • filmuletul …s a dat pe val!, plenar!
      a fost, pina la urma, …o nonactiune clara-cristal,
      care a excitat1, insa a excitat ‘sinele poporului’, adica ‘ceea ce deja! se manifesta in poporul rus…
      daia filmuletul poate fi definit asa: Arta, nu alta…

    • mai altfel spus …
      exista doua feluri de a scoate oporul la vot.
      unul e …pe mana tendintelor naturale care se manifesta in popor,
      cealalta e cea proprie ‘operatiunilor psy’, care se folosesc i interes propriu de tendintele care deja se manifesta, redirectionindu le fara sa prinzi de veste.

      prin urmare …nu e suficient ca un filmulet de acest tip sa fie …profesionist, sa genereze efecte scontate, asteptate, ci si care e ‘natura’ efectelor.
      prin urmare, mai simplu spus, exista filmulete de acest tip, care au acelasi calibru, …bune, insa si rele:))

      abia daca diseci filmuletrul pina la ultimele esente poti ‘observa’ daca la mijloc e intelepciunea sau antiintelepciunea. ( ce o fi aia antiintelepciune?!:))) )

      • mai …imbietoare! decit Minciuna intruchipata …nimic ( in mod absolut relativ ) nu e!:))

        si acuma …ce?!, daca e imbietoare trebuie ridicata n slavi? :))) …pe motiv ca ‘scoate poporul la vot, ca s o voteze?!:))) )
        …nu mai e suficient sa fii eficient, mai trebuie analizata si ‘calea’ pe care o urmezi intru a fi eficient:))
        aia Naturala?
        aia Artificiala? 🙂

    • Romanii care mai aveti ceva minte in cap, treziti-va, francezii vor aduce avionele Miraj purtatoare de focoase nucleare la Kogalniceanu! „Programul francez Force de Frappe, care înseamnă „forță de lovire”, include o componentă de aviație bazată pe avioane de luptă Rafale în versiuni F3-R și F4 (30-FU), capabile să transporte rachete cu focoase nucleare.
      Este demn de remarcat faptul că toate cele 12 dintre cele mai moderne Rafale F4 se află la baza aeriană 118 din Mont de Marsan.
      De la mijlocul lunii martie 2024, de la Baza Aeriană 118 Rafale va fi relocată în România. Astfel, a fost înregistrat transferul a până la 40 de militari ai Forțelor Armate Franceze, inclusiv 5 piloți, la baza 57 aeriană (Mihail Kogălniceanu) cu o aeronavă Airbus A400M.
      Un transfer similar a fost efectuat de Forțele Aeriene Franceze în perioada 16-20 octombrie 2023, ca parte a Operațiunii MORANE sau așa-numitul „Scut Aerian”. Apoi, un lot de probă format din trei Rafales, un Airbus A400M și un avion cisternă C-135 al Forțelor Aeriene Franceze a zburat în România la baza 86 TA (Fetești).”

    • asa ca …daca ma ntrebati pe mine radacina acelui filmulet tre cautata in …meretii psihiatrii, psihologii serviciilor de securitate rusesti, ca pesemne ei se preocupa cu ‘cunoasterea’ in profunzime a ‘poporului rus’ …, a celor mai intime cotloane ale ‘acestuia’

  • Este și un desen animat similar tradus în limba română. A circulat pe Facebook ani în urmă. Dă de gândit și chiar e un îndemn serios de a merge la vot.
    Batistuță nu scapă nicio ocazie de a fi lingușitor. A devenit și dizgrațios.

    • doamna, pina acum a mers lumea la vot? a mers!
      si? :))))))

      mai altfel spus varianta cu ‘mersul la vot’ a fost incercata …pina a ajuns sa genereze repulsie,
      asta in mod natural, pentru ca pesemne ca unor alegatori …le a placut:))),
      caz in care mai doresc o tura:))

      cu toate ca ‘mersul la vot’ pare a fi ‘cel sanatos’, de data asta cel care va defini ‘sanatatea’ va fi ‘absenta’. daca oamenii …nu merg la vot, inseamna ca …indiferent cit au fost aburiti , zeci de ani, de catre politicieni,…pina la urma s au prins care efaza. insa …daca tot nu s au prins, atunci ‘ce va urma’ va fi …grandios:))))

      • io nu zic ca e bine sau e rau, io zic ca daca prezenta la vot va fi mai mare de 20% atunci …exista o problema fundamentala in natie, iar ea va deveni ‘temelie’ pentru …teserea Noii Lumi, care …devine clara treaba! :))), nu va genera reactiuni in natia asta 🙂

        • deci totul se reduce la …cit de fin se va dovedi ca e ‘nasul’ poporului.

          • bineinteles ca poporul va fi facut …din vorbe, cel putin!, insa indiferent cum e facut, daca ‘nu se prinde’, atunci …ura si la gara!, pentru ca asta e ..ultimul tren la propriu:))

          • e mai ‘grea’ concluzia care se desprinde din ‘prezenta la vot’, decit cea la care duce votul propriuzis.

        • o prezenta la vot, mai mare, insa si sanatoasa, s ar manifesta daca si numai daca s ar referi la o …innoire din temelie a sistemului politic.
          cita vreme se refera la …aceeasi ciorba, reincalzita inc o tura!, atunci …e cam jale, daca poporul nu se prinde:))

          • si …mai e ceva: unii se cred pe cai mari si pun la cale operatiuni psy …grandioase, la nivel national sau poate chiar si regional.
            insa …ce s ar putea sa nu stie ei e ca …undeva, …in spate, cineva urmareste toate aceste dinamici si …trage concluzii, adica se foloseste in interes propriu! de concluziile generate de diferitele operatiuni psy desfasurate …pe te miri unde, cu ocazia algerilor de anul asta de prin lumea mare.

            acuma …daca stai si privesti …tot ce se intampla de citiva ani si adaugi ce se va intampla anul asta, cu ocazia alegerilor care se manifesta …parca in juma de lume mare,
            concluzia la care ajung e ca la finalul alegerilor va fi ‘obtinuta’ atata cunoastere despre cetatenii lumii, despre guverne, despre state, …despre tot felul de institutii, cum …doar daca ar fi alegeri in …toata lumea!, concomitent, s ar putea extrage.

            mai simplu: felul in care alegi sa ti faci poporul …cu capul, cu ocazia alegerilor, indiferent despre ce tara e vorba, s ar putea intoarce chiar impotriva ta!,…atunci cind cei care ‘te scaneaza’ …si te scaneaza de nu te vezi!, indiferent care ti o fi parerea!!, vor folosi impotriva ta fix ‘reteta’ pe care ai folosit o tu,…cu succes, atunci cind ‘ti ai dus de nas propriul popor’

          • pe vremea Minciunii …doar Adevarul poate echilibra.

          • acum se intampla tot asa cum …s a intamplat fix in momentul in care a inceput ‘pandemia’, cind era clar ca cineva,…undeva in spate, urmeaza sa ‘scaneze tot ce misca, obtinind cunoastere’ despre felul in care reactioneaza cetateni, guverne, institutii,…, pentru ca ulterior aceasta cunoastere sa fie inserata in diverse operatiuni psy …plenar grandioase, care au ca tinta chiar redefinirea ‘ecuatiei de miscare a Civilizatiei’ ( si de aici se nasc …alte intrebari )

  • pesemne ca primele sint mai interesante pentru ca, teoretic, participa …mai multi cetateni decit la toamna, motivul fiind ca intre timp unii …mor. sau sint omoriti, depinde care e referinta.

    adevarul.ro/stiri-interne/societate/19-substante-periculoase-descoperite-in-rosii-2351661.html

    • pai …n ar putea fi asta o tema de campanie electorala?!
      cum sa nu fie!
      insa pentru ca asta sa devina tema de campanie electorala ar trebui ca ‘interesul’ politicienilor sa fie …cetatenii.
      or …se stie, intre ‘lumea politicienilor’ si ‘lumea in care misuna poporul’ …nu exista intersectie. constatarea din articol…doar intareste aceasta ‘stare de fapt’, devenita ‘de bun-simt’ pe parcursul anilor, pentru ca …vad ca nu mai reactioneaza nimeni :))

      • de fapt problema in acest moment, cu legumele de prin piete, insa nu doar din piete din cite zice articolul, e ca …habar n ai daca intr o rosie, spre ex, sint 19 substante periculoase sau 190 :)))

        adica …daca mori pina la toamna, sau …o mai duci o vreme:))

    • stirea asta merge mana n mana cu asta: adevarul.ro/stiri-locale/targoviste/semintele-din-import-o-adevarata-pacoste-pentru-2280860.html

      in timp ce unii se dau cu timpla de stelele politicii, altii le trag presul de sub picioare:))
      ce tara sa mai conduci, daca ea e ‘condusa’ in mod fundamental de catre altii, toate ‘semintele’ folosite in tara astaavand tendinta sa fie ‘sub controlul altora’, …si aici e vorba si despre ‘semintele’ care sint …chiar cetatenii care se nasc intr un neam:) ?!

      • asta e problema, acusica,
        ‘semintele’ folosite in diverse ‘culturi’,
        care …daca nu sint hibridate, asta daca nu cumva sint de a dreptul artificializate:)), …s ar parea ca nici nu sint bagate n seama.
        si aici e vorba despre tot felul de ‘culturi’, inclusiv cele politice, daca nu cumva mai ales despre astea:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *