Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Alegerile locale din 27 septembrie nu mai au nevoie de niciunul fel de comentariu

Alegerile locale din 27 septembrie nu mai au nevoie de niciunul fel de comentariu sau analză s-au spus și scris atât de multe despre scrutinul electoral care se vrea a fi unul dintre pașii finali pentru instalarea deplină, regimului Iohannis la butoanele puterii.

În mod normal nu particip la vot, este opțiunea mea personală și nu îndemn pe nimeni să îmi urmeze exemplul, dar cu atât mai la acest rând de alegeri am fost ferm convins să nu particip. Pur și simplu când am văzut toată suflarea tfl-istă care mai dăunăzi blamau cu mânie și zel sstahanovist orice urmă de contestare a bravilor cârmaci care au impus obligativitatea infamei declarații, când am văzut că aceeași corifei zeloși recitatori fără talent ai clișeului #stațiacasă, aceleași voci care păreau a fi copiat cuvânt cu cuvât stilistica și mesajul public specific presei inchizitoriale a anilor 50, blamându-și vecnii pentru că au avut îndrăzneala să nu stea în arest la domiciliu și să iasă la un grătar, când am văzut că aceeași inchizitori ai lokcdown-ului erau acum, când teoretic numărul de infectări la care ei se închină cu deosebită credință și zel a explodat, cei mai mari apărători ai democrației, ai dreptului la vot, și ne îndemnau cu insistența unui bărbat îndrăgostit peste măsură și incapabil să accepte un refuz, să ieșim la vot să ieșim din case, am ales să boicotez din nou și acest rând de alegeri.

Nu am vrut să fiu parte la mascarada electorală a ”guvernului meu”, dacă nu am fost lăsat să îmi văd prietenii, timp de două luni, daca Universitatea Alexandru Iona Cuza alături de majoritatea celorlalte mari univerisități s-a complăcut în acceptarea acestui surogat digital ieftin al educației reale, dacă nu pot face eu și alte sute de mii de studenți cursurile fizic, dacă în ziua de Paște la câteva zeci sute de infectări nu am putut merge să iau lumină alături de familie, dacă nu am putut să îmi țin deschis business-ul timp de două luni dacă s zvonul numărul unu din societate este după alegeri iar vor strânge șurubul restricțiilor și vor trage obloanele democrației și vor reintroduce măsuri de lockdown, atunci nu am de gând să dau curs nici alegerilor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii