Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Anamaria Bodea expune tablouri de valoare la Năsăud

Scriu aceste rânduri la 1 septembrie, 2022. În calendarul evenimentelor internaționale scrie clar că este Ziua Cunoștințelor. Adică? Atunci, când anul școlar începea în unele state la 1 septembrie, era marcată ziua când îți cunoșteai colegii și profesorii. Azi eu o să vă prezint o cunoștință din lumea pictorilor. Este vorba despre Anamaria Bodea. Trăiește de mai mult timp în Germania, dar vine periodic acasă, la Năsăud, să prezinte noile sale creații în domeniul artelor plastice.

În vara trecută, mai precis în 12 august 2021, scriam aici cum a reușit Anamaria Bodea să descopere pictura tocmai în Tenerife. Acum voi relata despre noua sa expoziție prezentată, cu mare emoție, ca de obicei, în locurile natale. Totul în cadrul următorului dialog.

-Ne bucurăm mult să vă știm din nou în România cu o nouă expoziție. Despre ce este vorba concret?
-Pe data de 29 august 2022 a avut loc vernisajul expoziţie cu titlul „Iubire și culoare” la Muzeul Grăniceresc Năsăudean, este a patra expoziţie personală la acest muzeu. Am reușit sa aduc „acasă ” o expoziţie în număr de 22 de lucrări pictate în ulei pe pânză. Nu are o tematică anume, încerc de fiecare dată să prezint o expoziţie diversă ca temă, peisaje, flori și portrete, unde aduc figura umană în centrul atenției.

-Cum a fost la vernisaj?
-Vernisajul a fost unul special, adică plin de emoție și bucurii. La deschiderea expoziţiei a luat cuvântul directorul Muzeului, Lucian Vaida, viceprimarul orașului Năsăud și artist plastic Marius Bodea, părintele și muzeograful Crin Triandafil Theodorescu și președinta ASTRA Năsăud, Floarea Pleș.

A fost o mare bucurie prezența invitaților, ei au reușit să facă această zi să fie specială și pe această cale le mulțumesc ca au fost alături de mine în această zi importantă pentru mine. Au fost încântați de expoziţia prezentată, de originalitatea și povestea fiecărui tablou în parte.

-Ce ne puteți spune la final?
-Expoziţia rămâne deschisă pentru a fi vizitată la Muzeul Grăniceresc Năsăudean. Sunteți așteptați cu drag ! Mulțumesc tuturor pentru susținere și aprecieri. Sănătate și numai bine tuturor!

Aici se termină dialogul nostru. Între timp, arta semnată de Anamaria Bodea merge mai departe. Astfel, pictorița a ajuns deja la un alt eveniment plastic desfășurat în Bulgaria. Acolo unde îi dorim să aibă iar succesul pe care îl merită cu prisosință. Asta deoarece este un pictor de talent, iar tablourile sale de valoare, dacă sunt privite cu atenție rămân mult timp în memorie. În zona celor mai prețioase amintiri. Să vedem, la final, câteva imagini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii