După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Aniversarea lui 9 mai dă naștere unui nou război între Occident și Rusia


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Aniversarea lui 9 mai dă naștere unui nou război între Occident și Rusia”

  • Eu zic că Rușii vor lua și Odessa. Nu de alta, dar au promis că vor trage la răspundere pe cei responsabili pentru atrocitățile de la Odessa.
    Și eu zic că nici Rușii nu vor ca războiul să se încheie; astfel au „motiv” (față de cetățenii proprii, desigur) să justifice cheltuielile cu câte o rachetă trasă prin Ucraina, ori ce câte ori Herr Kremwurst mai trimite niște transportoare expirate ca „ajutor”. Și poate luând Odessa, vor trece la rachete posibil mai ieftine cu rază mai scurtă de acțiune?

  • pentru ca nu s-a incheiat!

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog