Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Anti-Interviu: Liviu Pleșoianu, parlamentar: „Iohannis nu e politician «de dreapta», ci de «mâna dreaptă»”

Cu parlamentarul Liviu Pleșoianu despre „ciuma roșie”, „nepoțeii habarniști” ai nazismului clasic, avertismentele lui „number one” Rareș Bogdan, propaganda „neo-liberală” care îi convinge pe români să renunțe la tot ce au, listele „doldora de conserve” ale PSD, ouăle lui Adrian Năstase și ale lui Klaus Iohannis sau „votul masiv” din turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Reporter: Ce planuri de viitor aveți după desființarea PSD?
Liviu Pleșoianu: Bizarul de la Cotroceni și echipele din fața și, mai ales, din spatele lui prezidențial vor desființarea PSD. Sigur, nu e nimic nou în acest demers, cum nu e nouă nici măcar incapacitatea funciară a ființei omenești de a învăța ceva măcar din istoria recentă.
În 1937, Goebbels concepea o broșură de 36 de pagini în care vorbea despre „ciuma roșie”. Concluzia sa era că doar „Führerul” (Adolf Hitler) poate scăpa omenirea de „Ciuma roșie”. În anul 1933, Hitler desființa și interzicea Partidul Social Democrat german (SPD). În 2019, Werner (Klaus Iohannis- n.n.) urlă peste tot că trebuie luptat pentru „o Românie fără PSD”.
Când ești incult și nu ai citit trei rânduri de istorie, strigi „Ciuma roșie!” fără să ai habar că expresia aparține propagandei hitleriste de dinaintea și din timpul celui de-al doilea război mondial! Ca s-o scurtăm, cei care strigă „Ciuma roșie!” și care vor desființarea unor partide sau închiderea unor televiziuni nu sunt nimic altceva decât nepoțeii habarniști ai lui Goebbels.

Reporter: Să recapitulăm: partenerul „rezist” al lui Iohannis, Dan Barna, are un dosar care este închis, apoi scrie un site „rezist” din România despre el, iar DNA „se sesizează” și redeschide dosarul taman la alegerile prezidențiale. Vrem și noi procuror în România: intrăm în chestiune, ieșim, iar intrăm, iar ieșim, până la orgasmul judiciar final.
Liviu Pleșoianu: În data de 8 iunie a.c., publicam un fragment video și scriam exact așa: „Amenințarea lui Rareș Bogdan la adresa USR și a președintelui acestui partid mi se pare extrem de gravă, oricât de mult m-aș bate eu cu USR-ul! Asta nu e politică, e deja ceva extrem de grav! Am viziuni diametral opuse despre aproape orice față cei de la USR, dar mi se pare foarte important ca astfel de derapaje oribile să fie sancționate, indiferent împotriva cui sunt îndreptate!”
Despre ce era vorba? – Rareș Bogdan („number one”, cum îl alintă Iohannis) amenința atunci pe față, în „prime time”, USR, pe motiv că vor să aibă propriul candidat la prezidențiale:
„Barna să facă ce trebuie și să-l susțină pe Iohannis… Domnul Barna e din Sibiu. Îl știe foarte bine pe Iohannis. Știe că Iohannis uită greu! E o persoană care pricepe extrem de repede și uită extrem de greu! E bine ca teribilismele să înceteze!”
Presupun că, între timp, Barna și USR au priceput exact cine, ce și cum…

Reporter: Statistici recente au anunțat că datorită creșterii economice, a scăzut speranța de viață la PSD. De fapt, cât mai are PSD de trăit? I-a luat pulsul doctorul Arafat?Liviu Pleșoianu: În trecut, propaganda reușea să convingă mase mari de oameni că nu le e bine financiar, deși le era clar mai bine. De trei ani, s-a trecut la „next level”: asistăm la primul ciclu electoral în care propaganda îi convinge pe oameni că le e mai bine financiar, dar că acest lucru nu e bun pentru ei! Presupun că următoarea etapă este aceea de a-i convinge pe oameni că singura șansă pentru a le fi cu adevărat bine este să renunțe la tot ce au.

Reporter: Ce credeți că s-ar fi întâmplat dacă trădătorii de la PSD Burciu, Bota, Hărătău şi Gioancă erau paznici la cortul lui Mihai Viteazul? Sau mai rău, contemporani lui Vlad Țepeș?
Liviu Pleșoianu: PSD a avut în această legislatură lista parlamentară doldora de conserve și caractere moi. De-aia s-a și lăsat vigoarea politică exact înainte de punctul culminant.

Reporter: Pare incredibil dar de cinci ani Iohannis nu a dat interviuri și nu vrea la televizor cu doamna Viorica Dăncilă. Hm, ciudat. Poate nu vrea să-l vadă lumea îmbrăcat în fustă?
Liviu Pleșoianu: Întrebat câte găini are la Cornu, Adrian Năstase dezbătea problema și îi invita pe alții să-i numere ouăle. Klaus Iohannis nu dezbate cu nimeni, vrea să și le numere singur… Dar nu va fi lăsat chiar singur, deși îi place. Îl vor ajuta să numere Ludovic Orban și Rareș Bogdan.
Aș mai remarca, în context, că cine vrea să „dezbată” doar cu sine însuși nu e politician „de dreapta”, ci politician de… „mâna dreaptă”.

Reporter: Ultimul raport al Comisiei Europene zice că e bine să folosim Serviciile secrete în dosarele pe Justiție. Scuzați întrebarea – la Bruxelles se fac Rapoarte între două prize de tabac afgan?
Liviu Pleșoianu: La Bruxelles, președintele Comisiei Europene a fost unul, Juncker (Jean-Claude, n.n.). Care Juncker a demisionat după 18 ani din funcția de premier al Luxemburgului. Care demisie s-a produs pentru că serviciile secrete din subordinea sa au interceptat ilegal în draci politicieni ai opoziției. …Deci care „Comisie Europeană”? … „Care este”.

Reporter: Cu cine ați votat la alegerile prezidențiale 2019?
Liviu Pleșoianu: Pot să vă spun cu cine voi vota – cu antinazismul! Să nu-i subestimeze nimeni pe cei care, fără a o simpatiza pe doamna Dăncilă, îl detestă „din ficați” pe Iohannis… Iohannis poate fi învins doar de un vot masiv negativ, un vot masiv anti-Iohannis care să-i aducă la urne pe mulți dintre cei care au stat acasă la turul 1!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Anti-Interviu: Liviu Pleșoianu, parlamentar: „Iohannis nu e politician «de dreapta», ci de «mâna dreaptă»””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *