Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Are Nancy Pelosi misiunea de a începe Războiul Rece?

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Are Nancy Pelosi misiunea de a începe Războiul Rece?”

  • Bună seara și bun găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Nu știu dacă doamna Nancy Pelosi-la venerabila vârstă de 82 de ani-are puterea și rolul de a declanșa un conflict care să genereze Războiul Rece, dar mai mult ca sigur – după cum ați spus dumneavoastră ,Maestre – este cineva – sau poate un grup de interese – în spatele acțiunilor ei „surpriză „,pentru că prea bate la ochi ambiția cu care vizitează Vietnamul și dorința ei de a fi băgată în seamă cu orice preț de oamenii locurilor vizitate și vizate , tărâmuri aparținând Orientului și- în special și de drept – Chinei ,așa cum bate la ochi și comportamentul lui Klaus Johannis la „ședința” – de fapt micul eveniment cu iz de consfătuire „de pus țara la cale „- de la Haferland ! Vă mulțumim pentru un jurnal video foarte interesant, Maestre Ion Cristoiu !

  • Occidentalii sunt aproape imposibil de înțeles. Pe de o parte se plângeau că le-au plecat 6 mil de ucraineni acasă la e ei să lupte și că au rămas fără resursă umană în industrie, iar pe de alta se plâng că sunt prea mulți imigranți..
    Un cartier similar celui văzut de Dvs la Genova este in spatele gării Bruxelles Midi.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Parerea mea este ca ucrainienii au bombardat inchisoarea, nu rusii, pentru simplul motiv ca acolo au murit si gardienii rusi, nu doar prizonierii. Rusii au spus cu doar doua trei zile in urma ca prizonierii aia meritau o moarte „rusionoasa”, motiv suficient de „justificat” pentru ucrainieni sa-i „scape” in felul asta de „suferinte si umilinte” suplimentare. Ucrainienii mint de la inceputul razboiului de ingheata apele si nu s-ar da inapoi de la nimic pentru a „impresiona” opinia publica occidentala care inghite ca pelicanu’ orice li se serveste prin „presa”. Daca rusii ar fi vrut sa-i omoare puteau s-o faca inainte de a-i fi capturat, iar daca vroiau sa-i omoare acum puteau s-o faca pur si simplu fara sa-si omoare si proprii gardieni. Asta nu face sens…!

  • Domnule Ion Cristoiu
    Nu are.
    Pompeo targets Biden over possible Pelosi trip to Taiwan BY JULIA MUELLER – 07/31/22 11:53
    Subiectul asta s-a inchis acum vreo 5 ani.Tocmai ajunsese trump la white house si a iesit un scandal imens ca i-a chemat pe aia de la dod-us army sa-i arate cum e cu valiza nucleara,care e procedura,ce butoane apasa,au facut aia urat si i-au explicat ca nu decide doar el.Dumneavostra aveti impresia ca biden care da noroc cu aerul,il inregistreaza astia can zice „ce fac eu aici” sau ii scriu astia ca la copii ce sa spuna e capabil sa decida ceva…Eu consider ca Nu.
    Toata Stima Maestre!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *