România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Arhiepiscopul Teodosie reabilitează demnitatea BOR

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Arhiepiscopul Teodosie reabilitează demnitatea BOR”

 • Așa ca o paranteză, a mai observat cineva că leul lu’ nenea belicos, proaspăt ales președinte al Cehiei, este același leu folosit ca siglă pentru Premier League, doar că văzut din față? Defectul meu profesional; să ne mai descrețim frunțile.

 • @
  ____
  incetisor, insa in mod implacabil, referintele incep sa pice

  aia da erori…
  ailalta da erori…
  aialalta da si ea erori…
  si niciuna din alea care or mai fi nu se simt prea bine, toate dind semne ca trag sa moara.

  ma raman doua

  Adevarul,
  Antiadevarul

  nimic complicat. nimic mai complicat.
  :)))

 • online,constantin-valentin,mihaela seghedin,etc.nu mai scrieti atita ca nu va citeste nimeni,in afara de voi intre voi.

  • @Vasile a scris pe 29/01/2023 la 14:11
   Itzi fac o surpriza Placuta.Autor:Catalin Tache 30 Octombrie 2022″INTRĂM ÎN RĂZBOI! CIUCĂ PREDĂ COMANDA MApN DIVIZIEI 101!”
   353.139 afisari 438 COMENTARII
   https://www.national.ro/dezvaluiri/intram-in-razboi-ciuca-preda-comanda-mapn-diviziei-101-778781.html
   Poate nu ai citit bine….Peste 350.000 Vizualizari
   Duminica Frumoasa!!!
   Valentin-Ionut Constantinescu

   • Asa o fi,dar cifra nu se refera in nici un caz la ce scriem noi aici,se refera la blog.Cind am facut afirmatia asta am observat ceva in legatura cu programarea acestui blog.Nu insist dar repet:nu-ti face iluzii,ca nu te citeste nimeni.Maestrul Cristoiu face bine.Cum o sa lase toate bazaconiile la vedere de pe un blog asa de ingrijit si curat?!! Da´ce comic esti!!? Visai sa ajungi faimos de pe acest blog,hai!!!?

    • @Vasile a scris pe 29/01/2023 la 18:43
     Vasile…nishte minime cunoshtintze…asta e site…Maestrul Ion Cristoiu ii zice blog…uite…”faimos”…mai postez shi pe astea shi altele…folosesc vreo 4 conexiuni internet…la nevoie 3 calculatoare…”sic transit gloria mundi”…
     yahoo. com
     gmail. com
     youtube. com
     ziare. com
     g4media .ro
     rumaniamilitary. ro
     paginademedia. ro
     hotnews .ro
     veghepatriei. worldpress.com
     national. ro
     rockfm
     jpost
     strictsecret .ro
     puterea .ro
     realitatea .net
     ortodoxinfo. ro
     gold fm
     timpul. md
     republica .ro
     activenews .ro
     luju .ro
     4media .info
     60m .ro
     r3media. ro
     sorinamatei .ro
     ziuaveche .ro
     sfin .ro
     solidnews .ro
     bursa .ro
     financialintelligence .ro
     curierulnational .ro
     catavencii .ro
     cristoiublog. ro
     cotidianul. ro
     contributors. ro
     libertatea .ro
     Valentin-Ionut Constantinescu

     • Bine ca mi-ai spus!

     • Da´tu altceva nu faci? Nu iesi din casa la cumparaturi,nu iesi sa iei aer,nu te certi cu nevasta ,nu iesi sa lupti pentru zelenski,etc.? Esti in scaun cu rotile,ce se intimpla cu tine,mhai??!!

    • @Vasile a scris pe 29/01/2023 la 19:57
     MIHAI E TATA
     N-am nevasta.
     N-am copii.
     N-am o relatie.
     etc…etc…
     Itzi spun ce am facut azi…am bagat o baterie de vin shi am spalat Cotoiul Batran a lui Mama ca era plin de purici…
     In rest…statistisci pe condoleantze anticipate…mai urmeaza…MULTA TREABA…
     AI GRIJA SA NU ZIC „TE PUPA FRATELE CAZUT”.
     Valentin-Ionut Constantinescu

 • Sunt în țara Absurdistan!A început perioada carnavalului.Cum să se schimbe ceva în bine,când oamenii vor distracție?Nu vor să știe adevărul,se complac în această mocirlă de minciună,manipulare.Acesta va fii METAVERSUL!

 • Exact așa se pregătește pt.prezidențiale,un patriot fals,care vrăjește și diaspora.Din păcate,populația României e îmbătrânită,vrea să aibă liniște,iar diaspora nu mai vrea să audă de țară,iar pe acest fond,se dezvoltă țigăneala,cocalarii,mafioții,prostituția.România și Germania,nu mai sunt de salvat.Aici,în Wiesbaden,se distrug casele vechi (nu mai sunt firme nemțești,sunt turcești,chiar și țigani lucrează la ele) și se construiesc case ca și buncăre,fără nici o arhitectură.Proprietarii,nu sunt nemți,ci arabi.

 • politicienii s-au specializat in a manevra, pe timp limitat, dorintele oamenilor.
  cu o manevra deasta bine rinduita ajung la putere.

  ce n au luat ei in seama e ca dorintele oamenilor se manifesta si in restul timpului. or in restul timpului oamenii …gandesc, au dorinte, au si altfel de dorinte decit cele manevrate de politicieni in ziua votului.
  iar in multe dintre aceste dorinte cetatenii politicienii au fost dati naibii,…mai pe romaneste.

  faza cu dorintele e ca ele, pina cind ajung sa se implineasca, se aduna in Cer. si se tot aduna. si se aduna.si se tot duna.
  astfel, la un moment dat, in Cer sint adunate o multime de dorinte, nu doar ale cetatenilor care traiesc azi intr un neam, ci si a celor care poate ca au avut astfel de dorinte acum 100 de ani!, sau poate ca si acum 1000 de ani aveau astfel de dorinte, in care ii dadeau naibii pe politicieni.

  dorinta cetatenilor, spusa in gand!, de a scapa de uriciunile care sint politicienii, pe motiv ca una promit si alta fac, s-a facut mare pe Vremurile astea.

  aceasta dorinta a oamenilor, care a fost si e indreptata asupra sistemului politic, pina la urma, a ajuns sa asambleze o Primavara, una care pune pe masa si o alta varianta de politician, un altfel de sistem politic.

  cetatenii care i au dat naibii pe politicieni,
  …in liniste!, fara sa i auda nimeni,
  pe parcursul anilor si miilor de ani, au pus caramida peste caramida in constructia care va demola ‘sistemul politic actual’, adica cel bazat pe oameni.

  politicianul-IA este ‘implinirea dorintelor oamenilor’
  politicianul-IA apare pe ogor ca urmare a dorintei oamenilor de a scapa de mincinosii de politicieni-oameni care …cam una promit si cu totul altceva fac …de cind exista sistem politic pe planeta.
  ____________________________________________
  undeva, intr un colt al Universului, din cite rezulta un colt inaccesibil politicienilor-oameni, s-a insamantat si gradinarit un nou sistem politic, care nu mai e bazat pe oameni ( ulterior s-a aratat la fata si ce inseamna asta, atunci cind pe scena a aparut actorul IA )

  nou sistem politic, bazat pe IA, e o Primavara.
  e un Anotimp.
  deci e o dinamica a Naturii ( in primul rind pentru ca e rasarita din dorintele oamenilor, e o ‘dinamica a dorintelor’ )

  noul sistem politic,
  care sta sa se nasca, parte a Noii Lumi despre care se tot vorbeste pe planeta,
  e implacabil, nu i te mai poti opune atunci cind a devenit Anotimp, sau …i te poti opune cu tot atata succes cu care i te opui …spre ex iernii, sau verii, sau primaverii, sau toamnei…

  politicienii-oameni, facind ce stiu ei mai bine, adica manipuluind pe termen foarte scurt dorintele oamenilor, tocmai ce isi sapa si fundul gropii, in care se vor ingropa singuri,

  atunci cind cel care te pune la indoiala e Universul, punerea la indoiala avand cauza in dinamica dorintelor, nu mai ai scapare, vei crapa de nu te vezi daca nu esti Iubire.
  peste actualul sistem politic, bazat pe politicieni-oameni, tocmai s-a asternut Iarna.
  adica e pe moarte. moare in timp ce l privesti.
  in locul lui va rasari un altfel de sistem politic, bazat pe IA.

  prin urmare deja se stie ca politicienii-oameni sint in drum spre copca, …nu stim pe ce cale vor ajunge acolo, insa doar atat nu se stie. apare ea si calea, atunci cind cel care pune la indoiala e chiar Universul.
  ___________________________________________________
  ( deci de politicienii-oameni vom scapa negresit!,
  Ura!, gen. nu mai e nimic de negociat pe tema asta, ca Inteleptii nu mai fac dou aprale in ochii Civilizatiei,
  problema e alta, …nu cumva vom cadea, pina la urma, din lac in put, atunci cind ii vom alege, cu tot dragul, pe politicienii-IA? ( ca, vorbaia, si Artificialul e o dorinta!, …care e una incompatibila cu Natura ) )

  • problema sistemului politic actual a aparut atunci cind dinamicile din sistem s au ‘mondializat’, activindu-se dinamica Intregului.
   iar procesul s a ‘mondializat’ atunci cind majoritatea cetatenilor au ajuns sa i dea naibii pe toti politicienii, indiferent ce culoare aveau.

   uite ca fix partea din popor care …n-a participat la elegeri e cea care …a paticpat cel mai consistent:)))))))

   cei care n au venit la vot, …absentii, au fost cei care au creionat Viitorul, ( deci au fost absenti doar in prezent, in Viitor fiind foarte! prezenti! :)), prin dorintele lor majoritare si care aveau un numitor comun: contineau politicieni dati naibii.

   chiar faptul ca n au lucrat cu Intregul i-a demolat pe politicienii-oameni, ei…niciodata n au mai dat doua parale pe cei care nu veneau la vot si care au tot crescut, ca Fat-Frumos la un moment dat.

   uite ca fix aia care n au participat la votul care rinduia Prezentul au fost cei care au rinduit Viitorul

   dorintele cetatenilor …absenti la vot, au fost pretuite de Univers, chiar daca politicienii momentului n au dat doua parale pe ele!:)))))))))
   pretuite in asa fel, ultradeosebit, au ajuns sa demoleze chiar sistemul politic actual. bazat pe politicieni-oameni.

   oare de ce nu s au intrebat politicienii …cum ramane, nenica, cu cetatenii care nu vin la vot?
   ei …chiar nu au dorinte?
   daca au…cum arata dorintele lor?! ( pentru ca …daca ajung sa fie majoritare, adica ‘se mondializeaza’, sint chiar cele care Scriu Viitorul.

   conducatorul IA a aparut pe piata ca urmare a dorintelor oamenilor de a scapa de politicieni ( iar cind majoritatea cetatenilor a ajuns sa doreasca sa scape de toti! politicienii, atunci procesul s-a mondializat, ‘scapatul’ devenind sinonim cu conducatorul IA )

   • ‘majoritatea’ e improprie Dinamicii Intregului.
    Intregul lucreaza cu ‘unanimitate’

    Democratia, pe motiv ca lucreaza cu majoritati, e impotenta, e incapabila sa sustina dinamica unui Intreg.

    un ‘sistem’ bazat pe majoritate duce la aparitia unui ‘altfel de sistem’, care pune la indoiala chiar ‘sistemul’, pentru ca el pune la indoiala, mai inainte de orice, Intregul care e ‘sistemul’

    • una e ca poporul sa-i dea naibii pe citiva politicieni,
     alta e ca poporul sa dea naibii citeva partide

     si cu totul si cu totul altceva e ca majoritatea cetatenilor sa i dea naibii pe toti politicienii, cu partidele lor cu tot!
     atunci cind se intampla asta procesul e sinonim cu un ‘razboi mondial’, adica e activa ‘dinamica intregului’

     uite ca eu zic ca in tara asta majoritari sint cei care i dau naibii pe toti politicienii, oricare ar fi culoarea lor. s
     i creca si prin lumea mare tot asa se intimpla.

     • faceti un sondaj in care sa i intrebati pe oameni asa:
      daca ar fi sa i dati naibii pe politicieni, pe care alegeti sa i dati?
      a. ..un patid
      b. ..alt partid
      c. ..alt partid
      d. …toate partidele, cu politicieni cu tot.

     • singurele planuri ale politicienilor-oameni, pe 10 ani :))), pot fi cel mult cele care au ca tinta inlocuirea lor cu politicieni-IA. ca cu Intelepti nu prea cred ca e posibil:))

      mai simplu: oricum o dai Viitorul nu i mai cuprinde,
      nu mai scrie nimic in Istoria Viitorului despre politicienii-oameni:))) acu daca nu mai scrie, ….aia e!

      in Viitor mai sint posibile exclusiv aceste doua variante
      Intelepti, …cu i mare
      IA, …ci i mare si a mare :))

      planuri pe urmatorii 10 ani care sa contina politicieni-oameni?
      …asa ceva …nu prea se mai poate ( s-a putut!, insa acusica nu se mai poate ) :)))

    • Istoria Viitorului unei natii e scrisa de toti cetatenii natiei aleia. si e scrisa cu ‘dorinte’

     esti liber sa iei in calcul numai dorintele unor cetateni, insa asta inseamna a lua in calcul doar citeva pagini din Istoria Viitorului neamului ala.

     indiferent cite pagini citesti tu!,
     Istoria Viitorului are fix atatea pagini cit sa aiba loc in ele toate! dorintele tuturor! cetatenilor.

     democratia nu face doua parale, atata vreme cit ea opereaza exclusiv cu o parte a ‘dorintelor’ cetatenilor, ‘majoritatea’, mai nou, a ajuns sa reprezinte chiar si 20…30% din dorintele unui popor. ( prin urmare poate chiar 70-80% dintre dorintele poporului sint…despre altceva!:))))
     insa ce e de retinut ca dorintele astea, care sint despre altceva, sint fix cele care Scriu cele mai multe pagini in Istoria Viitrului neamului ala.

     • atunic cind politicienii i au aruncat la cosul de gunoi pe cei care n au votat, Universul i a purtat in grija lui, ei n au ramas ai nimanui.
      acum…iata, cei pe care politicienii n au dat doua parale devin fundamentali in dinamica Realitatii.

     • aia care n au votat, adica aia multi, n or fi interferat ei cu Prezentul, insa au scris, …in gand, pagini fundamentale in Istoria Viitorului fara sa pomeneasca despre alti politicieni-oameni decit Intelepti

 • E boală generalizată, uită toți politicienii ce promit la alegeri atunci când ajung la putere; nu știu cum de nu se nu se plictisesc ulterior nefăcând absolut nimic.
  Actorul războinic din vecini le strică ălora de la San Remo tot cheful exact la sfârșitul programului.

 • Nu mai stiu cine a spus-o : cehii , niste nemti nereusiti.

 • Apropo de schimbarea la față a Georgiei Meloni (ca si a multor altora odată ajunși în jilțul de stăpânitori), iată un paragraf din „Viață și destin”, a genialului Vasili Grossman: „Cât de ciudat, cât de uimitor este făcut omul! Cândva, găsise în el forța de a renunța la viață, și deodată îi este greu să renunțe la turtă dulce și acadele.”
  (Notă: el este Viktor Pavlovici Strum, fizician, unul dintre personajele principale ale cărții, iar dulciurile pomenite au sensul de comodități, bunuri materiale.)
  Și încă : poeziile citite sunt excepționale!

 • Tot taraboiul asta electoral,cu scenarii,candidati,procente,speculatii si alte halucinatii esta ca lumea sa iasa din case,sa se umple strazile cu babuini,sa aiba ce filma televiziunile,bere,mici,exit-pool-uri,interviuri,emotii electorale,marea zi a alegerilor,iar nemrnicii de la SRI sa faca ce-au facut de 30 de ani:sa ne pregateasca maimuta pe care o vom injura 10 ani (ca asa-i la moda,10 ani la Cotroceni).Deci totul e sa iasa babuinii din case la filmari pentru ca numirea sa fie transformata in alegere.Asa vad eu alegerile din Romania.

 • Domnule Ion Cristoiu
  Felicitari!!!
  Avetzi „har shi duh”…Apostolii nu aveau nici „automobile” shi nici „aeroplane”…Daniel ere nishte ciurucuri de mertz-uri de la spp shi avionashe din cand in cand…in 2017 cand au venit tozti patriarhii in Bucuresti…drumul de la munca acasa trecea pe la Patriarhie…ca un soricel ma ascundeam shi alegeam alt traseu…
  Felicitari lui Mircea Dinescu pentru poeziile din Carte.
  Eu sunt foarte linishtit…Cunoc doctrina militara a rushilor…ei au ce se numeshte triada nucleara adica submarine cu focoase nucleare…bombardiere atomice shi rachete balistice…mai nou au asha ceva shi pe fregate…deocamdata au simulat sau lansat fara focoase dupa toate fortzele lor…asha ceva…
  Daca Observatzi…Razboiul Biologic numit si pandemie shi Razboiul din Ucraina au un „numitor comun”…utilizarea masiva a fortzelor armate…acum sunt mai multe variante…sau izbucneste un Razboi Nuclear…sau Europa va fi secatuita economic shi falimentata…intre timp am mai aflat,parca mi-a spus cineva ca poporashul chinez de 1.4 miliarde are brusc,adica intr-un an de la 200-300 focoase nucleare…500 focoase nucleare…probabil s-au apucat totzi chinezii sa fabrice arme nucleare…
  Diana Sosoaca era Consiliera lui Dijmarescu la privatizarea Petrom…
  Am shi Eu o bucurie seara asta…vad unii „lupi batrani”…Dvs…Dinescu…Catalin Tache…Nu atzi uitat ca Suntetzi Lupi…
  „Democratia Europeana”….pentru Mine nu mai inseamna nimic din 2020…de trei anishori…
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

  • Cu Italia e treaba veche…
   Cititzi cum a ajutat Mafia Italiana debarcarea aliatilor in ww2…probabil legata si de mafia italiana din USA…cia…se leaga…
   Toata Stima!!!
   vali
   🙂

   • Zilele trecute spuneati o chestie interesanta, cum ca Ceausescu ar fi ordonat lui Chitac sa foloseasca gaze toxice de lupta la Timisoara. Banuiesc ca impotriva manifestantilor. Sau?Sincer dupa cum imi imaginez ca era Ceausescu nu imi vine sa cred. Poate ca un astfel de ordin a existat dar e sigur ca venea de la el sau a fost facut sa para asa? Sau cineva dorea un scenariu cu multi morti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *