Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ăsta e efectul împrumuturilor în cascadă făcute de priceputul domn Cîțu

Nu mai fiți triști.
Crește!
Vă spun eu ce crește:
1. Nivelul cheltuielilor cu dobânzile ale bugetului general consolidat. În ianuarie, cheltuielile cu dobânzile au explodat, crescând cu 92% față de luna similară a anului trecut. Ăsta e efectul împrumuturilor în cascadă făcute de priceputul domn Cîțu.
2. Inflația crește. Există o presiune inflaționistă imensă atât pe plan intern cât și din plan extern. Cel puțin 3,5% va fi inflatia la jumătate de an.
3. Dobânzile la credite cresc.
După cum observați, efectul inflației începe să se simtă în dobânzi. Dobânda medie pe anul 2021 va fi de 7,8%, o creștere cu 1,1 pp (după ce in anul 2020 a înregistrat o scădere cu 0,8 pp).
ROBOR va reveni până la jumătatea anului la nivelul de 2,5%.
Dobânzile la depozite scad, ceea ce inhibă economisirea.
Să fiți bine.
Ce profită altora, crește!
Ce profită vouă, scade!
E atât de simplu!

(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ăsta e efectul împrumuturilor în cascadă făcute de priceputul domn Cîțu”

  • Așa,și ? Țara asta populată de o mare de imbecili, credeți că nu îl merită pe Cîțu-mîțu? ohooo,încă nu ați văzut nimic ,mai vorbim undeva prin luna septembrie-octombrie,atunci va fi marea jale,noapte bună popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *