Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Atacarea Kremlinului cu drona – o cumplită lovitură de imagine dată Rusiei ca superputere militară

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Atacarea Kremlinului cu drona – o cumplită lovitură de imagine dată Rusiei ca superputere militară”

  • Rusia e moartă în coteț.

  • Maestre ma mir cum abordati stenogramele din g4media. Vad ca v-ati dus pe fenta cu umilirea Rusiei dar treceti la diverse ce face g4media. Sponsorii sunt USA. Nu vi se pare ciudat ca spinsorul se autodenunta? Dupa teoria dumneavoastra se autoumilesc pt ca se debaraseaza fatis de unii pe care i-au sustinut. Credeti oare ca este o schimbare de paradigma sau seamana foarte mult cu ce s-a intamplat in Nicaragua in anii 80? Credeti ca are legatura cu atacul cu drone de la Kremlin? Daca Ursula si altii vin safe la Kiev cu aprobarea lui Purin nu vi se pare ca articolul din g4media are legatura cu telefonul rosu care inca exiata si exista bine indiferent de ce scoate pe gura Blinken intre Moscova si Washington? Oare de ce americanii se dezic de slugile pomenite in articol? Vor oare sa se incheie razboiul mai repede? Lui Putin ii convine inca 10 ani de razboi pt ca factura va fi platita de UE si SUA.

  • Zelenski își joacă marele rol: Moarte pe Credit
    DE ADRIAN PĂTRUȘCĂ / OPINII / Publicat: Joi, 04 mai 2023, 14:32 / 10 comentarii
    Zelenski își joacă marele rol: Moarte pe Credit
    ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

    ascultă articolul

    Două drone au făcut Poc deasupra Kremlinului. Una a provocat un mic incendiu pe cupola președinției. Dar efectul lor strategic este cu mult mai grav decât cel pirotehnic.

    Kievul s-a grăbit să dezmintă că ar avea vreun rol în atacul de miercuri dimineață.

    Șeful biroului prezidențial al lui Zelenski, Andrei Yermak, a postat un mesaj cu tripla ideogramă a unei explozii, dându-se de gol ca un nătâng, dar a șters iute postarea , după ce i-a dat cineva peste mână.

    Un alt consilier prezidențial, Mihail Podoliak, a sugerat că atacul de la Kremlin ar putea fi opera unui grup de rezistență anti-Putin din interiorul Rusiei.

    În fine, pe rețelele sociale ucrainene – controlate din scurt de serviciile secrete ale Kievului – a fost promovat intens scenariul unei operațiuni sub steag fals a Rusiei.

    Pasămite, totul ar fi fost regizat de Moscova pentru a justifica un atac devastator asupra Kievului în încercarea de a-l lichida pe Zelenski.

    Să fim serioși! Fără a nega posibilitatea unor complici anti-Putin pe teritoriul Rusiei care să fi acordat sprijin logistic, atacul cu drone asupra Kremlinului a fost opera Kievului.

    Există o sumedenie de argumente. Iată doar câteva:

    1. A avut loc în contextul unul val masiv de alte atacuri cu drone și de sabotaje în Crimeea și pe teritoriul Rusiei, care au vizat obiective importante de infrastructură: căi ferate, depozite de muniție și de combustibil…

    Kievului nici prin cap nu i-a trecut să nege că toate aceste atentate sunt opera sa.

    2. O altă dronă a fost găsită ulterior, prăbușită într-o pădure lângă Moscova. Prin urmare, la atac au participat trei drone, însă doar două au ajuns deasupra Kremlinului.

    Vă amintiți cele trei explozii postate și șterse de Andrei Yermak?

    De unde știa șeful administrației prezidențiale de la Kiev că au fost trei drone?

    3. Atacul asupra Kremlinului are loc cu puțin înainte de festivitățile de 9 mai. O zi cu mare încărcătură pentru ruși, mai ales în contextul războiului din Ucraina. Este ziua victoriei asupra fascismului, iar Moscova acuză regimul de la Kiev de fascism.

    „Denazificarea Ucrainei” a fost principalul obiectiv invocat de Rusia pentru „operațiunea sa specială” lansate pe 24 februarie 2022.

    Mai mult, de 9 mai, Putin a pregătit o mare paradă, cu oaspeți străini, în care să fie prezentate toate armele cu care se mândrește Rusia. Inclusiv faimoasele rachete hipersonice.

    În aceste condiții, atacul cu drone asupra Kremlinului, la câteva zeci de metri de locul unde va fi instalată tribuna oficială, constituie o palmă răsunătoare pe obrazul lui Putin.

    Amenință să strice tot feng shuiul propagandistic pregătit cu atâta migală de ruși.

    4. Ziarul german Bild informa în urmă cu o săptămână despre atentat ucrainean eșuat asupra lui Vladimir Putin: o dronă cu 17 kilograme de explozibil trebuia să atace noul parc industrial Rudnevo de lângă Moscova, inaugurat recent de președintele rus.

    Prin urmare, planul de lichidare a lui Putin nu este o noutate pe masa lui Zelenski.

    5. Casa Albă a declarat că nu încurajează atacurile Ucrainei asupra teritoriului Rusiei. Hodoronc-tronc. Ce i-a venit așa, din senin, dacă Ucraina nu are nici o implicare în atacul de la Kremlin?

    Evident, administrația Biden ar face orice să se descotorosească de Putin, așa cum de altfel a și declarat explicit președintele SUA în martie 2022. Drone, gloanțe, bombe, răpiri, revoluții portocalii, orice ar fi acceptabil.

    Washingtonul se teme însă grozav de o escaladare cu efect de bumerang asupra poziției interne și așa șubrede a lui Biden, în perspectiva alegerilor din 2024.

    De aceea, face eforturi disperate să îl țină în frâu pe năbădăiosul Zelenski.

    Cea mai „tare” informație din documentele scurse de la Pentagon este că Washingtonul a intervenit direct pentru a bloca intenția Kievului de a lansa un val de atacuri cu drone asupra Rusiei, pe 24 februarie 2023, cu ocazia împlinirii unui an de război.

    Or, un atac lansat de Ucraina asupra Rusiei în preajma zilei de 9 mai are chiar o simbolistică mai mare.

    Însă marele argument al implicării regimului Zelenski în atacul de la Kremlin este că mult-trâmbițata contra-ofensivă ucraineană bate pasul pe loc.

    I s-a spus „Ofensiva de Primăvară”. Suntem în luna mai și pe front nu se vede nici un semn.

    Occidentul începe să își piardă răbdarea cu Zelenski.

    S-a săturat să trimită zeci de miliarde de dolari într-o gaură neagră, fără vreun efect vizibil. Rusia este departe de a fi înfrântă, așa cum ni se promitea acum un an.

    Dimpotrivă: domină ostilitățile pe front și prosperă din punct de vedere economic.

    Mai mult: în condițiile în care situația economică, socială și politică din Occident se degradează galopant, Rusia nu are nici un motiv să se grăbească. Timpul este de partea sa.

    Inamicul se sinucide cu talent – de ce să îl oprești?

    Zilele acestea, Jake Sullivan, consilierul pentru securitate națională al lui Joe Biden, este așteptat la Kiev.

    Potrivit unor surse ucrainene, Sullivan aduce un mesaj care seamănă a somație: ori contraofensivă, ori negocieri de pace.

    Zelenski este cu spatele la zid.

    Pentru contraofensivă nu are suficiente forțe. Iar Pacea înseamnă Moarte. Cel puțin politică.

    Este conștient că nu poate supraviețui decât atâta timp cât durează Războiul.

    De aceea a și făcut tot ce a putut pentru a turna gaz peste foc.

    De aceea a cerut Occidentului să închidă spațiul aerian al Ucrainei, în speranța unei ciocniri directe a avioanelor NATO cu cele rusești.

    De aceea a atacat în repetate rânduri centrala nucleară de la Zaporojie, sperând că NATO va interveni de frica unui accident nuclear.

    De aceea a mințit că racheta căzută în Polonia este rusească, crezând că astfel va putea activa Articolul 5 împotriva Rusiei.

    De aceea a solicitat anularea Memorandumului din 1994 de la Budapesta, prin care Ucraina renunța la arsenalul nuclear.

    De aceea a cerut un atac nuclear preventiv al NATO asupra Rusiei.

    Toate aceste mișcări i-au fost dejucate pe rând.

    Zelenski este disperat. Trebuie de urgență să inventeze altceva.

    Atacul de miercuri asupra Kremlinului și altele care pot urma au un singur rost: să îl scoată din sărite pe Putin. Să îl zădărască.

    Nu să îl lichideze – e prea complicat – ci să îl enerveze. Dar în așa hal, încât să ordone ca represalii un atac devastator asupra Kievului. Asupra clădirilor simbol ale puterii: președinție, guvern, parlament.

    Așa cum au și cerut unii dintre politicienii de la Moscova, între care și Medvedev, un Zelenski à la russe.

    Pitit în buncărul lui de la Kiev, adevăratul Zelenski nu riscă mare lucru.

    Dar poate spera că imaginile cu distrugerile – prezentate cu indignare artistică de presa occidentală, urmate de pelerinajul liderilor politici la sfintele ruine – ar putea prelungi sprijinul pentru Ucraina.

    Și, mai ales, ar putea amâna negocierile de pace.

    Putin nu este însă Medvedev. Nu e omul care să își piardă așa de ușor capul.

    Știe că Zelenski trăiește deja pe credit. Iar creditorii nu mai au răbdare.

    De aceea, Putin nu are nici un interes să îi achite ratele lui Zelenski.

  • De frica sa nu fie mierlit de catre rusi Zdrelinsly nu mai calca in Urcacania. Ieri a fost in Finlanda iar astazi in Olanda. Maine unde se va mai duce, poate la WDC?

    • Vine la Berlin și pe urma merge la Aachen sa ia același titlu ca ficus al nostru

  • Au fost 2 drone urcacane UJ-22 care au o autonomie de 800 km si pot trasporta 20 kg explosibil acestea putand zbura intre 50-6.000 m inaltime si au vreo 3 m anvergura aripilor si sunt construite din materiale plastice greu detectabile de undele radar. In ultimile zile 3 alte asemenea drone au lovit 3 depozite combustibil unul in Crimeea si 2 in zonele rusesti aflate la distante mai mari de 400 km. Urcacanii ca sa loveasca la o asemenea distanta au beneficiat de suportul via sateliti ai armatei amerloce. Ceeace demonstreaza faptul ca amerlocii stabilesc tintele si asigura suportul tehnic iar urcacanii pun la bataie dronele lor. Aceste actiuni ale urcacanilor si pretenii lor amerloci reprezinta inca un pas sigur spre transformarea razboiul clasic din Urcacania intr-o conflagratie mondiala atomonucleara 100% de toata frumusetea. https://www.bing.com/videos/search?&q=uj-22&docid=603487770344967194&mid=1BCE8119D79EFED42ADF1BCE8119D79EFED42ADF&view=detail&FORM=VDRVSR&ajaxhist=0

    • O.H. De mai bine de o luna UKR tot ameninta ca „arunca” cu drone in Kremlin si-l asasineaza pe Putin. Ce ma mira:
      – rusii au „pocnit” drona neconventional !?
      – totusi rusii au : Tobol, Tirada si altele.., de i-au dat migrene si lui Elon Musk. De ce au „lasat” dronele pana la Moskova ?
      – de ce nu au folosit drone de 20 mil. USD/ buc. ? Asa de fite… Sau poate romanii n-au platit facturile (la drone) ??

      • Maestre, eu am facut armata la radiolocatii. Poate sunteti hatru cu umilirea Rusiei dar va spun ca specialist ca nu se pun tunuri antiaeriene langa palate doar daca ajungi in situatia lui Hitler si din Berlin a ramas doar buncarul lui. De exemplu Bucurestiul este aparat de baza aeriana 90 de la Otopeni. Nu mai vorbim ca era purin probabil ca acele drone sa zboare sute de km prin Rusia fara a fi detectate dar faptul ca dtona este interceptata chiar deasupra acoperisului langa drapel este demn de filmele Walt Disney. Rachetele antiaeriene nu trag dupa colt si motivul pt care nu se amplaseaza in oras este ca pot esua in misiunea lor si pot produce victime in randul civililor. Nu stiu ce a fost explozia aceea, daca nu este fotosopata dar este exclus ca vreun obiect zburator sa ajunga atat de aproape de Kremlin. Cel mai probabil este ca la indemnul radicalilor Putin cauta o scuza ca intradevar sa trimita un Kinjal peste Zelensky. Daca a fost detectata in final putea fi detectata si cu 20 de km mai devreme banuind ca rusii nu si-au pus sisteme de mana a doua la marginea orasului. Este mai degraba un cec in alv pt ce va urma. Vom vedea!

    • Glumiți desigur
      20kg de explozibil spulbera catargul ăla cu acoperiș cu tot
      Au fost așa cum am scris ca și cea de acum 10 zile pe care o găsiți fotografiata pe digi 24 un aeromodel telecomandat decolat de pe un bloc in Moskova și cel care a și făcut filmarea fost intre cei care le-au coordonat
      Nu cred ca știți chinezii nu au dat rușilor armament dar au dat radare pasive așa ca var tot cerul
      Nu le-a trecut însă prin cap ca au sa aibă din cercul interior al orașului surprize

  • Pare o aplicare a artei razboiului, de Sun Tzu : „Arata-te slab cand esti puternic. Arata-te puternic cand esti slab.” Urmarea o vom afla curand. Medvedev a scris pe Telegram, ca reactie la acest „atac”, ca pres zele trebuie eliminat. Intuitiv, daca as locui in regiunea kievului, as fugi cat mai departe.

    • Dacă ma intrebati pe mine o sa-l mierleasca in germania unde coloana a cincea rusa este extrem de puternica

  • Orice demnitar vestic care viziteaza Kievul are aprobare anticipata ceruta lui Putin.
    Scopul operatie militare ruse nu e de cucerire de teritorii (de la Ucraina sau altii) ci, dupa cum a declarat Putin de nenumarate ori, sa decimeze armata ucraineana, sa starpeasca nazismul si sa forteze nato afara de la granitele ei, ceea ce reuseste. Atacul asupra Kremlinului nu are nici o valoare militara. Valoarea mediatica nu face doi bani, are ‘valoare’ doar in vest, celelalte tari (80% din glob) au condamnat atacul ca fiind terorist.

  • Nu au fost drone au fost aeromodele telecomandate ca acum 10 zile cel căzut intr-o pădure de lingă Moskova sunt imagini preluate de la RIA de digi 24
    Aceste aeromodele pleacă de pe terasa unui bloc nu au amprenta pe radar și nu au zburat mai mut de 1-2km
    Nu poți sa tragi cu tunul după vrăbii
    Au vrut sa doboare stilpul catrgului de la drapel
    O sa mai vedem încă doua trei in ziua paradei carind peste militarii din piața
    In opinia mea sunt lansate de partizani ucrainieni sau simpatizanți ucrainieni din interiorul capitalei Moskova

    • În cazul acesta avem un punct în plus pentru Russia. Murăturile puse toamna trecută s-au cam terminat. Așteptăm noul sezon al murăturilor ca să poată începe contraofensiva ukrainiană. Slava!

  • Povestea cu dronele care au picat pe acoperisul Kremlinului mi a amintit de o intamplare petrecuta cu zeci de ani in urma la cursul de geometrie descriptiva.

    in timpul examenului unul dintre colegii mei s-a ridicat, cam brusc, in picioare si i a spus profesorului ca …el nu intelege nimic, dar nimic din geometria descriptiva, ca niciodata n a inteles geometria, precizind ca la toate celelalte examene a luat note chiar foarte bune, deci problema nu e la el sau doar la el.

    proful sta …cam douta trei secunde, il priveste lung dupa care ii spune: mai baiete, tu ai auzit de vorba asta din batrini, ‘Lauda ma gura ca daia ti am dat friptura.’ :))) ( io n-o mai auzisem pina atunci, recunosc:))) )

    rusii se aseamana cu colegul din povestea de mai sus. s-au ridicat brusc in doua picioare spunind ca doua drone i-au picat Kremlinului fix in cap !:))))

    pornesc de la faptul ca rusii puteau sa taca, insa au ales sa nu faca asta.
    faptul ca rusii au ales sa povesteasca tuturor continentelor ca doua drone au picat in curtea Kremlinului e mai demn de luat in seama decit faptul ca ei ar fi ales sa taca.
    daca rusii ar fi ales sa taca, nu va faceti griji, n ati fi aflat nimic despre acest eveniment. ( deci rusii …nu s-ar mai fi facut de ris la nivel planetar )

    rezumat: eu cred ca intr adevar a fost vorba despre o tentativa de asasinat a presedintelui rus, ( ramane de vazut ce semnificatie au ‘dronele’ ), rusii au facut publica intentia ( s-ar putea ca asta sa fi fost in sine o oaresce surpriza pentru cei care l-au pus la cale ), iar faptul ca evenimentul a ajuns in toata presa ne anunta ca …’operatiunea speciala din Ucraina’ tocmai a fost redefinita.

    prin urmare faptul ca Rusia anunta oficial ca presedintele Putin a fost vizat de doua drone ne spune ca asistam la o ridicare pe un nivel superior a ‘operatiunii speciale din Ucraina’

    rezumatul rezumatului: faptul ca rusii au ales sa popularizeze evenimentul …e de rau. felul in care a avut loc pina acum ‘operatiunea speciala’ a expirat, urmeaza un alt fel, unul superior. ce inseamna asta …ramane de vazut, insa e cu ‘inainte de’ acest eveniment si ‘dupa’.

    • Cei care au lansat aeromodele aveau și oameni care sa le filmeze imaginile nu sunt de la camere de supraveghere din incinta ci de la cineva din clădirile destul de îndepărtate

    • Corect. Urmeaza vremuri interesante. Sper doar sa le putem urmari de la distanta si sa nu fim si participanti.

      • manifestarea reactiunilor ( plenar ) disproportionate ramane o referinta.
        acum orice atac …cine mai stie de ce soi, poate fi pus din start pe seama rusilor, care …s-au razbunat!, nu i asa?
        faptul ca rusii au sarit peste pasul asta pozitionindu se pe un nivel superior ar putea atentiona ca doar pozitia aia o apara, cu orice pret.
        daca aeromodelele sint sinonime cu virusul si operatiunea speciala, in fata carora reactiunile au fost plenar disproportionate, se prea poate sa asistam la o noua etapa, diferita de virus, diferita de operatiunea speciala, insa din aceeasi poveste.
        s-ar parea ca urmeaza ceva comparabil cu pandemia si operatiunea speciala ( care va cataliza Marele Reflux, in primul rind manifestarea Lumii din Est si Lumii din Vest, multipolara respectiv unipolara )

        • insa mai e …Metamorfoza. prin urmare potentialul ‘accidentului nuclear’ care catalizeaza Artificializarea …e ca un abur care se manifesta peste tot cautindu si cale pentru a fi consumat, devenind realitate.

          • insa …e ceva care ar trebui luat in seama in orice analiza, faptul ca strategia Marii Resetari si a dinamicilor conexe sa fie generata de o IA, fie ea si una care momentan nu e cuantica.
            in acest caz strategia fiind lipsita de inima. ( spre deosebire de strategia spre ex a rusilor, despre care Maestrul a spus ca se cam poarta cu manusi )

          • @Online
            Agregare Date.
            Foarte Simplu.
            1.”Anul în care nu vom mai deține nimic. Totul va fi închiriat 12.03.2017 ”
            https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/anul-in-care-nu-vom-mai-detine-nimic-nu-vom-mai-manca-carne-si-viata-pe-marte-va-fi-posibila-686151
            2.Ofiterul CIA Philip Giraldi – 2020 – 2027: sapte ani apocaliptici! 31 decembrie 2019
            https: //veghepatriei.wordpress.com/2019/12/31/ofiterul-cia-philip-giraldi-2020-2027-sapte-ani-apocaliptici-cititi-si-distribuiti/
            Adica 10 Ani din 2017 pana in 2026 Sa spunem…eventual…
            Tot iti spuneam ieri de ia/ai…cisco…aveau „jucaria” din 2016…si daca au si chinezii o jucarie din asta…o sa spui ca nu se poate…foarte usor…cauta…exista „certificare cisco”…ccna…e cel mai usor de obtinut certificat…dar si certificare huawei…hcna…chinezii „au copiat tot”…
            Vei spune ca a chinezilor e mai slaba…ca e o copie…si daca iti spun ca cisco a pus o „conditie de timp” de 10 ani in „masinutza ai/ia” iar chinezii au pus una de 100 ani…astia oricum au strategii pe sute de ani…adica „au relaxat conditia de timp”…pentru „obiectivele” masinutzei…ai/ia…
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @Online
            Astea nu sunt cu „teoria conspiratiei”…sunt „cazuri de manual”…unii invata prin universitati de ele…
            1.”Exclusive: NSA infiltrated RSA security more deeply than thought – study” 31 March 2014
            https: //www.reuters.com/article/us-usa-security-nsa-rsa-idUSBREA2U0TY20140331
            2.”A simple command allows the CIA to commandeer 318 models of Cisco switches” 20 March 2017
            https: //arstechnica.com/information-technology/2017/03/a-simple-command-allows-the-cia-to-commandeer-318-models-of-cisco-switches/
            3.”In 1994, two Ph.D. students Sergey Brin and Larry Page began working on their automated web crawling and page ranking application as part of their research project they had bet on making the exploding Internet easy to access and it paid off enormously.
            Sergey Brin’s part of the Stanford Research was funded by the NSA and CIA. At some point, Sergey Brin (one of the co-founders of Google) reported the progress to the representatives of the US Intelligence Agencies.” 31 May 2020
            https: //www.linkedin.com/pulse/cias-direct-involvement-foundation-google-abishekapriyan-g
            4.”Larry Ellison’s Oracle Started As a CIA Project By Matt Novak PublishedSeptember 19, 2014″
            https: //gizmodo.com/larry-ellisons-oracle-started-as-a-cia-project-1636592238
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • nu exista informație sigura cita vreme ea e conectata la internet, poți s o criptezi in fel și chip.
            noțiunea de criptare cuanticanu exista, ci doar de decriptare cuantica:))), in acest caz nemaiexistind secrete, cita vreme ele sunt conectate la internet, indiferent cît de păzite cred unii că sint 🙂
            doar offline mai poți păstra un secret:))

          • pai..au și ele obiectivele lor, care sint optimizate plenar:)), și acestea vor fi prioritare

        • manifestarea plenar disproportionata ar putea sa apara de data asta …la al doilea pas, adica aeromodele-reactie Kremlin-o reactiune pusa pe seama acestei reactii-…si abia acum reactiuni plenar disproportionate,
          caz in are strategia se adanceste, foloseste reactiunile plenar disproportionate pe al doilea nivel, nu pe primul, cum a fost pina acum. ori daca o IA deja tese strategii lucrind pe doua planuri devine complicat de deslusit, mai cu seama pe calea cauza-efect.

          • problema cu strategia care foloseste doua planuri e ca …pe vremuri cei care isi otraveau fantinile nu actionau. adusa la zi o astfel de dinamica poate fi asimilata cu o nonactiune in modul, daia se perimite trecerea la pasul doi in stare de echilibru, insa aducerea la zi a acestei strategii …poate insemna o grozavie, nu doar o poveste cu fantani.

          • in orice caz,..in orice caz, grija fundamentala pentru manifestarea ‘nonactiunilor in modul’ e …de speriat. Insa chiar grija asta e cea care defineste diferenta fundamentala dintre Razboiul Mondial si Revolutia Mondiala. in Revolutia Mondiala totul se darama prin proprie vointa. conducatori aleg sa reactioneze plenar disproportionat prin proprie vointa. diferenta de ‘actiune’ e cea care ii va darama, peste o vreme. deci practic ei se autodemoleaza.
            sa reusesti sa demolezi lumea …prin autodemolare e ceva chiar iesit din comun ( de asta si spun ca o minte superioara tine in frau intreg procesul,…chiar daca habar n am ce inseamna mintea asta superioara )
            tot ce s-a demolat pina acum in lume, de citiva ani, a fost o autodemolare. iar ea continua. doar continua, fiind imposibil de oprit, pentru ca Metamorfoza, odata inceputa, se autoalimenteaza in mod absolut.

  • Greu de depistat o dronă întrucât zboară la înălțime redusă; apărarea antiaeriană folosește sisteme de radar pentru zboruri la înălțime mult mai mare. Cred că rușii se poartă cu mănuși în piesa asta de teatru în care cunoaștem doar actorii.

  • Când veți spune nea Ioane cine va sponsorizează ?
    Dintr-o pensie nu puteți face cheltuieli de sute de euro pe lună….

  • Las o moartă nea Ioane cu Cîrstoiu al matale….un hârțogar care nu a făcut nimic pentru agricultură noastră!!!
    Fără a dovedit că este profesionist….voi moldovenii aveți impresia că sunteți buricul Ro.

  • Ipoteza cea mai plauzibila este ca rusii au lasat intentionat dronele sa zboare deasupra Kremlinului pentru a justifica invadarea la scara larga a Ucrainei pe modelul SUA in al doilea razboi mondial, episodul Pearl Harbor, si de la 9/11. Intrebarea care se pune este urmatoarea: dronele au fost lansate din Ucraina sau de pe teritoriul Rusiei? In rest, scoteti-va din cap ideea ca Rusia este neputincioasa! Dupa cum arata TOATE profetiile ortodoxe, Rusia va lua locul SUA pentru o scurta perioada de timp si doar tradarea Chinei va duce la infrangerea ei. Succesiunea evenimentelor e clara pentru cei cu mintea limpede: SUA vor fi reduse la o simpla putere regionala, UE va disparea, Rusia si China vor deveni rand pe rand singurele superputeri, iar dupa distrugerea Chinei va aparea Guvernul Mondial condus de un lider ORTODOX, apoi va veni Imparatia lui Antihrist, care va dura trei ani si jumatate si STOP JOC! Cine nu intelege ca traim Sfarsitul acestei lumi nu a inteles nimic din ce se intampla in jur!

  • Exista un site, :Caravana filmelor rusesti”, un regal de filme rusesti, mai vechi si mai noi.Chiar si „Maestrul si Margareta”in
    mai multe episoade.Sau „Stalingrad”.

  • Von Paulus dupa incheierea razboiului a fost profesor la Academia militara sovietica Frunze.

    Cred ca rusii au lasat drona dinadins sa explodeze deasupra Kremlinului ca ei sa poata riposta impotriva Palatului prezidential din Kiev sau a altui obiectiv militar de importanta majora.

    Zeli bate campii pentru ca el in afara de discursuri nu are nici un rol in conducerea Ukrainei. Acolo Budanov si Zaluzhin taie si spanzura. E adevarat ca intre cei doi sunt mari certuri, dar in privinta actelor de sabotaj dirijeaza Budanov, care spera ca dupa incheierea razboiului sa il inlocuiasca pe Zeli!!!

    • Corect….dar daca nu a zis Mama Omida (alias Cristoiu) este ceva neimportant

    • Da Budanov este sponsorul actelor teroriste de partizani din spațiul federații ruse
      Prin oamenii lui se face coordonarea și finanțarea partizanilor

  • Domnule Cristoiu, nu e bine să-i credem pe ruși așa de proști. Acest eveniment este în avantajul Rusiei, deoarece le dă posibilitatea de a arăta că Ucraina este si un stat agresor. Presa occidentală nu-i va vorbi pe favoriți de rău, dar în presa din China, India, etc, Ucraina va fi bau bau, care nu vrea pace. Referitor la conflict, rușii vor ca acesta să dureze cât mai mult, se pare că Occidentul la fel vrea. Nu mai gândiți războiul din Ucraina în modul clasic, e un război total diferit. Iar rușii nu sunt singuri, toți cei care vor căderea Americii sunt în spatele Rusiei. Dacă Ucraina pierde teritoriu în urma războiului, America își pierde statutul de hegemon. Occidentul nici nu poate trece anumite limite, dacă o face riscă un război mondial. Uitați-vă la China și India, ele ajută economia Rusiei să nu se prăbușească. Occidentul se confruntă cu crize de tot felul, bănci care dau faliment. Ca să atragă China sau India de partea ei, America trebuie să dea foarte mult, nu cred că vor fi dispuși, în plus, nimeni nu garantează că înțelegerea va fi și respectată odată ce America se vede cu sacii în căruță. Nu exclud nici o înțelegere prin care războiul din Ucraina și războiul economic sunt mijloace prin care are loc marea resetare. S-a tot vorbit despre ea, dar nu prea știm în ce constă și cum se impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *